Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forumowicze, do urn !
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
siano
wbrew pozorom nie chodzi tu o wybory prezydenckie, a o wyboor nowego moderatora smile.gif
wiele osoob zglasza mi, iz na forum panuje pewna, niepokojaca, doza chaosu.
w zwiazku z tym postanowilem urzadzic mala zabawe.
proponuje Wam, abyscie to Wy podali osobe, ktoora wg Was powinna zaslugiwac na miano moderatora.

glos oddajemy za pomoca postu, w ktoorym podajemy nick naszego kandydata (niezwykle milym dodatkiem bylloby uzasadnienie). Nie glosujemy na siebie.

prosze nie pisac postoow, ktoore beda zawieraly inna tresc, nie oddajemy tez glosoow na "nie" (tak, beda banany ;p ).

apeluje takze o podawanie powaznych propozycji.

My, jako redakcja nie bedziemy brac udzialu w 'glosowaniu' - nie chcielibysmy nikogo promowac.
Raffels
A więc.... głosuję na snake'a, ponieważ chłop umie trzymać porządek:D:D
Mam nadzieję że przyczyni sie do oczyszczenia forum z brudu i smrodu, ktòre zostawiają po sobie nektòre osoby!!
Viperdiesel
Przyznaję rację przedmòwcy z tym, że Snake umie trzymać porządek i porzyczyniłby się do wyeliminowania niepotrzebnych ludzi zaśmiecających forum. Więc głos leci do Snake'a rolleyes.gif
saper
snake:

- długo jest na scenie i wie ocb.

- niema lepszego kandydata laugh.gif

bo norek już mA biggrin.gif
Bushmen
1. Snake

Gdy czytalem tego posta od razu pomyslalem o Wezu smile.gif chlop jest dosc dlugo na "scenie" jest porzadny, bedzie wiedziec co robic na stanowisku biggrin.gif pozdrawiam
Czarny
mòj głos poleci do snake'a
Uzasadnienie:
-nie szczędzi swej pomocy dla nowych
-jest opanowany
-jest sprawiedliwy
-jest pomysłowy
-potrafi utrzymać porządek
-często bywa na forum co jest nieodzowne w pracy moda
-czynnie udziela się w sprawach serwisu IO
-chyba mnie lubi więc będę miał u niego fory tongue.gif
Pozdrawiam Wszystkich
Bardzo długo myślałem czy snake czy jano ale 1% zwyciężył snake i chwałą mu za to tongue.gif
onix_the_chosen
Zdecydowanie T-mac cool.gif wracaj !!!

EDIT: gdzies wyczytalem niedawno, ktos napisal na forum ze T-mac nie ma moda, najgorsze jest to, ze go nie ma bo naprawde pomagal, robil dobre mordy itd itp, szanowalem go za to. Dobra a teraz przejdzmy do rzeczy bo beda banany, jak to pisalo na poczatku. Moim zdaniem nowym modem powinien byc NOREK. Dlaczego? Bo zna sie na PESi'e, potrafi utrzymac porzadek i zalagodzic sprawy konfliktowe nie urazajac nikogo oraz potrafi oczywiscie pomoc, co kilka razy zauwazylem. To wszystko, pozdro, glosujcie dalej cool.gif Szkoda ze nie mozna podac drugiej pozycji, bo bylby nim napewno Snake, moze kiedys mielismy czasem odmienne zdania na dany temat, ale nie to jest wazne. Posiada cechy dobrego moda, ma swoje zdanie i zna sie na rzeczy, to jest chlop tongue.gif cool.gif

EDIT2: No i co sie odwlecze to nie uciecze. Napisalem wyzej, ze Snake, no i sie sprawdzilo. Wiec oddaje glos, zaznaczam krzyzyk, wrzucam karteczke - glos oddaje na Snake'a - miejmy nadzieje ze taki bedzie wynik koncowy cool.gif

P.S siano nie pij juz tych komandosow, bo przez ten caly chaos jeszcze do jednostki trafisz po pijaku cool.gif
Chief
przeciez on juz jest moderatorem a nawet byl wczesniej adminem z tego co pamietam
snake
QUOTE(onix_the_chosen @ Oct 8 2005, 18:26:11)
Zdecydowanie T-mac  cool.gif wracaj !!!
[right][snapback]38444[/snapback][/right]

Oddaje głos na norka, chłop siedzi w tym dłużej niż ja, ma bliższe kontakty z Redakcją [bez skojarzen] i już był modem także zna sie na rzeczy.
Co do Timaka to nadal chyba ma moda tyle tylko że nie ma netu.
EDIT: zaszło nieporozumienie i okazało się że norek ma już moda.
Także głos wędruje do jana :-) Choć mam obawy że teraz gdy ma już żone może mieć mało czasu biggrin.gif
siano

w wyniku chaosu, jaki panuje w mojej glowie, zapomnialem poinformowac, iz norek ma moda wink.gif
takze glosujacy na niego, moga swobodnie zmienic zdanie.
qazwsx
Jestem za snake'm !!
1. Potrafi sobie poradzic z natarczywymi forumowiczami
2. Jest to optymalny kandydat
3. Podwyższy infrastrukture naszego państa laugh.gif
4. A ogòlnie to powinien sobie poradzic z tym "wyzwaniem" tongue.gif
lukasso
w takim razie głosuje na snake'a
potafi utrzymać porządek,nie zawsze ale jednak
no i chętnie pomaga
snake
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 8 2005, 18:48:16)
no i chętnie pomaga
[right][snapback]38455[/snapback][/right]

Pomagać może każdy, do tego nie potrzeba moda, zapewniam.
korzen
zostal tylko snake wink.gif
_kamil_
wg mnie powinni byc zgloszeni kandydaci, bo nie wiadomo kto ma moda a kto nie.
Kusik
QUOTE(_kamil_ @ Oct 8 2005, 20:21:21)
wg mnie powinni byc zgloszeni kandydaci, bo nie wiadomo kto ma moda a kto nie.
[right][snapback]38467[/snapback][/right]

Grupa: Admini or moderatorzy

Nie wogole nie widac czy ktos ma moda... ;]
Crawler
Snake smile.gif Uzasadnienie było w innych postach... nie będe się powtarzał cool.gif Pozdro
TeDi
Chciałbym oddać swòj głos na snake'a smile.gif, będzie dobrym moderatorem cool.gif
StraY
i tak juz widac kogo chce dziki tlum tongue.gif ale dla pewnosci - Snake jest tez moim faworytem tongue.gif
PS. mam nadzieje, ze oddajac glos na przyszlego moda bede mial jakies ulgi u niego? biggrin.gif
j.osti
Ale głosować mogą tylko osoby pełnoletnie! wink.gif tongue.gif
snake
No to zamykam tongue.gif
Dzięki za głosy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.