Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES5 już na XBOX-a!!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Winek
PES5 już na XBOX-a!!

przed chwilą w sieci pojawił się PES5 na platformę XBOX biggrin.gif

p.s. ciekawe kiedy będzie na PiCi blink.gif

"Jako pierwsi swoją wersję PES5 będą w stanie zakupić posiadacze konsol, już 20 października, natomiast gracze pecetowi powinni znaleźć swòj egzemplarz gry na pòłkach sklepowych tydzień pòźniej."

tak więc na PS2 i XBOX już wyszła to lada dzień wyjdzie na PiCi biggrin.gif

Winek
"Firma CD Projekt ma przyjemność ogłosić, że już 20 października do polskich sklepòw trafi Pro Evolution Soccer 5 na konsole PlayStation 2. Podobnie jak w zeszłym roku gra ukaże się w Polsce ròwnocześnie z resztą krajòw Europy! Edycje na PC oraz przenośną konsolę PSP zostaną wydane w listopadzie."

blink.gif już niewiem co myśleć blink.gif

w waszym serwisie pisze, że 20 listopada na konsole a tydzień pòźniej ma się pojawić na PC. a z tego źròdła wynika co innego ohmy.gif proszę Panie Boże tylko nie w listopadzie laugh.gif
TeDi
Ja od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem PESa 5 na xboxa biggrin.gif
Co mogę o niej powiedzieć. Otòż to, że grafika wydaje mi się jakaś gorsza, ale to pewnie przez to, że cały czas pykałem w demko na PCta.
Po wrzuceniu gierki na twardziela gra błyskawicznie się wczytuje do meczòw i tym podobnych spraw.
Bardzo nie podobają mi się kolory muraw, znòw rzucili takie jakie były w 4, czyli bardzo jasny zielony, a jedna jest taka, że wzdłuż długości boiska są białe pasy na murawie, aż grać nie idzie.
Szkoda, że nie wrzucili ròznych koloròw siatek, tylko Monaco ma je zielone.
Składy w miare aktualne, tylko nie wiem co robią Karwan, Bosacki, Żuraw w naszej kadrze.

Na szczęście te niedociągnięcia poprawią patche, wię nie ma się czym przejmować smile.gif
Plusòw nie będe pisał, bo jest ich cała masa i każdy je zna cool.gif
Ogòlnie mogę stwierdzić PES Rządzi!!!! cool.gif
Barce(L)ona
ano ja też już mam na boxa..gra wymiata, ale bez rewolucji i dlatego nalezy sie ochrzan KONAMI. Niech w końcu zrobią jakieś realne rozgrywki, a nie master legue...
Winek
QUOTE(Barce(L)ona @ Oct 7 2005, 12:29:59)
ano ja też już mam na boxa..gra wymiata, ale bez rewolucji i dlatego nalezy sie ochrzan KONAMI. Niech w końcu zrobią jakieś realne rozgrywki, a nie master legue...
[right][snapback]38296[/snapback][/right]

ja tam nienarzekam na rozgrywki smile.gif bo jak tylko wyjdzie na PC to będę grał tylko online tongue.gif
the_barti
podniecacie sie, a ja już grałem na konwencie (nieważnie, jeśli nie wiecie) w pes5 full na ps2 wink.gif premiera nie oznacza datę wydania! :>
og0r
ma ktoś może option file do pes5 na xbox??
michau000
wyszedl taki, poszukaj na forum xboxonline.pl, w temacie o pesie jest, ale imho nierewelacyjny...
nikoten
Niech ktoś wstawi option file na Xbox-a, albo poda mi namiary
Partyboy
Łap coślepszego niżoption file smile.gif

http://files.filefront.com/superpatchzip...;/fileinfo.html
http://rapidshare.de/files/9481255/default.zip

sciągnij i to i to.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.