Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 \ 25.03 - 31.03 \ kolejki 1-5
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Liga
GooFy

Kolejka 1

Wolrid (Marsylia) - Rybson (VfB)
Outqer (Celtic) - WKSRKS (West Ham)
T-Mac (Mglad) - chelsonik (Espanyol)
DonKryst (Udinese) - Witu (Ajax)
Nalep (Sunderland) - kksm (Genoa)
artysta germanista (Palermo) - GooFy (Lille)
12kazik (Torino) - woodi (Betis)
Yankes (Sociedad) - Szopa1910 (Swansea)

Kolejka 2

Hexio (Mallorca) - Outqer (Celtic)
chelsonik (Espanyol) - Wolrid (Marsylia)
WKSRKS (West Ham) - DonKryst (Udinese)
kksm (Genoa) - T-Mac (Mglad)
Witu (Ajax) - artysta germanista (Palermo)
woodi (Betis) - Nalep (Sunderland)
GooFy (Lille) - Yankes (Sociedad)
Szopa1910 (Swansea) - 12kazik (Torino)

Kolejka 3

Rybson (VfB) - chelsonik (Espanyol)
DonKryst (Udinese) - Hexio (Mallorca)
Wolrid (Marsylia) - kksm (Genoa)
artysta germanista (Palermo) - WKSRKS (West Ham)
T-Mac (Mglad) - woodi (Betis)
Yankes (Sociedad) - Witu (Ajax)
Nalep (Sunderland) - Szopa1910 (Swansea)
12kazik (Torino) - GooFy (Lille)

Kolejka 4

Outqer (Celtic) - DonKryst (Udinese)
kksm (Genoa) - Rybson (VfB)
Hexio (Mallorca) - artysta germanista (Palermo)
woodi (Betis) - Wolrid (Marsylia)
WKSRKS (West Ham) - Yankes (Sociedad)
Szopa1910 (Swansea) - T-Mac (Mglad)
Witu (Ajax) - 12kazik (Torino)
GooFy (Lille) - Nalep (Sunderland)

Kolejka 5

chelsonik (Espanyol) - kksm (Genoa)
artysta germanista (Palermo) - Outqer (Celtic)
Rybson (VfB) - woodi (Betis)
Yankes (Sociedad) - Hexio (Mallorca)
Wolrid (Marsylia) - Szopa1910 (Swansea)
12kazik (Torino) - WKSRKS (West Ham)
T-Mac (Mglad) - GooFy (Lille)
Nalep (Sunderland) - Witu (Ajax)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
donkryst
1 kolejka
DonKrystWitu

Maicosuel

Zmagania zakończyliśmy w 84. minucie, kiedy to wyrzuciło nas z serwera. Pierwsze 20 minut to znaczna przewaga Udinese, wtedy też padła jedyna bramka meczu. Z biegiem czasu to Ajax zaczął przejmować inicjatywę, jednak nie był w stanie pokonać doskonale dzisiaj dysponowanego Didy. Dzięki i powo dalej! smile.gif

-
-

-

http://footbik.narod.ru/persons/IZO/DIDA_N...S_SILVA_jpg.jpg - Doskonale dzisiaj dysponowany.

Yankes.
1 kolejka
YankesSzopa1910

Pablo Hernandez
Lucas Barrios
Juan Paredes
Pablo Hernandez
Carlos Vela

Drużyna Swansea dominowała w tym spotkaniu, szczególnie za sprawą dwóch świetnie dziś dysponowanych Hernandeza oraz Paredesa.
Drużynie Sociedad udało się zdobyć dwie bramki po kontrze w tym ostatnia po dużym błędzie obrońcy przeciwników.

---

- Juan Paredes
-

-

Pablo Hernandez - zagrał bardzo dobre spotkanie zapewniając tym samym trzy punkty swojej drużynie.

Yankes.
3 kolejka
YankesWitu

Antonine Griezmann
Asamoah Gyan
Elano
Robbie Keane

Co tu dużo mówić, bezbarwne spotkanie drużyny Realu Sociedad przy bardzo dobrej dyspozycji drużyny przeciwnika. Mogło to zakończyć się o wiele gorzej ponieważ Ajax miał chyba 4 poprzeczki.

