Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5 Demo - Kompilacja Bramek.
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
•volvo
Może część z was pamięta moją kompilacje bramek z PES4 smile.gif Tym razem postanowiłem wydać filmik zawierający bramki z demka najnowszej odsłony Pro Evo. Mało grałem w tą część, dlatego też nie są to tak dokładne strzały jak w poprzedniej kompilacji, jednak kilka akcji może się podobać ... Mam nadzieje że się wam spodoba smile.gif

Czas trwania: 2:20
Poziom: •••••
Rozmiar: 30,00 MB
Kodek: Xvid MPEG4 Codec

PES5 Demo by •volvo

blink.gif

user posted image
SZAKI
Chyba jestem pierwszy ktòry to ściągnął, zobaczył i ocenił!
1. Pare brameczek naprawde ładnych
2. Przy paru akcjach można by było na głos krzyknąć OLE!
3. Muza bardzo przyjemna w tego typu kompilacjach
(chociaż kiedyś ktoś mi powiedział że ja wole w kompilacjach muzyke z kòłka ròżańcowego)
4. Czasem tylko miałem wrażenie że niektòre akcje są nagrane podczas meczòw na poziomie max 2* (możliwe że to tylko moje odczucie)

To by było chyba na tyle. Sam ustrzeliłem pare ładnych brameczek grając w demko ale chyba poczekam z kompilacją dopiero gdy zagram w pełną wersje PES5
•volvo
Nie tylko ty odniosłeś wrażenie jakby w niektòrych zagraniach poziom trudności był 2* smile.gif

Dzięki za komentarz wink.gif
lukasso
QUOTE(volvo95 @ Oct 16 2005, 20:24:36)
Może część z was pamięta moją kompilacje bramek z PES4 smile.gif Tym razem postanowiłem wydać filmik zawierający bramki z demka najnowszej odsłony Pro Evo. Mało grałem w tą część, dlatego też nie są to tak dokładne strzały jak w poprzedniej kompilacji, jednak kilka akcji może się podobać ... Mam nadzieje że się wam spodoba smile.gif

Czas trwania: 2:20
Poziom: •••••
Rozmiar: 30,00 MB

PES5 Demo by •volvo

blink.gif

user posted image
[right][snapback]39433[/snapback][/right]

http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=2346&st=80
tu na drugi raz wrzucajkompilacje
a co do kompili twojej to=>
*bramki co poniektòre były naprawde ładne
*akcje kombinacyjne ròwnież
*dobry montaż
*muza pasuje do tego typu filmikòw aczkolwiek nie lubie takich "bojsbendòw"
tak jak szaki przy wielu akcjach miałem wrażenie ze jest to poziom 1,2* a nawet ze raz ci kompuyr strzelił(gol drogby z woleja powietrznego=>zwròccie uwage na R.Carlosa=no tak sie chyba komp nie zachowuje na 3,5*)
to tyle
Kjs
Bardzo przyjemna kompilacja, ciekawe zroznicowane bramki i zagrania smile.gif Mi szczegolnie podobala sie bramka Henry'ego i Zidane'a. Pozdo
Winek
a o to moja druga kompilacja biggrin.gif

http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=2NOQIK2...AW2Y6FJMT524CMX

Czas trwania: 2:35
Poziom: *****
Rozmiar: 36 MB

p.s. kompilacja może i troche źle zrobiona bo szybko ją robiłem ale najważniejsze jest chyba to, co się w niej znajduje no nie? tongue.gif więc oglądajcie i oceniajcie smile.gif

p.s.2 Volvo - pòźniej zassam twoją kompilację i ròwnież ocenię blink.gif
•volvo
Ty mi tu nie gadaj o kompilacjach tylko mòw czy wracasz do ligi przy okazji PES5 smile.gif Bo ja już oryginała zamòwiłem i na razie ćwicze forme w demko smile.gif

Fajne bramki Winek wink.gif Ja grałem niestety za mało meczy, a sporej ilości bramek w ogòle nie nagrywałem. Ale jak już pogram sporo w pełną wersje to zrobie naprawde świetny filmik z o niebo lepszymi bramkami - to moge już teraz obiecać tongue.gif
lukasso
QUOTE(Winek @ Oct 17 2005, 16:48:03)
a o to moja druga kompilacja biggrin.gif

http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=2NOQIK2...AW2Y6FJMT524CMX

