Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 \ 27.05 - 4.06 \ kolejki 28-34
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Liga
WKS

Kolejka 28

GooFy (Lille) - Szopa1910 (Swansea)
Yankes (Sociedad) - Nalep (Sunderland)
Witu (Ajax) - woodi (Betis)
artysta germanista (Palermo) - T-Mac (Mglad)
DonKryst (Udinese) - Wolrid (Marsylia)
Hexio (Mallorca) - chelsonik (Espanyol)
Outqer (Celtic) - Rybson (VfB)

Kolejka 29

Nalep (Sunderland) - 12kazik (Torino)
Szopa1910 (Swansea) - Witu (Ajax)
T-Mac (Mglad) - Yankes (Sociedad)
woodi (Betis) - WKSRKS (West Ham)
Wolrid (Marsylia) - artysta germanista (Palermo)
Rybson (VfB) - DonKryst (Udinese)
chelsonik (Espanyol) - Outqer (Celtic)

Kolejka 30

Witu (Ajax) - GooFy (Lille)
12kazik (Torino) - T-Mac (Mglad)
WKSRKS (West Ham) - Szopa1910 (Swansea)
Yankes (Sociedad) - Wolrid (Marsylia)
Hexio (Mallorca) - woodi (Betis)
artysta germanista (Palermo) - Rybson (VfB)
DonKryst (Udinese) - chelsonik (Espanyol)

Kolejka 31

T-Mac (Mglad) - Nalep (Sunderland)
GooFy (Lille) - WKSRKS (West Ham)
Wolrid (Marsylia) - 12kazik (Torino)
Szopa1910 (Swansea) - Hexio (Mallorca)
Rybson (VfB) - Yankes (Sociedad)
woodi (Betis) - Outqer (Celtic)
chelsonik (Espanyol) - artysta germanista (Palermo)

Kolejka 32
WKSRKS (West Ham) - Witu (Ajax)
Nalep (Sunderland) - Wolrid (Marsylia)
Hexio (Mallorca) - GooFy (Lille)
12kazik (Torino) - Rybson (VfB)
Outqer (Celtic) - Szopa1910 (Swansea)
Yankes (Sociedad) - chelsonik (Espanyol)
DonKryst (Udinese) - woodi (Betis)

Kolejka 33
Wolrid (Marsylia) - T-Mac (Mglad)
Witu (Ajax) - Hexio (Mallorca)
Rybson (VfB) - Nalep (Sunderland)
GooFy (Lille) - Outqer (Celtic)
chelsonik (Espanyol) - 12kazik (Torino)
Szopa1910 (Swansea) - DonKryst (Udinese)
woodi (Betis) - artysta germanista (Palermo)

Kolejka 34
Hexio (Mallorca) - WKSRKS (West Ham)
T-Mac (Mglad) - Rybson (VfB)
Outqer (Celtic) - Witu (Ajax)
Nalep (Sunderland) - chelsonik (Espanyol)
DonKryst (Udinese) - GooFy (Lille)
artysta germanista (Palermo) - Szopa1910 (Swansea)
Yankes (Sociedad) - woodi (Betis)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin

rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ

!!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w

formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne

(czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w

lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje

liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia[b] (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 6 (kolejki 28-34)

Maxim,Ibisevic(Rybson, Stuttgart)
Vukcevic(Szopa, Swensea)

PAUZY:
czerwony - kartki
niebieski - kontuzja
pomarańczowy - zawieszenia za żółte
Outqer
34 kolejka
OutqerWitu

Pizarro
Ceesay
Hooper
Eriksen
Baros
Baros
Ewerthon

Pluć w brodę powinien sobie Celtic, oj powinien. Pierwszą połowę zagrał rewelacyjnie pozwalając gościom oddać 4 strzały z czego tylko 1 celny. Do szatni wynik 2-1. W drugiej połowie trochę się pozmieniało, Ajax miał swoje okazje. Gdy zdawało się że punkty zostaną podzielone w 91' pada bramka z rożnego. Powo dalej

- Westermann
-

- Pizarro (lekka)

Milton - 3 strzały pod rząd, 3 puszczone. Niedobrze, oj niedobrze...

