Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WIELKA TRAGEDIA
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
tomek828
http://wiadomosci.onet.pl/1172526,11,item.html sad.gif

TRAGEDIA sad.gif

korzen
szkoda sad.gif
lukasso
QUOTE(tomekronaldo @ Sep 30 2005, 12:38:03)
TeDi
To niesprawiedliwe, jechali się modlić i spotkało ich coś takiego [*] [*]
StraY
moze i tragedia, ale po co o tym tu piszecie? blink.gif nie lepiej zajac sie przyjemniejszymi sprawami?

btw. licealisci nie jezdza do czestochowy sie modlic ;p
Czarny
życie...
Przemo
ale shit... moze i nie jezdza sie modlic ale nei zmienia to faktu ze nie zyja..
kcma
[*][*][*] Szkoda, ale życie toczyy się dalej... [*][*][*]
norek
Ci co nie sa z bialego przechodza do tego tak obojetnie jakby ktos tam gdzies w niemczech sie rozjebal..ale ja jestem z bialego i kilka osob ktorych juz nie ma znalem...i widzialem kilka dni temu...dla mnie to jest szok..[*]
tomek828
moze i tragedia, ale po co o tym tu piszecie?  nie lepiej zajac sie przyjemniejszymi sprawami?

jestem ciekaw jak ty bys sie zachowal zeby pewnego dnia kilka twoich kolegow, znajomych zginelo w wypadku ?? blink.gif ...no ale ty pewnie bys zajol sie przyjemnymi sprawami blink.gif
onix_the_chosen
taaaa, zycie jest kruche, pokazal to takze m.in wypadek Arkadiusz Golasia, niech i ci, co zgineli w autokarze spoczywaja w pokoju [*]
P.S widze ze ostatnio moda na "tragiczne" tematy ..... dry.gif
abus
Dzisiaj ogladalem o tym w telewizji i mysle ze straszne jest to ze gina tak mlodzi ludzie.Niech spoczywaj w pokoju[*]
StraY
QUOTE(tomekronaldo @ Sep 30 2005, 20:33:24)
jestem ciekaw jak ty bys sie zachowal zeby pewnego dnia kilka twoich kolegow, znajomych zginelo w wypadku ?? blink.gif  ...no ale ty pewnie bys zajol sie przyjemnymi sprawami  blink.gif
[right][snapback]37583[/snapback][/right]

nie trabilbym na pewno na lewo i prawo jak mi z tego powodu smutno, niektore rzeczy lepiej "obgadac" w swojskim gronie. a ostatnio zauwazylem, ze strasznie modne zrobilo sie zapalanie wirtualnych zniczy co, badz jak badz, bardzo zaczyna mnie irytowac i zamierzam z tym walczyc tongue.gif
Czarny
doputy jesteś obojętny dopuki Ciebie problem nie tyka (moje twierdzenie tongue.gif )
wspòłczuje im ale w żaden sposòb nie zmienia to mojego życia... nie znam tych osòb i poprostu nie czuję jakiegoś wielkiego żalu... przykro że tak się dzieje ale co ja poradze... na świecie w każdej sekundzie ginie ok 10000 osòb bo na tym polega Nasze życie... ktòre dla każdego skończy się tak samo więc dla mnie też jest bezsensowne zakładanie takich tematòw... pozdrawiam rolleyes.gif
Bart0o0sh
Ja jestem z Białego sad.gif((((((((((((((( totalna katastrofa =\
lazy_bum
QUOTE(abus @ Sep 30 2005, 20:31:33)
Dzisiaj ogladalem o tym w telewizji i mysle ze straszne jest to ze gina tak mlodzi ludzie.Niech spoczywaj w pokoju[*]
[right][snapback]37599[/snapback][/right]

Giną, gineli, będą ginąć. Rozumiem, że jakby zgineli emeryci to byś się tak nie przejmował? Jak na mòj gust jak się rodzisz to oznacza, że umrzesz -- w bardziej lub mniej "medialny" sposòb.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.