Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 \ 21.02.14 - 02.03.14 \ kolejki 12-15
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Liga
GooFy

Kolejka 12

przemosek123 (Besiktas) - GooFy (Boca) WO 0:3
chelsonik (Steaua) - Nalep (Red Bulls)
Wolrid (Kopenhaga) - Jason Bourne (Celtic)
zibii75 (Fluminense) - WKS (Galaxy)

Kolejka 13

Nalep (Red Bulls) - zuang1995 (Rayo) WO 3:0
Jason Bourne (Celtic) - chelsonik (Steaua)
aniatos102 (Dynamo) - zibii75 (Fluminense)
WKS (Galaxy) - Wolrid (Kopenhaga)

Kolejka 14

zuang1995 (Rayo) - Jason Bourne (Celtic) WO 0:3
zibii75 (Fluminense) - GooFy (Boca)

chelsonik (Steaua) - WKS (Galaxy)
Wolrid (Kopenhaga) - aniatos102 (Dynamo)

Kolejka 15

Jason Bourne (Celtic) - Nalep (Red Bulls)
przemosek123 (Besiktas) - zibii75 (Fluminense) WO 0:3
WKS (Galaxy) - zuang1995 (Rayo) WO 3:0
GooFy (Boca) - Wolrid (Kopenhaga)

aniatos102 (Dynamo) - chelsonik (Steaua)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
GooFy
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 4 (kolejki 12-15)

LA Galaxy (WKS)
- Franklin
- Delagraza

NY Red Bulls (Nalep)
- Henry (lekka kontuzja)

Celtic FC (Bourne)
- Pizarro (lekka kontuzja)

Besiktas (przemosek)
- Holosko (lekka kontuzja)
zibii75
12. kolejka
zibii75WKS

Quagliarella
Quagliarella
McGeady
McGeady
McGeady

Lepszego startu rundy rewanżowej nie można było sobie wymarzyć, pięć goli w plecy na pewno napawa optymizmem przed dalszymi rozgrywkami hahaha. A konkretnie przeciwnik prawie 100% skuteczność, na 7 celnych strzałów 5 goli, moja ekipa 4 strzały celne i zero w siacie smile.gif. Nawet strzały z 5 metrów były bite Panu Bogu w okno ( ma co wymieniać), a tak na poważnie to ten mecz bardzo mi się źle grało, nie wiem czy to troche wina servera czy może mojego pada który się sypie ( zamiast strzału wychodziły mi podania, brak czucia w grze podania nie do tych zawodników co miałem podawać itp.), co nie podlega dyskusji iż WKS zasłużenie wygrał. Trzy gole praktycznie takie same strzały z około 18/20 metra znajdowały drogę do siatki Fluminense po długim słupku. Przy wyniku 2:0 zmiana taktyki z mej strony, zaowocowało to kolejnymi stratami bramkowymi i wynik taki jak widać. Gratulacje za skuteczność i konsekwencję w grze I powodzenia dalej.

- Brak
- Brak

- Brak

McGeady za 3 gole.

Jason Bourne
15 kolejka
BourneNalep

Samaras
Samaras

Jak każdy mecz z Nalepem i ten był bardzo wyrównany i emocjonujący. Oba zespoły nie mogły wystawić w tym meczu swoich największych dział. Zmiennicy grali różnie, jednak trafem w 10 było wystawienie Samarasa. Grek sam wygrał spotkanie i to na zielonej. Ogólnie mecz wyrównany, sporo walki w środku i pod bramkami. Remis bardziej byłby sprawiedliwy, jednak bohaterów tego meczu było dwóch- Samaras i Boruc. Polak bronił dosłownie wszystko. Dzieki i powo.

-
-

-

graczem meczu bez wątpienia zostaje dwójka z Celticu- Samaras za 2 gole i boruc za znakomite savy.