GooFy
33 kolejka
GooFyOutqer

Alessandrini

W pierwszej połowie Lille posiadało inicjatywę, ale Celtic mądrze się bronił i nie pozwalał stworzyć gospodarzom zagrożenia bramki. Dopiero w 15 minucie Milton popełnił fatalny w skutkach błąd. Wypuścił z rąk prostą piłkę którą Alessandrini zamienił na bramkę. W drugiej połowie role się odwróciły i to Celtic atakował a gospodarze się bronili. Alphonse Areola na nieszczęście gości był w znakomitej formie i pewnie bronił wszystkie strzały. Obrona Lille dzięki temu grała spokojniej i nie popełniła żadnego błędu który poskutkował zdobyciem gola.

-
-

-

Romain Alessandrini - Strzelec jedynej bramki w meczu.
Hexio
30 kolejka
HexioWoodi

Rhayner
Omotoyossi

D. Pabon
Nene
Nene

Przewaga dla drużyny gości. Przez pierwszą połowę wyraźnie dominowali nad gospodarzami. Mallorca rozbudziła się dopiero w drugiej połowie, gdzie starała się odrobić stracone bramki.

- Javi Marquez
-

-

Nene

Hexio
28 kolejka
HexioChelsonik

Omotoyossi
Omotoyossi
Yattara

Anelka
Samobój

O meczu można powiedzieć tylko tyle, że większa inicjatywą wykazali się gospodarze.

- Giggs
Mubarak
Gallas
-

-

Witu
28 kolejka
WituWoodi

Elano
Asamoah Gyan
Ewerthon

D.Pabon
Aruna Dindane
Nene
Ruben Perez

Bramka De Guzmana dla Ajaxu to lama, więc nie jest liczona.

Dawno nie grałem tak zaciętego spotkania. Obie ekipy szły cios za cios i tak na prawdę, powinien być remis i był szkoda, że bramka De Guzmana to była lama, bo zdecydowanie najbardziej sprawiedliwy wynik to byłby remis, ale cóż rywal strzelił tego jednego gola więcej i wygrał ten jakże wyrównany mecz. Dzięki za mecz i powo dalej.

-Elano (Ajax)
-

-

Obie ekipy za super widowisko !

33 kolejka
WituHexio

Po tym mam tylko wniosek Hexio w przyszłości niech gra w totka... to co się wydarzyło w tym meczu jest dla mnie nie prawdopodobne, najpierw strzelam bramkę na 1 : 0 i jest ok po czym Given wychodzi do piłki ( chociaż nie wiem po co -.- ) nie łapie tej piłki i rywal wbije piłkę do pustej bramki, jeszcze przed przerwą wyszedłem na prowadzenie za sprawą Sulejmaniego. Po przerwie to się dopiero działo, najpierw samobójczy gol jednego z graczy Mallorci a potem... Omotoyossi w 86 min strzela swoją drugą bramkę w tym meczu i w 92 minucie Yattara uderza z rzutu wolnego Given odbija piłkę w taki sposób, że ta odbija się od lini od słupka i wpada do bramki... po takim meczu brak mi po prostu słów. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

- Tissone ( Mallorca )

w tym meczu wytypuje antybohatera meczu a jest nim Shay Given !

Yankes.
28 kolejka
YankesNalep

Barrios
Griezmann

Raul

Duże szczęście uśmiechnęło się w tym spotkaniu do zespołu Realu Sociedad, nie tylko pod bramką Sunderlandu ale
także pod swoją. Świetnie dysponowany tego dnia Claudio Bravo zapewnił swojemu zespołowi te ważne 3 pkt.

-
-

-

Claudio Bravo - Świetny występ tego bramkarza.

Yankes.
32 kolejka
YankesChelsonik

Pardo
Pardo
Barrios
Barrios
Barrios
Barrios
Barrios
Trochowski
Jurado
Castro

Anelka
Anelka
Anelka

Bardzo dobry mecz w wykonaniu gospodarzy, w skrócie można rzec że wychodziło im dziś wszystko. Świetne akcje ofensywne
a także defensywne sprawiły że wynik jest jaki jest. Fatalny dzień bramkarza Espanyolu który mógł choć trochę skorygować ten
wynik, jednakże tego nie zrobił. Wynik mógłby być o wiele wyższy w obie strony, lecz zakończyło się tak jak się zakończyło.