---

- Jose Angel
-

-

Poprzeczka - Gdyby nie ona ten mecz skończyłby się o wiele wyżej niż się skończyło. Chyba z 4 poprzeczki i ze 2 słupki Ajaxu które powinny być zamienione na bramkę.

Tak na serio to nie przypominam sobie aby ktoś szczególnie wyróżniał się w tym spotkaniu.

WKS
4 kolejka
WKSRKSYankes

A. Carroll
A. Carroll
Joe Cole
Joe Cole
Fuller
Wolff
Trochowski

Wysokie zwycięstwo na inauguracje nowego sezonu MLO. Zaczeło się nieciekawie ponieważ głupi błąd Yobo spowodował rzut karny, który pewnie wykorzystał Piotr Trochowski. Później "The Hammers" przebudzili się i praktycznie z miejsca z 0:1 zrobiło się 4:1. Na pochwałe zasługuje szczególnie Joe Cole, który w świetnym stylu zdobył obie bramki. Również Matheus Wolff zaliczył fajny mecz i udokumentował to bramką. Co do Yankesa. Tak jak mówiłem, każdy nowicjusz musi przejść przez "chrzest" i nabrać doświadczenia. Więc taki wynik nie zdarzy Ci się ani raz ani dwa. W następnym sezonie będzie już lepiej bo potencjał jest. Dzieki, powo dalej.

-
-

-

Joe Cole - Pociągnął drużynę do zwycięstwa jak na kapitana przystało.

GooFy
2 kolejka
GooFyYankes

Alessandrini

Statystyki i optyka na boisku przemawiały całkowicie za gospodarzami. Jednak w ostatnich dniach polscy kibice przekonali się boleśnie, że statystyki nie grają. Tak też mogło być w tym przypadku. Trener Goofy tradycyjnie już ma problemy z "potencjalnie słabszymi" rywalami. Musiał więc dać piłkarzom polecenie by nie zrobili niczego głupiego co wywołało nerwową grę. Lille stwarzało bardzo groźne sytuacje, ale raz za razem pudłował Kakuta czy Cabella. Dramatyzm przybrał na sile gdy po w zasadzie pierwszej kontrze i pierwszej groźnej sytuacji zawodnik gości posłał potężną piłkę zza pola karnego. Na szczęście dla gospodarzy w poprzeczkę. Lille nadal bezradnie atakowało i nie pomogła zmiana Payeta za Cabellę czy Reale za Martina. Kolejna kontra Sociedadu przyniosła kolejną bramkową sytuację. Napastnik gości wyszedł sam na sam i podciął piłkę nad bezradnym Areolą, ale znów bramki nie było - trafił w boczną siatkę. Dopiero w 82 minucie Romain Alessandrini który dał świetną zmianę uderzył pewnie i ustalił wynik spotkania na 1:0. Blamaż Lille i szczęście Realu było blisko. Zakończyło się wymęczonym zwycięstwem, ale trener Goofy ma nad czym pracować.

---

-
-

-

Romain Alessandrini - Strzelec jedynej bramki gospodarzy. Dał świetną zmianę, był pod grą i dźwignął drużynę do zwycięstwa na swoich plecach.

