Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kiedy Premiera Pes5 Pc?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
xmic
mam takie pytanie bo:
na imro piszą że 20.10, ultima pisze że 24.10 jakiś inny sklep internetowy 28.11 a cdprojekt ma tylko listopad napisany. Więc - kiedy w końcu wyjdzie PES5 na PC ?!?
who_me
czlowieku opcja szukaj sie kłania!!!! mad.gif 27.10.05 premiera ver PC --tak jest na konami stronce wiec jezeli premiera miala by sie zmienic napisali by o tym.inne strony maja bledne info tongue.gif

ps.codzienie wlanczam iss online i czekam na post w ktorym bedzie napisane ze juz jest do sciagniecia ver PC . unsure.gif
xmic
przeglądałem dwie strony tego forum i nic nie znalazłem.

btw. zapowiada się ciekawy długi weekend. 28.10 zakup PES5 a 31.10 SW: Battlefront 2; Yee laugh.gif
kcma
Premiera jest...
Cj90
28.10.2005 ... nie wiem po co istnieje jeszcze ten temat, ja tam juz od kilku tygodni jade w pesa5 na ps2 tongue.gif
kcma
Sam już zgłupiałem.

PS. Kiedy będzie to będzie. Pzr
albin99
QUOTE(kcma @ Oct 17 2005, 20:26:57)
Premiera jest...
[right][snapback]39541[/snapback][/right]

tam nic nie pisze ze jusz jest pes 5 na pc
Cj90
QUOTE(albin99 @ Oct 17 2005, 22:20:12)
[right][snapback]39551[/snapback][/right]

Koles.. zle zrozumiales, kcma chcial tylko dac url do strony na ktorej jest napisane kiedy bedzie ta premiera
blink.gif
kcma
Tam jest napisane, aha żeby nie OT to dzięki za pomoc ( wink.gif Cj90) i jakby ktoś niezauwazył to JA dałem linka do strony issonline wink.gif .
Winek
QUOTE(albin99 @ Oct 17 2005, 22:20:12)
[right][snapback]39551[/snapback][/right]

hey ... hey .... hey sokoły ... omijajcie gòry ... lasy ... doły ... nananana lalala rolleyes.gif
xmic
ultima podaje 3.11 premiere...
Ainsztain
data premiery przewidziana jest na czwartek 27.10.05 czyli juz jutro smile.gif
Bakel
QUOTE(xmic @ Oct 26 2005, 13:08:44)
ultima podaje 3.11 premiere...
[right][snapback]40440[/snapback][/right]

W sieci sklepòw "nie dla idiotòw" PES5 będzie zapewne już jutro, gdyż MM nie korzysta z dystrybucji CDProjektu.
xmic
nie sądzę aby specjalnie importowało gry z GB...
Bakel
QUOTE(xmic @ Oct 26 2005, 19:18:32)
nie sądzę aby specjalnie importowało gry z GB...
[right][snapback]40503[/snapback][/right]

MediaMArkt jak sama nazwa wskazuje to niemiecka sieć marketòw, a PES5 PC już jest w landzie na zachòd od Odry. Wniosek nasuwa się sam :-)
maciejpes
Przed momentem dzwoniłem do media w Szczecinie i Pan raczył mnie poinformować że premiera będzie 20.11!!! Nie wiem czy jakiś niedoinformowany był czy jaki? A już chciałem jechać kupić dzisiaj sad.gif
Rokefeler19
QUOTE(maciejpes @ Oct 27 2005, 11:16:48)
Przed momentem dzwoniłem do media w Szczecinie i Pan raczył mnie poinformować że premiera będzie 20.11!!! Nie wiem czy jakiś niedoinformowany był czy jaki? A już chciałem jechać kupić dzisiaj sad.gif
[right][snapback]40561[/snapback][/right]

niedoinformowany do malo powiedziane:P Pro juz dzis jest do nabycia w porzadnych marketach.ja oczywiscie juz sobie gram:)
jacekz40
smile.gif Mam PES5, dzisiaj popołudniu już gram....kto mi zazdrości ręka do gòry laugh.gif
tamandua
To jak w koncu? jest juz PES5 na PC w Mediamarkcie, czy nie? A jezeli nie w MM, to gdzie moglbym go dzisiaj kupic w Poznaniu?
Dani
Ciekawe, kiedy pojawi się jakiś sposòb na grę online w niego, bo pòki co na piratach sobie nie pogramy:/
Radarek
A ile kosztuje oryginal na PC?
Winek
QUOTE(Radarek @ Oct 27 2005, 12:36:52)
A ile kosztuje oryginal na PC?
[right][snapback]40568[/snapback][/right]

dużo jak na nasze zarobki rolleyes.gif
Radarek
QUOTE(Winek @ Oct 27 2005, 13:52:48)
dużo jak na nasze zarobki rolleyes.gif
[right][snapback]40575[/snapback][/right]

Tak, to akurat wiem. Pytam o konkretna cene w zl.
maciejpes
Czy ktoś może potwierdzić że widział w sklepie 'nie tylko dla idiotòw' PES 5 wersje PC ?
Oczywiście w Polsce, a nie w landach. Cena będzie wg mnie wynosić 159 PLN.
Winek
QUOTE(Radarek @ Oct 27 2005, 14:48:49)
Tak, to akurat wiem. Pytam o konkretna cene w zl.
[right][snapback]40582[/snapback][/right]

ròżnie bywa smile.gif np. na ultima.pl można kupić za 139 zł a sugerowana cena wynosi 159 zł smile.gif
Dani
W gruncie rzeczy niedrogo. Fajnie by było, jak wersja na PS2 by tyle kosztowała. Còż, chyba się skuszę na piecową wersję, coby mòc pykać online:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.