- Diego Lugano
-

-

Lucas Barrios - Świetny występ udokumentowany pięcioma trafieniami dla swojego zespołu.

woodi
31 kolejka
woodiOutqer

Aruna Dindane
Aruna Dindane
Aruna Dindane
Nene
D.Pabon

Mecz grany na raty ale po wielu trudach udało sie dograc do konca tongue.gif Dobry mecz w wykonaniu gospodarzy którzy pewnie wygrali to spotkanie. Goście tez mieli kilka dobrych okazji ale brakło skuteczności pod bramka lub świetnie interweniował Palop. dzieki i powo dalej

-
-

-

Aruna Dindane - kolejny hat - trick ostatnio świetnie dysponowany smile.gif

Outqer
32 kolejka
OutqerSzopa

Romaric
Quagliarella
Tono(PK)
Estrada
Estrada
Samaras

Cienko ostatnio w Szkocji. Mimo iż gospodarze wyszli zdeterminowani to faul Miltona w 16 minucie odbił się na całej druzynie. Goście wychodzą na 3 bramkowe prowadzenie, kiedy sprawa jest praktycznie zakończona udaje się strzelić jeszcze 2 bramki i złapać kontakt. Cóż, 3 minuty później po katastrofalnym błędzie obrońców w polu karnym Estrada dobija gospodarzy. Dzięki, powo dalej

-
-

-

Estrada

Szopa1910
29 kolejka
Szopa1910Witu

De Guzman
Samaras

W mecz lepiej weszli gospodarze i szybko wyszli na prowadzenie. Jak 1 połowa wyglądała bardzo dobrze, tak w 2 niestety gra nie zachwycała. Bardzo słaby poziom gry w połowie znacznie wpłynął na widowiskowość spotkania. Dzięki za mecz, powodzenia.

- brak
- brak

- brak

Swansea CITY

WKS
30 kolejka
WKSSzopa

Wolff
Joe Cole
A. Carroll
A. Carroll

Najważniejszy mecz w tym sezonie. Mecz, który w sporym stopniu mógł zadecydować o mistrzostwie...mógł, gdyby nie wtopa 4:2 z Mallorcą. Prestiż spotkania opadł bo powiększyła się strata punktowa do liderującego szopy. Więc nawet ewentualna wygrana nic by nie dawała. Plan był prosty...nie było planu. Postanowiłem pójść na wariata totalnego i odświeżyłem taktyke z moich pierwszych przygód z PES6 Online w której czułem się znakomicie ale ze względu na przewidywalność, musiałem szukać nowych wariantów. Żeby było smieszniej, szopa właśnie operuje bardzo podobną więc znałem każdy jego ruch gdyż ustawianie sie przeciwnika na boisku znałem z meczy własnego teamu. Okazało się to strzałem nawet nie w 10 tylko w 11. Po 45 minutach było 4:0 choć wg mnie 5:0 bo Stekelenburg wybił piłkę po tym jak wpadła w bramkę no ale sędziowie z Pesa nigdy nie omylni smile.gif. W drugich 45 minutach Swensea zamykała "The Hammers" we własnej 16stce choć wg mnie to już nawet nie pech zawodników Swensea iż nie mogli trafić. Poprostu WHU w tym spotkaniu nie mogło przegrać, choćby grali w 6 i bez bramkarza to musieli to wygrać. Standard gry online. Cieszy to, że z pewnie nadchodzącym mistrzem udało się ugrać 4 pkt. Zostało 3-4 mecze, trzeba je rozegrać i być obiektywnymi - WHU w tym sezonie mistrzem nie będzie...w przyszłych pewnie też nie. Thx Szopa, graty za majstra, bo wątpie ze wypuscisz taką szansę.

-
-

-

West Ham United Zagrali prawdziwy koncert.

WKS
32 kolejka
WKSWitu

Joe Cole
Iaquinta
Iaquinta
Vaz Te
Asamoah Gyan
Elano

W moim odczuciu w sytuacjach powinien być mecz na remis. Ajax nie był wcale gorszy, jednak WHU było skuteczniejsze. Zdziwiła mnie sytuacja ze gdy Carroll strzelił w poprzeczke, ta sie odbiła i Iaquinta ją dobił, pes Carrolowi zaliczył asyste... lol ;d. Dzieki, powo dalej.

-
- J. Jones

-

Hexio
34 kolejka
HexioWKSRKS

Lucho Gonzalez
Omotoyossi
Omotoyossi
Omotoyossi

Iaquinta
Fuller

Mecz rozpoczął się dopiero w drugiej połowie. Lekka dominacja graczy z West Ham'u na początku meczu. Gracze stwarzali sobie więcej sytuacji do wygranej meczu. Na nieszczęście trenera WKSRKS, Omotoyossi rozbudził się w końcówce meczu i strzelił w 86' , 89' i 90'+ pogrążając tym drużynę gości. Powodzenia dalej.

