Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki ping wystarcza do gry online w WE2002 ??
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
albus_lupus
Siemanko wszystkim nowym i starym graczom biggrin.gif
Mam małe pytanko już do starych wyjadaczy ISSOnline.
Bo w poprzedniej edycji miałem bardzo dobre łącze do gry online.( 1 mega na 7 osòb i to jeszce DSL). W tym momecie zmienił mi sie Administarator i zaòważyłem że z moimi pingami to jest ròżnie. Jak przedtem miałem średnią na zagranicznych serwerach 40 to teraz mometami albo sie wogòle nie che łaczyć albo wyskakuje ponad 400.
Czy da sie to jakoś zmienić i obniżyć?? Jaki jest największy dopuszczalny ping żeby gra sie kleiła biggrin.gif ??

Prosze o odpowiedż
kemot
Moje skromne zdanie ze do 100 mozna jechac(na zagranicznych to calkiem niezly ping)
albus_lupus
THX za odpowiedź biggrin.gif Teraz to tylko zostało mi sie modlić o małem pingi na rozgrywki biggrin.gif
YURY
Jaki ping i czy jest najważniejszy , bo nawet jak mieliśmy obaj mniej niż 60 była lipa . Moze są magiczne godziny w ktòrych spokojnie można rozegrać meczyk bez ciągłych przerywanek ? Może magiczne serwery ?
Weterani , napiszcie cuś . laugh.gif
mino
Nie grajcie na satfilmie, bo pomimo, ze sa tam magicznie niskie pingi to przerywa tam strasznie.
kemot
poza tym ping w kaillerze nie rowna sie z tym ktory moze wystapic w grze(czesto jak ludzie lan maja to to widac) , ktos cos sciaga i od razu tnie... trza czystym byc(a raczej lacze miec wink.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.