WKS
15 kolejka
WKSzuang

Salah
Salah
Salah
Adrian
Adrian
Seba Fernandez
Seba Fernandez
Nene
Nene
Iaquinta

Czekałem na ten rewanż, spokojnie przypominając sobie mechanike tej gry. Statystyki mówią same za siebie. Była to potyczka Dawida z Goliatem. Gdyby skuteczność w pierwszej połowie była większa, drugiej połowy nie byłoby sensu nawet rozpoczynać. Jednak zawziętość,desperacja i gwałt na błędach tej gry zamieniła moją przewage bramkową w pył. I zuangowi udało się doczłapać z jednym punktem. Ci, którzy mnie tutaj znają, wiedzą, że rzadko zdarza mi się zarzucać komuś styl gry. Opisy moje wtedy albo nie wiele zawierają, albo zaciskam zęby i przyznaje poprostu zwycięstwo bo to jest tylko gra i każdy gra jak chce. Jednak grałem z wieloma osobami, które nie ukrywały, że grają o dyplomy i zdjęcia pucharków na kominku - przywykłem. Jednak żadna z nich nie była tak bezczelna jak Ty aby jeszcze nazywać się gdziekolwiek najlepszym...takim właśnie stylem. Nie dość, że idziesz po trupach do celu żebrając (bo w tym momencie te mijanki to były jak żebranie o punkty) to masz czelność pisać "potrenuj" itd Chelsonikowi czy Wolridowi ? Nie masz wstydu. "Meczu" z Tobą na gg, chat'cie w grze czy w "offtopicu" wygrać się nie da ale te dwa video u dołu mówią wszystko o Tobie i desperacji w jakiej lecisz po mistrza. Te dwa nagrania są o wiele więcej warte niż 3 punkty, które powinienem był wygrać. Osobiście nie mam nic do Ciebie, możesz wygrywać i po 5:0 takim stylem mecze ale proszę - Zamknij twarz i nie traktuj ludzi "słabszych" z góry bo oni potrafią grać fair nawet jak im nie idzie smile.gif (tak apropos 1 meczu o którym złego słowa powiedzieć nie mogę).

http://youtu.be/HZ4TOhg0mOc
http://youtu.be/FQNaGXinVyc

- Nie zrobiłem screena ale chyba Seba Fernandez(pewnie się myle, Zuang jak będzie pisał swój wywód, to niech poda prawidłowego kartkowicza)
-

-

Obie drużyny. Jeden mecz, dziesięc bramek i różne zwroty akcji.

GooFy
15. kolejka
GoofyWolrid

Chikhaoui
Piatti
Piatti
Barcos

Na początku spotkania przyjezdni chcieli zagrać asekuracyjnie i ocenić możliwości rywala. Cofnęli się głęboko we własne pole karne, ale drużyna gospodarzy nie korzystała z danego jej miejsca i tylko bezproduktywnie rozgrywała piłkę, nie tworząc żadnych sytuacji bramkowych. Sytuacja diametralnie się zmieniła w 37 minucie kiedy to po podaniu Davida Ferreiry, Yassine Chikhaoui znalazł się sam na sam z bramkarzem Kopenhagi i nie zmarnował okazji. Goście już po wznowieniu gry mogli wyrównać kiedy to Rosicky uderzył zza pola karnego. Guaita sparował piłkę na rzut rożny i gra szybko została wznowiona. Piłka upadła pod nogi Barcosa który z odległości 5 metrów fatalnie przestrzelił piłkę ponad bramką. Następne minuty to nieskuteczne ataki Kopenhagi i jedna składna akcja Boki po której padł kolejny gol. Gdy wydawało się, że nic już się w spotkaniu nie zmieni goście w końcu się przełamali i mieliśmy 2:1. Nie na długo. Już minutę później po genialnym podaniu Sancheza Mino, Pablo Piatti znalazł się sam na sam i ustalił wynik spotkania na 3:1. Sporo pecha drużyny przyjezdnej i skuteczność gospodarzy doprowadziła do takiego wyniku.

- Perea
- Brak

- Brak

Yassine Chikhaoui - Asystował i strzelił dwie bramki. Jedna została mu odebrana przez sędziów za pozycję spaloną. Niewątpliwie był jednym z reżyserów dzisiejszego spotkania.