-
-

-

Omotoyossi

Hexio
32 kolejka
HexioGoofy

Remisowy wynik. Wyraźna dominacja graczy gości lecz każdy atak został zatrzymywany przez bramkarza. Powodzenia dalej.

-
-

-

Bramkarz Nick Feely

Outqer
28 kolejka
OutqerRybson

Bakary Kone
Pizarro
Macheda

Ostatni mecz w tym sezonie. Nie mogłem się doczekać rewanżu z Rybsonem, w naszych meczach zawsze dzieje się wiele. Tym razem niestety tak nie było. Pierwszą połowę zdominowałem, pozwoliłem tylko na 2 strzały. W drugiej Stuttgart trochę się poprawił, ale widać że kompletnie dzisiaj nie do dyspozycji był napad gości, aczkolwiek były minimum 2 strzały które powinny się znaleźć w siatce, jednak pierwszy raz w tej rundzie Milton pokazał prawdziwy pazur. Jakby nie patrzeć Weis był dzisiaj w równie znakomitej formie, i to własnie do naszych goalkeeperów trafia tytuł MOTM. Dzięki za mecz smile.gif

-
-

-

Weis i Milton

woodi
29 kolejka
woodiWKSRKS

Ruben Castro
Aruna Dindane
Bouma

Vaz Te
Vaz Te

Bardzo zaciety i wyrównany mecz z lekka przewaga gospodarzy. Hiszpanie zaczeli świetnie i juz w 1 minucie po pieknej akcji rozegranej z klepki w pole karne wpada Ruben Castro sprytnie omija obrońce i pięknie uderza technicznie po ziemi na drugi słupek. Goscie szybko odpowiedzieli i pierwsza połowa kończy sie wynikiem 1:1. A i w 1 połowie gospodarze nie wykorzystuja karnego uderzajac w poprzeczke :/ Druga połowa była równie emocjonujaca, w 52 minucie strzelec bramki z pierwszej połowy Vaz Te zdobywa drugiego gola i wyprowadza swoja druzyne na prowadzenie lecz ta radośc długo nie trwała bo w 59 minucie Ruben Castro z połowy boiska przerzuca wszystkich obrońców a Aruna Dindane pierwszy dobiega do piłki przepychając sie i uderza główka z przed pola karnego, gdzie błąd popełnił Fabio wychodząc za daleko i piłka przelobowała go. w końcowce spotkania świetnym rajdem prawa stroną boiska popisał sie Bouma mijają wszystkich po drodze wpadajac w pole karne oddaje strzał i zdobywa zwycieskiego gola smile.gif dzieki i powo dalej mecze z WKSRKS sa zawsze emocjonujace i zaciete smile.gif

- Yobo(WestHam)
-

- lekka (Aruna Dindane, Ruben Castro)

Vaz Te - za strzelenie 2 bramek i mysle ze Bouma za bramke dajaca 3 pkt swojej druzynie smile.gif

GooFy
28 kolejka
GooFyszopa

Roux
Cabella
Cabella
Park Chu Young
De Guzman
De Guzman
Estrada

Swansea mając w perspektywie potknięcia West Hamu musiała ten mecz za wszelką cenę wygrać. I wygrała. Gratuluję mistrza, szkoda, że dla niektórych ta ranga "Mistrzowie ligi" jest ważniejsza od sympatii, reputacji i dobrej zabawy.

- Michu
-

-

Swansea
Szopa1910
31 kolejka
Szopa1910Hexio

Omotoyossi
Michu
Leitner
Rhayner

Mecz od początku stał na wysokim poziomie. Obie drużyny wyszły na boisko tylko i wyłącznie po 3 punkty. Bliżej ich zdobycia byli gospodarze lecz dziwne zachowanie bramkarza Swansea uniemożliwiło wykonanie zadania. Remis nie krzywdzi żadnej ze stron. Dzięki za mecz, powodzenia.

SKRÓT

- brak
- brak

- brak

Rhayner - jego wrzutko-strzał zapewnił 1 punkty gościom.

@edit
Goofy... do Twojego wpisu idealnie pasuje zdanie, które napisałem Ci na gg.

