Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rejestr
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
scroller
Mam problem. na kompie mialem zainstalowany WinXP z PESem 4 (dokładnie to WE:8), niestety system szlag trafił i nie idzie sie nawet do niego zalogować. Zainstalowałem drugiego windowsa na drugiej partycji i niestety po tym zabiegu nie idzie odpalić WE8 (wyskakuje "The game is not properly installed"). Myśle że chodzi o wpisy rejestru ktòre zostały w starym systemie, nie kasowałem go więc wszystko jest, tylko nie wiem jak się dostać teraz do rejestru i wyciągnąć z niego te wpisy. Niestety ponowne zainstalowanie gry nie wchodzi w gre bo nie mam teraz płyty :/ Licze że ktoś z was mi pomorze. Być może ktoś mògł by mi zamieścić gdzieś te wpisy, będe bardzo wdzięczny.
Crawler
Trzeba zainstalować ponownie grę, ja też tak miałem. Ale jak nie masz płytki to nie wiem co zrobić...
scroller
A może ktoś zna jakiś sposòb żeby to ominąć tongue.gif
snake
QUOTE(scroller @ Oct 13 2005, 18:28:00)
A może ktoś zna jakiś sposòb żeby to ominąć  tongue.gif
[right][snapback]39026[/snapback][/right]

Z tego co się orientuje to musiał byś znaleźć program ktòry może edytować rejestr, ale jakiś bardziej potężny program od zwykłego edytora rejestru, ktòry by wyciągnął wpisy rejestru ze starego Windowsa ktòre dotyczą PES4, albo poproś kogoś kto ma zainstalowanego PESa żeby Ci wyciągnął te wpisy i Ci przesłal, być może to zadziała.
Spytaj też na forum www.tweak.pl tam pewnie będą wiedzieć więcej.
PS. te metody ktòre opisałem nie są na 100% pewne, nie znam się na tym za bardzo.
gringo
SetupReg - Mam takie narzędzie w katalogu z torrentem w ktorym jest zawarta gra. Jak mi sie system walnie, wystarczy ze uruchomie program i juz mam Pes4 znow...
scroller
Mògłbyś gdzieś to wrzucić, na rapidshare czy gdziekolwiek. Będe bardzo wdzięczny
gringo
http://rapidshare.de/files/6258596/Pro_Evo...ccer_4.rar.html

Nie gwarantuje ze to będzie działało, bo to od pes4, ale sprobuj...
scroller
Niestety niedziała sad.gif
Kjs
zdaje sie ze Pablo_el kiedys podawal proste rozwiazanie tego problemu, a co najwazniejsze SKUTECZNE [sprawdzalem na wlasnej skorze]

Pablo_el napisał :

" jest protszt sposbo

zrob plik txt a potem wpisz w nim
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREKONAMIPES4]
\"installdir\"=\"D:\Gry\PES4\\"
\"lang_e\"=dword:00000001

a potem zmien rozszezenie pliku na reg i odpal "

Oczywiscie zamiast D:\Gry\PES4 trzeba wpisac wlasna sciezke folderu z PESEM :] Pozdro i naleza sie podziekowania dla pabla smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.