Rybson
5 kolejka

RybsonWoodi

Ayovi
Samobój Vorsah

Salva Sevilla
Samobój Bougherra
Kalou Uche

Inauguracja sezonu, Team trafił mi się niesamowicie silny, kilka transferów, i myślałem ze złapałem Boga za kostki... a tu zimny prysznic na początek rozgrywek:)
Jak to z Woodim bywa, raz wygrywa jeden raz drugi, a że ostatnio wygrałem ja na małym farcie, to teraz dla zachowania równowagi wygrał Woodi, na nie mniejszym farcie... Woodi oddał 2 kapitalne strzały nie do obrony w sumie 2 okienka... i było pozamiatane, natomiast VFB ktróre miało przewagę znacznmą przewagę w pierwszych 30-40 minutach nie potrafiło tego udowodnić, Napastnicy szaleli, ale chyba głową byli na trybunach z panienkami... niż na boisku... w szczególności Cacau.. który popsuł wszystko co mógł... chyba szybko nie wróci do kadry wyjściowej, po upływie 40 min, VFB spusciło nieco z tonu... i wtedy Woodi zaczął dochodzić swego strzelił gola potem drugiego:D i pokazał jak należy wykorzystywać sytuacje;P dzieki za mecz powodzenioa dalej! do rewanżu!

- Brak
- Brak

- Brak

Kalou Uche

Outqer
1 kolejka
OutqerWKS

A. Carroll
Quaresma

A więc sezon się zaczął, trzeba odkurzyć korki i wziąć się w garść. Pierwsza połowa był to głownie atak pozycyjny Celticu, niestety solidna obrona West Ham nie pozwalała znaleźć dojścia do bramki. Były okazje, niestety niewykorzystane. Bramkę strzelił również Carroll który zastąpił kulejącego C. Cole'a. Druga połowa to śmielsza gra gości, mieli zdecydowanie więcej okazji. Na wielką pochwałę zasługuje Milton - junior który zadebiutował między słupkami gospodarzy, a bronił strzały które nie jeden bramkarz by przepuścił. Dzięki za mecz, powodzenia dalej

-
-

- C. Cole - lekka

Nie spodziewałem się w tej rundzie tak dobrego występu. Oby tak dalej!

Outqer
4 kolejka
OutqerDonKryst

Bakari Kone

Mieli co oglądać kibice na dzisiejszym spotkaniu. Fajny mecz, bardzo wyrównany, akcja za akcje, zarówno pod jedną bramką było gorąco jak i drugą. Bramek mogło paść znacznie więcej, jednak doskwierała nieskuteczność. Mecz na remis. Dzięki, powodzenia dalej smile.gif

-
-

-

Dzięki jego bramce pierwsze 3 punkty wpadają do Szkocji.
WKS
2 kolejka
WKSRKSDonkryst

Fuller
A. Carroll
M. Jarvis
L. Muriel

Nasze mecze mogą być już określane jako derby. Piękne w tym jest to, że pomimo niższych form czy wyższych mecze stoją i tak na bardzo dobrym poziomie w którym nie ma zwycięzcy a 3 pkt zdobywa drużyna mająca więcej szczęścia. Aby ugrać coś w tym meczu, musiałem od początku zaatakować z wysokiego "C". Udało się, ponieważ Fuller zdobył gola który troche uspokoił gre. Udinese szukało swojego gola. Katastrofalny błąd popełnił Fabio, który podał na pustą bramke (!!) do Camposa, któremu nie pozostało nic innego...jak strzelić z hiddena gola. Można tutaj mówić o wielkim szczęściu ponieważ ten gol mógł sprawić, że drużyna z Włoch mogła się ostatecznie podnieść i dopiąć swego, jednak w tym meczu sie nie udało. Do zobaczenia u Ciebie Don wink.gif Powodzenia w lidze.

-
-

-

Jakoś specjalnie nikt nie skradł "show".

Yankes.
5 kolejka
YankesHexio

Lucas Barrios
M. B. Diouf

Drużyna gospodarzy była częściej przy piłce, groźnie atakując obiema flankami. Dobra dyspozycja Gonzalo Castro i Jose Manuela Jurado zapewniła
na obu stronach bardzo groźne okazje. Real Sociedad miał dwie bardzo groźne okazje, które powinny zostać zamienione na gola kolejno przez Barriosa
oraz w końcówce spotkania przez Anonine Griezmanna. Drużyna gości także miała swoje dobre okazje i również mogła przechylić szalę na swoją stronę,
dobrze dziś dysponowany Diouf dał gola na remis lecz mógł zdobyć w tym meczu jeszcze jakąś bramkę.