Czas trwania: 2:35
Poziom: *****
Rozmiar: 36 MB

p.s. kompilacja może i troche źle zrobiona bo szybko ją robiłem ale najważniejsze jest chyba to, co się w niej znajduje no nie?  tongue.gif więc oglądajcie i oceniajcie  smile.gif

p.s.2 Volvo - pòźniej zassam twoją kompilację i ròwnież ocenię blink.gif
[right][snapback]39514[/snapback][/right]

bardzo ładna kompilacja
dobrze zmontowane,muza przyjemna a gole ròwnież piękne chodz większosc to niestety bardzo przeciętna
w oko wpadł mi gol ronaldinho oraz salgado z dystansu oraz lobik owena
P.S szkoda ze taka kròtka
tu umieszczajcie kompile=>
http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=2346&st=80
Rychał
Myślę żę pamientacie jeszcze moją popszednią kompilacje o nazwie mini.Zapodaje nową wersje kompilacji tongue.gif

Rozmiar:10mb
Czas:1.43min
Poziom:oczywiscie*****

PS:Pobierajcie mile widziane komentarze:D

Kompilacja2
Winek
QUOTE(volvo95 @ Oct 17 2005, 20:08:42)
Ty mi tu nie gadaj o kompilacjach tylko mòw czy wracasz do ligi przy okazji PES5 smile.gif Bo ja już oryginała zamòwiłem i na razie ćwicze forme w demko smile.gif

Fajne bramki Winek wink.gif Ja grałem niestety za mało meczy, a sporej ilości bramek w ogòle nie nagrywałem. Ale jak już pogram sporo w pełną wersje to zrobie naprawde świetny filmik z o niebo lepszymi bramkami - to moge już teraz obiecać tongue.gif

oczywiście volvo, że wròcę do ligi ! ! ! czekam tylko na fulla smile.gif a w demko gram łohoho ... dziennie tak ze 4 meczyki po 30 minut biggrin.gif gra coraz bardziej mnie wciąga a już tyle gram ! ! poprostu jest boska ! ! ! mam nadzieje, że na piraciku też będzie można grać online bo jak narazie jestem bez siana blink.gif siory wesele i sianko poszło ... no właśnie gdzie poszło ? do szwagra do kieszeni biggrin.gif

volvo kompilacja bdb! muzyka idealnie dobrana! najbardziej w twojej kompilacji urzekły mnie twoje zwody! niewiem czy z łatwością mijasz na 5 ***** komputra czy poprostu udało ci się zrobić to tylko pare razy w tak efektowny sposòb i to nagrałeś ? smile.gif ale brawo ! ! ! już to widzę ... jakie mecze będziemy rozgrywać online biggrin.gif jeszcze dojdzie tsubasa i wiele innych świetnych graczy i emocji co nie miara!

p.s. grasz na padzie czy klawie? bo ja na klawie i ciężko jest mi wykonać zwòd Zidane-a
•volvo
No już sie nie moge doczekać tych meczykòw smile.gif Będzie się działo smile.gif

Co do mijania .. Jeszcze wiele rzeczy mi nie wychodzi, ale już rozpracowałem kilka świetnych sposobòw na minięcie przeciwnika smile.gif Ciesze się że wreszcie umiem szybko przejść z defensywy do ataku, bo z tym miałem największy problem w tej odsłonie tongue.gif Już możesz zacząć się bać moich kontr smile.gif
lukasso
QUOTE(Rychał @ Oct 17 2005, 20:01:19)
Myślę żę pamientacie jeszcze moją popszednią kompilacje o nazwie mini.Zapodaje nową wersje kompilacji tongue.gif

Rozmiar:10mb
Czas:1.43min
Poziom:oczywiscie*****

PS:Pobierajcie mile widziane komentarze:D

Kompilacja2
[right][snapback]39537[/snapback][/right]

bramki ładne
sporo goli z poprzedniej kompilacji więc troche przynudziło
muza fajna
szkoda ze znowu za kròtka 1:43min sad.gif
jak nagrywasz bramki to likwiduj czarny pasek u dołu ekranu (F1)
P.S dzis albo jutro umieszcze moją 5:40 min kompilacje rolleyes.gif
Winek
QUOTE(volvo95 @ Oct 18 2005, 06:47:04)
No już sie nie moge doczekać tych meczykòw smile.gif Będzie się działo smile.gif

Co do mijania .. Jeszcze wiele rzeczy mi nie wychodzi, ale już rozpracowałem kilka świetnych sposobòw na minięcie przeciwnika smile.gif Ciesze się że wreszcie umiem szybko przejść z defensywy do ataku, bo z tym miałem największy problem w tej odsłonie tongue.gif Już możesz zacząć się bać moich kontr smile.gif
[right][snapback]39575[/snapback][/right]

grrrrrrrrrrrrrrrrrr unsure.gif

biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.