WKS

13 kolejka
WKSWolrid

Salah
Adrian
Adrian
Juninho
Asamoah Gyan
Asamoah Gyan
Robbie Keane

Jak widać po statystykach mecz wyrównany. Galaxy prowadząc 3:0 odpusciło mecz i prawie za to zapłacili. Kopenhaga odrodziła się jak feniks z popiołu i było blisko aby koniec końców wywalczyli 1 punkt. Warto odnotować, że bramkę dla gości zdobył Robbie Keane. Gracz, który jeszcze w rundzie jesiennej reprezentował barwy druzyny z LA. Kibice zgotowali mu burzę braw i sprawili, że Keane poczuł się jak w domu... Dzięki za mecz Wolrid.

-
-

-

Mahomed Salah - pare asyst i bramka otwierająca wynik. Motor napędowy.

aniatos102
13 kolejka
aniatos102 Zibi

Jelen
Ideye

Brak screenów bo rozłączyło nas w 82 minucie.
Po ostatniej wtopie były wątpliwości co do tego pojedynku. Goście (jak zwykle w naszych meczach:P) zaatakowali pełną parą i po kilku nieudanych próbach osiągnęli swój cel, zdobywają bramkę po dość kuriozalnym błędzie Diego Lopeza który tego dnia się w ogóle nie popisał wpuszczając taką głupią brameczke:D. Goście z minuty na minutę się rozkręcali ale bez efektu. W drugiej połowie Ukraińcy wyszli bardziej zmotywowani i mecz się wyrównał. W około 60 minucie(nie pamiętam dokładnie) gospodarze dopięli swego piękną bramką z główki. W 82 minucie nas rozłączyło, postanowiliśmy tego meczu nie dogrywać Fajny meczyk w duchu ”Fair-Play” do ostatniej minuty.
Dzięki za mecz i do next

- Brak
- Brak

- Brak

zibii75
14. kolejka
zibii75GooFy

Omotoyossi
Villalba

Wyrównane spotkanie na szczycie ligi, bramka na początku spotkania dla gospodarzy + kontrola gry w środku pola miała zapewnić dziś 3 punkty. Przez 90 minut plan był realizowany w 100% jednak błąd bramkarza który wypluł piłkę z rąk pozwolił na wyrównanie piłkarzom przyjezdnych. Wynik jak dla mnie sprawiedliwy choć szkoda straconej bramki w ostatniej akcji meczu ( jednak gol dla Boca Juniors jak najbardziej się należał). Dzięi za mecz i powodzenia w lidze.

- Jean
- brak

- Gago (lekka)

Obie ekipy.

kartki 23:07 07.03.14
Jason Bourne
13 kolejka
BourneChelsonik

photo hosting

image upload no size limit

screen shot windows

screen shot on pc

screenshot utility

S. Garcia
S. Garcia
Samaras

w końcu pierwszy raz w sezonie udało mi się zdominować przeciwnika od 1 do 90 minuty. Miało na to wpływ 2 powody- Po pierwsza długa przerwa Chelsonika od PESA, po 2- gra na klawiaturze. Moi zawodnicy zagrali najlepsze zawody w tym sezonie. cieszy fakt, że przeciwnik dogra sezon, a może i zagra w następny, bo o takich graczy trzeba dbać. Dzięki i powodzenia.

-Mouyokolo, Ambrose (Celtic), Huddlestone (Steua)
-

Lekka Zarate ( Celtic)

-

Cały Celtic za dobre widowisko.
Wolrid
12 kolejka
WolridJason

Asamoah Gyan
Bolanos

S.Garcia
S.Garcia
S.Garcia
Tchoyi
M.Fernandes

Mecz pod dyktando Szkotów. Poraz kolejny obrona Kopenhagi nie istniała, każdy atak gości kończył się bardzo groźną sytuacją.

- Kayal
-

-

strzelcy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.