Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szybkie Numerki
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
tom21
Pewnie wiekszosc z was wchodzac na ten temat pomyslala sobie o... ale to nie o tym tongue.gif
Chcialem wam przyblizyc strone (pewnie niewielu o niej slyszalo) ktorej idea jest "granie na czas". Znajdziecie na niej filmy nagrane przez graczy (do pobrania za darmo) zaliczajacych jak najszybciej gry. Wsrod zaliczonych tytulow znalezc mozna takie hity jak Half-Life 2 czy GTA:SA (przewazaja gry na konsole gdyz wystarczy zwykly magnetowid do nagrywania). Jesli was tym zaciekawilem wejdzcie na http://speeddemosarchive.com/GameList.html sciagnijcie "cos" obejrzyjcie i napiszcie co sadzicie o tej dyscyplinie smile.gif
kcma
Albo mi się wydaje, albo tam jest napisane że ktoś przeszedł GTA SA w prawie 8 godz., a ja myślałem że w dzień. huh.gif

PS. A gdzie tam jest pes? blink.gif (pytanie retoryczne).
tomek828
ostro blink.gif koles przeszedl MGS:Snake Eter w 1:29:46 blink.gif ostro smile.gif
Young_KSC
Jednym słowem wyniki są imponujące.Widać ze chłopaki zajawieni strasznie.
Radarek
Wezcie tylko pod uwage, ze goscie ktorzy dokonali tych 'wielkich' wyczynow po prostu wykorzystuja bledy, lubki itp w grach. Po prostu wykonuja minimalna ilosc zadan potrzebnych na ukonczenie danej gry. Co nie znaczy, ze nie jest to zadziwiajace, ze przecietnie ludzie mecza sie nad jakas gra tydzien, dwa a koles przechodzi ja w godzine :-).
StraY
FF VI w 5:26 ohmy.gif konkretny wyczyn;
Radarek, to nie jest tak, ze oni przechodza to w godzine a inni w tydzien, oni tez iedys przechodzili gry w, no moze nie tydzien, ale w kilka dni, jednak praktyka czyni mistrza tongue.gif
Radarek
QUOTE(StraY @ Oct 17 2005, 10:53:40)
FF VI w 5:26 ohmy.gif konkretny wyczyn;
Radarek, to nie jest tak, ze oni przechodza to w godzine a inni w tydzien, oni tez iedys przechodzili gry w, no moze nie tydzien, ale w kilka dni, jednak praktyka czyni mistrza tongue.gif
[right][snapback]39474[/snapback][/right]

No tak, wiadomo ze nie robia to za 1 razem :-). Po prostu przechodza dana wykonujac minimalna ilosc questow, zadan itp jakie potrzebne sa do ukonczenia tej gry. Np jak ludzie graja powiedzmy w takie diablo to czesto wykonuja iles tam pobocznych questow bo wiedza ze maja za slaba postac zeby pokonac jakiegos stwora-potwora. A taki koles bierze, znajduje na niego sposob i gra dalej :-). Sama stronka na prawde fajna. Gdy po raz pierwszy widzi sie te czasy to reakcja jest prawie zawsze taka sama: wielkie zdziwienie, szok i niedouwierzanie :-).

Pamietam jak swego czasu gralem w Baldur's Gate. Swietny RPG. Gralem chyba z miesiac (wiadomo ze nie nonstop). Na stronce jest rekord, uwaga: 0:40:06. Sciagnalem filmik, bo uwierzyc nie moglem :-). I uwierzylem tongue.gif. Ale tak jak pisalem: zrobione to zostalo przy minimalnej ilosci zadan, wiec radosci z samej gry byloby niewiele przy takim graniu. Jest to sztuka dla sztuki i tyle smile.gif .
Czarny
tom21 meczyl mnie tym tematem od jakiegos czasu smile.gif
dla mnie to jest bez sensu... zero przyjemnosci z gry...
kazdy z tych gosci przechodzil ja conajmniej 10 razy jak nie 100 zeby osiagnac taki wynik i zna ja na pamiec wink.gif
kcma
QUOTE(Czarny @ Oct 17 2005, 13:41:52)
kazdy z tych gosci przechodzil ja conajmniej 10 razy jak nie 100 zeby osiagnac taki wynik i zna ja na pamiec wink.gif
[right][snapback]39486[/snapback][/right]

Zgadzam się w 100%!
snake

QUOTE(kcma @ Oct 17 2005, 16:06:01)
Zgadzam się w 100%!
[right][snapback]39506[/snapback][/right]

hehe wyczuwam zazdrość smile.gif
StraY
jak 0 radosci? ukonczenie gry za pierwszym razem daje satysfakcje bo wtedy odkrywa sie caly czas nowe rzeczy. potem mozna juz odwalac hardcory jak gra na czas tongue.gif
tom21
QUOTE(kcma)
A gdzie tam jest pes?

Jak mialo by wygladac zaliczenie na czas Pes?
QUOTE(Czarny)

To sa maniacy ktorym przejscie gry i rzucenie jej na polke juz nie wystarcza tongue.gif
Chca odwalic hardcore jak to juz StraY okreslil tongue.gif Staja sie grajacymy rezyserami, sruboja kolejne rekordy az do bolu, zdobywaja slawe i szacunek u innych graczy biggrin.gif Jednak nie kazda gra nadaje sie do bicia rekordow i to jest plus smile.gif
lazy_bum

To się nazywa fanatyzm. (-;
Pierwsza "przebieganka" jaką widziałem, była z kultowego Quake'a. Jeżeli dobrze pamiętam to trwało to jakieś 40 minut na poziomie Nightmare.
Zresztą do Queja powstała nieskończość tego typu rzeczy, mòj kumpel przeszedł ją na najwyższym poziomie biegając cały czas z siekierą. (-:
Fajny link.

PS. Widział ktoś "przebieganie" Fallouta? <-:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.