-
-

-

Lucas Barrios - Każda akcja zespołu gospodarzy była przeprowadzana przez tego zawodnika, bardzo dobra gra plus gol na koncie. W zupełności zasłużył na to wyróżnienie.
T-Mac
3 kolejka
T-Macwoodi

Aruna Dindane
Aruna Dindane
Kalu Uche

Dziwny i słaby mecz w moim wykonaniu, obrona jak sitko ;/
gratulacje i powo dalej

-
-

-

Aruna Dindane
Wolrid
1 kolejka
WolridRybson

J.Ayew

Maiga
Maiga
Maiga
Maiga

Pierwszy meczyk po kilku miesięcznej rozłące z pesem. Muszę przyznać, że sam siebie zaskoczyłem, gdyż gra z mojej strony nie wyglądała dramatycznie i potrafiłem postawić jakiś tam opór. Jak widać pewnych rzeczy się nie zapomina. Spotkanie bardzo symapatyczne, fajna atmosfera, no i ten hiszpański obserwator, który chyba próbował mnie wspierać. Dużo ciekawych akcji, ostra walka oraz piękne interwencje bramkarzy. Czekam na więcej takich potyczek ! Dzięki Rybson, i do następnego.

- Boka (VFB Stuttgart)
-

- lekka kontuzja - Cheyrou (Marsyllie)
lekka kontuzja - Molinaro (VFB Stuttgart)

Modibo Maiga - Bezlitośnie upokorzył całą defensywe "żabojadów", 4 bramki to najlepszy obraz jego formy.

Nalep
5. kolejka
NalepWitu

Pierwsza połowa:

Druga połowa:

W przerwie miałem black screena, więc screeny z drugiej połowy tylko.

Asamoah Gyan
Elano
Raul

Co tu dużo pisać... W tym meczu miałem przewagę. Kilka sytuacji sam na sam, dwie poprzeczki, ale co z tego? Rywal był po prostu skuteczny. Strzelił dwie bramki, w tym jedną piękną bezpośrednio z rzutu wolnego autorstwa Elano. Strzały Raula, Reyesa, Alexa czy Miguela Veloso z dużym powodzeniem bronił Shay Given. Jedynie przy perfekcyjnym strzale Raula Irlandczyk był bezradny. Dzięki za emocjonujący mecz i powodzenia dalej.

- Brak
- Brak

- Brak

Shay Given - dzięki niemu Ajax wywiózł z Sunderlandu 3 punkty.
kksm
2 kolejka

kksmT-Mac

Ruben Oliveira

Herrmann

Wyrównane spotkanie na remis. Brak formy podstawowych obrońców włoskiej ekipy i świetnie dysponowany Dante w niemieckim zespole przełożyły się na taki, a nie inny wynik. Mimo wszystko spotkanie na plus.

Dante - kapitan niemieckiego zespołu nie pozostawił złudzeń. Jest chyba najlepszym stoperem w lidze.

artysta germanista
5. kolejka
artysta germanistaOutqer

Pierwsza połowa:

Screeny wyniku i składów by Outqer bo zapomniałem zrobić sam closedeyes.gif

Romaric
Romarc
Quagliarella
Quagliarella
Hooper
Samobój

Pierwszy gol bardzo szybko, potem do końca pierwszej połowy mecz bardzo wyrównany, jednak nie zdołałem doprowadzić do remisu. W drugiej połowie rozerwał się wór z bramkami i to by było na tyle

- Santiago Garcia
- Brak

- Miku (Celtic) Miccoli (Palermo)

Romaric - dwa gole i przytomne zachowanie przez 90 minut.
Nalep
1. kolejka
Nalepkksm

Jedna z bramek Diego Costy to lama.

