Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: potrzebuje patche do pes 3!!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Michu107
potrzebuje jakas stronke z patchami do pes 3 glownie oryginalne druzyny i stroje pilki i
zawodnicy jesli znacie jakies linki to podajcie bo potrzebuje!!
Viperdiesel
Moim zdaniem topic do zamknięcia smile.gif mam jakieś dziwne wrażenie, że nie wszyscy znają słowo szukaj, ale jesteś nowy więc masz prawo się mylić. A tu masz stronke z tymi patchami tylko na gòrze nad tabelką musisz wybrać PesFan smile.gif
kcma
Czemu do zamkniecia, ja sam sie nudze i gram czasem w PES3. Chyba lepiej sie gra na orginalnych stadiona, koszulkach itp. niz na obiektach od KONAMI, wiec dzieki Ci za strone smile.gif.
StraY
QUOTE(kcma @ Oct 12 2005, 10:42:49)
Czemu do zamkniecia, ja sam sie nudze i gram czasem w PES3. Chyba lepiej sie gra na orginalnych stadiona, koszulkach itp. niz na obiektach od KONAMI, wiec dzieki Ci za strone smile.gif.
[right][snapback]38826[/snapback][/right]

tu chyba nie chodzilo, ze do zamkniecia bo stara gra, tylko o to, ze wystarczy poszukac zamiast pytac wink.gif
kcma
QUOTE(StraY @ Oct 12 2005, 14:38:11)
tu chyba nie chodzilo, ze do zamkniecia bo stara gra, tylko o to, ze wystarczy poszukac zamiast pytac wink.gif
[right][snapback]38846[/snapback][/right]

Ahaaa... a ja myślałem ze gra jest stara. No ale co do tego szukania, to ja owszem szukałem ale co... kicha z tego, bo znalazłem tylko jakiś bandy, nawet jak stroje zgrywam z pes4 to mi się gra niewłańcza (mecz). Jeszcze raz dzieki za stronke/i.
Michu107
dobra sora ale szukalem i nic nie znalazlem a na issonline jak klikne sciagaj to wyskakuje ze taka strona nie istnieje.Gram w pes 3 bo nie mam 4 a wogle to by mi nie wszedl bo jeszcze nie kupilem nowego kompa co mam zamiar zrobic.Dzieki za linki chlopaki!!przydadza mi sie
Michu107
dzieki za wszystkie strony ale ja chcialem patche od razu do sciagania a nie nazwy druzyn np zebym sobie edytowal!! jesli ktos zna jakis link z downloadem to podawac !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.