GOOFy - SZOPA

Jeśli wciąż ktoś ma jakies uprzedzenia bramka nie musi być uznana. Z resztą pisałem to przed wrzuceniem wyniku.
Yankes.
30 kolejka
YankesWolrid

Keita
Barrios
Trochowski
Trochowski

El Hemdaoui

Od początku do końca spotkania spora przewaga gospodarzy, udokumentowana wysokim zwycięstwem. Choć
trzeba też przyznać że wynik mógłby być wyższy w obie strony. Dzięki i powo dalej.

-
- Mory Kone
Seedorf
Diawara

-

Yankes.
34 kolejka
Yankeswoodi

Jurado
Barrios
Trochowski

Pomimo dużej rozbieżności wyniku, mecz był bardzo równy.. lecz na drodze zawodników Betisu stał albo bramkarz
Realu Sociedad, Claudio Bravo albo pudłowali oni niemiłosiernie, co udało się wykorzystać zespołowi baskijskiemu
i to oni mogą w tym meczu cieszyć się ze zwycięstwa, dość niespodziewanego ale bardzo zasłużonego.

-
-

-

Claudio Bravo - Bez wątpienia bohater dzisiejszego starcia!

Witu
30 kolejka
WituGooFy

Ewerthon
Alessandrini

W pierwszej lekką przewagę mieli piłkarze z Lille lecz nie wykorzystana i do przerwy był remis. Druga to już przewaga piłkarzy Ajaxu niestety nie udokumentowana bramką na 2 : 1 ponieważ seryjnie marnowane były okazje, o dziwo najbliżej bramki był środkowy obrońca Abdennour który w sytuacji sam na sam w 82 min trafił w słupek... a rywale nawet jeżeli mieli gorszą drugą połowę, to potrafili kilka razy groźnie kontrować i lekki niedosyt pozostaje, ale raczej remis jest sprawiedliwy.

-
-

-

Nikt się nie wyróżnił

Nalep
34. kolejka
NalepChelsonik

Odemwingie
Odemwingie

Zasłużone zwycięstwo gospodarzy, chociaż goście też mieli swoje okazje. Mecz mógł się podobać, ponieważ był szybki. Oba zespoły grały ładnie dla oka, nie było chamskiej, brutalnej gry. Drużyna Espanyolu ma to do siebie, że jako jedna z nielicznych umie przegrywać z godnością, a to się ceni. Odemwingie dopiero od niedawna zaczął grać swoje. Najpierw zdobył bramkę na wagę awansu do półfinału Pucharu Ligi, a teraz dokłada dwie ligowe bramki, które dały zwycięstwo Czarnym Kotom. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

- D. Colotto
- Brak

- Brak

Peter Odemwingie - zdobywca 2 bramek.
Rybson
31 kolejka
RybsonYankes

Mati Fernandez
Maiga
Sow

Takie mecze się zdarzają, co ja strzeliłem, to piekna brama nie do obrony.. co strzelał Yankes:D to Urliech i to bronił poprostu wyśmienicie,.. nawet dobitki na pusta bramka...biggrin.gif mecz w którym L. Barrios kopał sie w czoło... aż w końcu nie wytrzym,ał był tak naładowany energią ze załatwił na cacy stopera Niedermaiera:D i tak oto mecz zakończył się wysoką acz kolwiek nie zasłużoną wygraną, dzięki za mecz ! powodzenia dalej!

- Lucas Barrios
- brak

- lekka Niedermeier

Urliech

donkryst
30 kolejka
DonKrystChelsonik

M. Ranegie
M. Ranegie
Gekas
D' Alessandro

Rywal od samego początku nie miał za wiele do powiedzenia, w drugiej połowie starał się odgryzać ale widać, że to nie był dzień Chelsonika. Dzięki i powo dalej! :>

-
-

-

Ranegie - dwie bramki.

34 kolejka
Gracz1Goofy

Joaquin
Amr Zaki
Maicosuel
Maicosuel
David Pizarro
Cabella

Mecz przerwany w 80. minucie, nie dziwię się rywalowi. Wpadało mi wszystko, dośrodkowania, strzały z daleka, rożne. Wszystko z dupy. Goofy natomiast pod moją bramką miał niesamowitego pecha. Bądź co bądź dzięki i powo dalej.

-
-

-

Konami.

