Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: psx club evolution patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
lucio
Czy mogę winning eleven 2002 spachować plikiem club edition 04/05 tak żeby działąło na psx'ie? byłoby fajnie zebyście napisali jak mam to robić np:
Czy moge do wypalenia płytki użyć tego roma co używaćie do epsxe?
Czy może powinienem zrobić obraz płyty w formacie bin. i zając sie pachowaniem i dopiero wtdy wypalaniem?
T-Mac
tego roma co gramy na lidze nie wypalaj bo i tak nie pojdzie na PSX
musisz miec pelna wersje
lucio
no własnie ze pełną wersje WE2002 mam i dlatego pytam czy powininem zrobić obraz tej płytki w formacie bin zeby mòc użyć tego patcha i czy to w ogòle zadziała
shai
ee. stroje zostaly tak zoptymalizowane przez gutteda, ze powinno pojsc. jedynym mankamentem bedzie brak dzwieku i intra...
T-Mac
kiedys jak robilismy stroje tzn jeszcze Gutted sam robil to dzialaly tylko na emulatorze ale znalazl sposob ze dzialaja i na psx wiec
robisz obraz cd
ladujesz patcha programem ppf-of-matic
wypalasz i grasz na psx
komentatora wylacz bo bedziesz mial zwalone nazwiska wypowiadane przez niego tzn bedzie gral np Henry a bedzie darl jake ze jakis Irlandzczyk przy pilce
gutted
Wiec tak: patch dziala poprawnie tylko z ripem, jesli spatchujesz wersje full, textury moga sie z lekka popieprzyc;). Musisz miec, albo sciagnac juz spatchowany rom : http://issonline.pl/ce0405rom-polEvo.rar, interesuje Cie tylko we2002.bin dodajesz do niego ten oto plik : http://www.tvknet.pl/morela/polevo/we2002.rar - jest to plik we2002.cue - niezbedny do wypalenia, oba pliki koniecznie musza byc w jednym katalogu. Otwierasz Nero dajesz open (all files) wskazujesz we2002.cue, ustawiasz disc at once , i wypalasz z jak najmniejsza mozliwa predkoscia.
Pamietaj, ze jest to rip, intro jest obciete i koniecznie musisz je szybko wylaczyc bo gra zawisnie, dzwiek podczas meczu tez czasem jest zabawny;), ale co najwazniejsze da sie grac.
pozdro
Lampard13
Witam. Chciałbym również nagrac na psx spatchowanego WE2002. by mógł ktos to mi wytlumaczyc na gg

GG:7286751

z góry thx i pozdro for All wink.gif
m4ti
A ja mam taki problem.. kiedy nagrałem zripowaną wersję, to na starszym modelu telewizora obraz "skacze" tak jakby gra była w PAL/NTSC, którego to mój telewizor nie ma. Czy jest możliwość nagrania w innym trybie, aby obraz nie skakał?
lucio
Niestety to nie wina płyty lecz Telewizora który nie przetwarza NTSC - musisz sprowadzić sobie taki klocek co sie nazywa ntsc to pal convecter czy jakoś tak. Mój kumpel to chyba jeszcze ma i chciał to sprzedać...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.