Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES5 demo updated
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Pablo_el
jakie sa wasze wrazenia z nowej wersji dema? no i czemu ktos zablokowal poprzedni watek blink.gif

kilka linkow do nowej wersji

co do premiery pelnej wersji
23.09.2005 11:30 Bakel

PES5 - zmiana daty premiery

Od kilku dobrych miesięcy Konami utrzymywało, iż PES5 ukaże się na wszystkich platformach (PS2/Xbox/PC) dnia 28 października br. Niejako tradycyjnie, na parę tygodni przed planowanym launchem KCET informuje nas o zmianie daty premiery. Ale, ale... Pewnie w trakcie czytania owych słòw, paru osobom zrzedła mina, a w głowie zaczęły kłębić się myśli "to co? PES5 dopiero na Gwiazdkę?:|" Otòż nie! KCET wbrew swoim zwyczajom przesunął wypuszczenie swego flagowego dzieła o tydzień wstecz. Jako pierwsi swoją wersję PES5 będą w stanie zakupić posiadacze konsol, już 20 października, natomiast gracze pecetowi powinni znaleźć swòj egzemplarz gry na pòłkach sklepowych tydzień pòźniej. Zatem dla PESowej braci szykują się październikowe tłuste czwartki.
Winek
QUOTE(Pablo_el @ Oct 14 2005, 01:21:48)
jakie sa wasze wrazenia z nowej wersji dema? no i czemu ktos zablokowal poprzedni watek blink.gif

kilka linkow do nowej wersji
co do premiery pelnej wersji
[right][snapback]39071[/snapback][/right]

po co to piszesz? smile.gif premiera ma być 27.10.2005 r. tak podało Konami smile.gif ale miejmy nadzieje, że lada dzień wyskoczy w sieci biggrin.gif
Radarek
QUOTE(Winek @ Oct 14 2005, 06:52:23)
po co to piszesz? smile.gif  premiera ma być 27.10.2005 r. tak podało Konami smile.gif ale miejmy nadzieje, że lada dzień wyskoczy w sieci biggrin.gif
[right][snapback]39073[/snapback][/right]

Ten "lada dzien" trwa juz ze 2 tygodnie :-).
qazwsx
Pablo_el zassałeś to ?? co nowego w tym demie jest ?? Bo mnie jestem ciekaw czy warto downloadowac czy nie wink.gif
Pablo_el
QUOTE(qazwsx @ Oct 14 2005, 09:28:43)
Pablo_el zassałeś to ?? co nowego w tym demie jest ?? Bo mnie jestem ciekaw czy warto downloadowac czy nie  wink.gif
[right][snapback]39086[/snapback][/right]

w sumie to samo tylko ze jest wqrwiajacy komentarz - dalej sie wiesza jak jest konstuzja, dalej mnie kamera wqrwia...
SZAKI
Nic tylko czekać na pełną wersję a następnie jakiś patch ktòry naprawi podstawowy błąd konami ktòry robią co roku - zbyt mało licencji !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.