GooFy
31 kolejka
GooFyWks

Kalou
Kakuta
Cabella
Cabella
Cabella
Fuller
M. Jarvis
M. Jarvis
Wolff
Quaresma

Obie drużyny nie grają już o nic. Wyszły więc na boisko by godnie pożegnać się z kibicami i udało im się to. Piękny mecz bez kalkulacji i bez asekuracyjnej gry. Padło aż 10 bramek a paść mogło więcej. Mimo boju i dramatycznych zwrotów akcji pokaz gry Fair Play. Obrona obu drużyn pluć może sobie w brodę, że nie utrzymała żadnego prowadzenia, ale dzięki temu oglądaliśmy piękne zakończenie sezonu.

- brak
- brak

-

Szopa1910
33 kolejka
Szopa1910DonKryst

Ki Sung Yong
David Pizarro
Park Chu Young
Hector Moreno (samobójcza)
Amr Zaki
L.Muriel
Nathan Dyer

Bardzo słabe zawody Swansea. Zawodnicy przeszli obok meczu i oddali punkty. Włosi grali ładną dla oka piłkę i zasłużenie wygrali. Dzięki za mecz, powodzenia.

-
-

-

Udinese

Nalep
32. kolejka
NalepWolrid

Miguel Veloso

W tym meczu lekką przewagę miał zespół gospodarzy. Większe posiadanie piłki oraz groźniejsze strzały zadecydowały o zwycięstwie Czarnych Kotów. Piłkarze z Marsylii grali ambitnie, ale to nie wystarczyło do zainkasowania chociażby jednego punktu. Bramkę na wagę zwycięstwa zdobył Miguel Veloso. Warto odnotować świetną formę, którą zaprezentował w bramce gości Mandanda. Sam trener gości - Wolrid, był zdziwiony, że ten nagle zaczął bronić tak dobrze. Dzięki za fajny meczyk i powodzenia dalej.

- Brown
- Brak

- Brak

Miguel Veloso - strzelił bramkę na wagę 3 punktów.
Rybson
29 kolejka
RybsonDonKryst

Mati Fernandez

Obinna

Joaquin
Allan
M. Ranegie

I znowu to samo:P przegrałem proaz drugi w sezonie z NIejakim DonemKrystianem..tongue.gif cięzkie zawody dobrze mi się wsyztsko układało, i mogłem ten mecz rozstrzygnąć w pierwszej połowie, jednak ciągle coś, najbardziej mnie zadziwił staruszek Dida, który wymiatałsmile.gif chociaż nie miał dużo pracy strzały w bramkę były bradzo trudne, no i niewykorzystane sytuacje się zemściły w końcówce, bowiem DonKryst atakowął zaciekle i z każdą minutą był groźniejszy a Niemcy opadali z sił!:) mdzięki za mecz powodzenia dalej!

- brak
- brak

- brak

Allan zdobywca decydującego gola!

33 kolejka
RybsonNalep

brak screana bo nas rozłączyło..

Harnik
Cacau

Alex
Alex

Dramaturgia na pełnej, w tym meczu nikt się nie oszczędzał, każdy mógł wygrać, cios za cios, kiedy wydawało się ze niemcy rozstrzygną to spotkanie na swoją korzyść, Alex poraz drugi pokazął pazur! mecz zakończył się przedwcześnie, bo zgasł mi internet w 90 minucie:D kiedy miałem dobrą okazję pod polem karnym przeciwnika:P ale i tak by nic z tego nie było bo obronca już był przy MAchedzie;P dzięki powodzenia dalej!

brak ss rozłączenie
- fair
- plauy

- brak

Alex

donkryst
32 kolejka
DonKrystWoodi

Gekas
Di Natale
Benat

Podobnie jak w pucharze, niesamowity pech Woodiego. Powinienem tu zebrać ostre lanie, jednak nieszczęście rywala okazało się moim fartem i zgarnąłem 3 pkt. Dzięki i powo dalej! :>

- Bouma
-

- lekka - Ujfalusi

Konami po raz drugi.

Nalep
29. kolejka
Nalep12kazik

- do 70 min.
- dogrywane

Helenius
Hoarau
Odemwingie
Odemwingie
Recoba

Zasłużone zwycięstwo gospodarzy. Sunderland nie grał w tym meczu ładnie, ale nie to było celem. Był to rewanż za mecz, w którym Torino w pierwszym meczu u siebie pokonało Czarne Koty w brzydkim stylu po minięciu bramkarza, czy też szukaniu lepiej ustawionego kolegi. Taka gra nie jest tutaj tolerowana dlatego też postanowiłem dostosować się do przeciwnika.

Bramki z innego (pierwszego meczu z Kazikiem).

- Brak
- Brak

- Brak

Nikt się nie wyróżnił.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.