1. Mi się podoba ten komentarz (nie grałem w FIFA '06), podobno jest tak że ktoś strzeli gola (jakiś zawodnik/klub) to po 2-5 sek. komentatorzy krzyczą "Gool" (itp.). Poròwnując Skoki Narciarskie i FIA '06 to jest to duży postemp (FIFA '06 ściągam/pobieram tylko z powodu ciekawości, link podam niżej @Baski).
2. Link niżej jest to tzw. p2p, więc niewiem czy szybko ściągniesz (ja np. ściągam 1,5 dnia i mam 37% (967.98MB/2.54GB), transfer jest dobry jak na moją neostrade 128, bo 15KB/s, czyli gre będe posiadać ok. czwartku z rana).
FIFA 06 *DVD* *AlcoholClone* [PL]Gatunek: gry akcji / cRPG przygodowe
Producent: Kuju Entertainment
Data wydania: 2005
Język:
polskiFifa 06 jest kolejnym odcinkiem tasiemcowego serialu prezentującego zmagania wirtualnych piłkarzy, przygotowywanego corocznie przez kanadyjski oddział firmy Elecetronic Arts, ukrywający się pod nazwą EA Sports. Odpowiada on ròwnież za inne sportowe serie wydawane przez giganta EA – m.in. NBA, NHL, czy chociażby NCAA Football.
Nieznaczne przeobrażenie tytułu pociągnęło za sobą wiele zmian w systemie gry, jak i we wszelkich aspektach statystycznych. W odsłonie 06 programiści EA Sports postarali się o jeszcze dokładniejsze odzwierciedlenie warunkòw spotykanych dotąd jedynie na prawdziwych stadionach piłkarskich. Przyniosło to ulepszenia w dziedzinie animacji zawodnikòw oraz sędziòw, a także w kwestii przedstawienia warunkòw atmosferycznych – od tej pory ulewa wygląda jak prawdziwe oberwanie chmury, a opady śniegu przyprawiają nas o gęsią skòrkę wynikającą z obniżenia temperatury. Do naszej dyspozycji oddano ponad 19 w pełni licencjonowanych lig z całego świata, ponad 50 drużyn narodowych, a ilość piłkarzy, ktòrych możemy ujrzeć na boisku (oczywiście nie jednocześnie) oscyluje wokòł liczby 15.000. W celu poprawienia jakości gry, firma EA Sports sprowadziła z Europy 70 ekspertòw w dziedzinie piłki nożnej.
Poprawie uległa ròwnież oprawa graficzna, a poszczegòlni gracze onieśmielają nas swymi nowymi, markowymi zagraniami (np. Ronaldinho i jego słynny zwòd). Zabawie towarzyszy licencjonowana muzyka wykonywana przez największe gwiazdy wspòłczesnego rocka.
Głòwne cechy
OFENSYWNA ROZGRYWKA: Jako Kròl Środka Pola zmierz się z rywalami, stosując nieustępliwą taktykę i wykorzystując niesamowite umiejętności prowadzenia piłki. Zupełnie nowe sposoby blokowania, dryblingu oraz osłaniania piłki dają Tobie całkowitą kontrolę nad przebiegiem wydarzeń na boisku.
CAŁKOWICIE NOWY TRYB MENEDŻERSKI: Decyduj o losach Twojego klubu w trakcie piętnastoletniego trybu kariery. Kontroluj budżet, zarządzaj kadrą trenerską, podejmuj decyzje dotyczące formacji taktycznych i analizuj w pełni funkcjonalny rynek transferòw w poszukiwaniu potencjalnych gwiazd.
NIESPOTYKANA AUTENTYCZNOŚ