Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/2 Finału
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Puchar Ligi
Nalep

Pora na półfinały! Mecz i rewanż. Przegrany dwumeczu odpada, a wygrany przechodzi do Finału. Gole na wyjeździe liczą się podwójnie w przypadku takiej samej ilości bramek obu zespołów. Ustawienia meczowe takie same jak w lidze. Jeżeli wynik dwumeczu będzie remisowy to gramy trzeci mecz z włączoną dogrywką i rzutami karnymi. Termin rozegrania dwumeczów mija z dniem 26.03.14!

Nalep
Pierwszy Mecz
NalepGooFy

Feret
Chikhaoui
L. Lopez

Pierwsze półfinałowe spotkanie miało miejsce w Nowym Jorku. Gospodarze przystąpili do tego meczu niezwykle skoncentrowani, gdyż drużyna z Argentyny prezentowała do tej pory niezwykle ofensywny futbol rozgrywając piłkę na połowie przeciwnika. Jednak posiadanie piłki nie przełożyło się na zdobycz bramkową Boca Juniors. W 25. minucie Feret wyprowadził Byki na prowadzenie. Cztery minuty później Boca zdołało wyrównać za sprawą Chikhaoui'ego. Obie drużyny miały kilka szans na zdobycie bramki. Ta padła dopiero w doliczonym czasie drugiej połowy. Lisandro zbiegł ze skrzydła, wpadł w pole karne, minął jednego (czy też dwóch) obrońców i uderzył nie do obrony po długim rogu. Tym samym NY Red Bulls wypracowali sobie nieznaczną zaliczkę przed meczem rewanżowym w Buenos Aires.

- Brak
- Brak

- Brak

Lisandro Lopez - niezwykle ważne trafienie w doliczonym czasie gry.

GooFy
Drugi Mecz
GooFyNalep

Raul Gonzalez
Gigilotti

Już po pierwszym spotkaniu pogratulowałem rywalowi awansu do finału. Wynik pierwszego meczu pozwolił gościom na granie tego co lubią najbardziej - murowanie bramki i kontry na Raula/Adriano/Henrego. Kompletna niemoc, atakowałem, robiłem co mogłem, ale waliłem głową w mur obrony. Po pierwszym golu z kontry goście przestali nawet kontrować. Jakimś cudem, po wystawieniu sześciu napastników strzeliłem bramkę kontaktową w 90 minucie, ale to nie wystarczyło.

- Brak
- Brak

- Brak

Linia defensywna NY.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.