Diego Costa
S. Fletcher
M. Rossi
Borriello
Diego Costa
Sessegnon
Hassan
Alustiza

Mecz był bardzo wyrównany. Szkoda tylko, że było w nim dużo przypadku, bo na moje powinien być remis. Goście objęli prowadzenie po błędzie jednego z obrońców Sunderlandu. Czarne Koty wyrównały za sprawą Stevena Fletchera. Taki wynik utrzymał się do przerwy. Po niej na prowadzenie ponownie wyszli goście. Do tego dołożyli jeszcze dwie bramki i gdy wydawało się, że mecz już się skończył, gospodarze strzelili dwie bramki w przeciągu trzech minut. Przy wyniku 3-4 dla gości, Alustiza ustalił wynik spotkania 3-5. Dzięki za emocjonujący, ładny dla oka mecz i powodzenia dalej.

- Fair
- Play

- Brak

Przypadek zadecydował o wyniku tego meczu. Zgodnie z trenerem gości przyznaliśmy temu rację.
Hexio
2 kolejka
HexioOutqer

Screenów nie posiadam. Od połowy meczu grałem na teoretycznie "scrashowanym" PES'ie. Po meczu był tylko czarny ekran, a Outqer wyszedł zanim mu napisałem, żeby zrobił ss'y.

Nsue
Casadesus
Omotoyossi
Omotoyossi

Quagliarella
Quagliarella
Quagliarella

Wyrównane spotkanie. Celtic wygrałby gdyby nie znakomita zmiana napastnika i wpuszczenie Omotoyossi na boisko, który wyratował Mallorce. Powodzenia dalej.

-
-

-

Quagliarella

Rybson
3 kolejka
RybsonChelsonik

Ibisevic
Harnik

Chelsonik miło mnie zaskoczył, po ostatnich pojedynkach gdzie dość łatwo się przeprawiałem:P tym razem Chelsonik i jego banda rodem z domu starców;D chyba z 70% graczy, jak nie więcej broniących barw espanolu ma ponad 30 lat:P (piłkarska emeryturka u Chelsonika?) postawili trudne warunki, walczyli i mało brakowało a by coś ustrzelili, nie można powiedzieć, że Boruc nie stanął na wysokości zadania, bo dawno niewidziałem tak zaje****ych obron!:) dzieki za walke, szczęścia i powodzonka!

- Giggs
- brak

- czysto

ARTUR BORUBAR Boruc

woodi
2 kolejka
woodiNalep

Kalu Uche
Kalu Uche
Kalu Uche
Aruna Dindane

J. A. Reyes

Mecz zaczął sie dośc szybko bo juz w 8 minucie po fatalnym błędzie bramkarza gości Kalu Uche kieruje piłke do siatki. Pierwsza połowa to lepsza gra ze strony Betisu, którzy stwarzali sobie niezłe sytuacje i trzykrotnie je wykorzystali. Druga połowa to zmiana taktyki Sanderlandu z 3 napastników na 2 co dało efekty i zdobyli bramke juz w 53 minucie smile.gif zdecydowanie poprawiła sie gra gości i stwarzali o wiele więcej okazji podbramkowych niz w pierwszej połowie. Ale obrona gospodarzy spisywała sie dobrze a w 73 minucie Aruna Dindane podcina skrzydła przyjezdnym i ustala wynik spotkania na 4:1. Dzieki za mecz i powodzenia dalej smile.gif

- brak
- brak

- brak

Kalu Uche - strzelec hat - tricka i myśle ze najlepszy zawodnik na murawie przez całe 90 minut smile.gif

Wolrid
3 kolejka
Wolridkksm

J.Ayew
J.Ayew
J.Ayew

Alustiza
Borriello
Alustiza

Przyjemne spotkanie, dużo fajnych kombinacyjnych akcji, niezłych zagrań no i parad bramkarskich oczywiście. No cóż w ataku jak tako moja gra wygląda, jednakże w obronie wygląda to fatalnie. Przeciwnicy wchodzą mi w pole karne jak nóz w masło, na szczęście Mandanda kontroluje sytuacje. Dzięki za meczyk.

-
-

-

Jordan Ayew - hat-trick !

Nalep
3. kolejka
NalepSzopa1910

Michu
Nathan Dyer
B. Davies
S. Fletcher
Sessegnon
Gower
Samaras

Mecz, w którym drużyna Swansea obnażyła wszystkie braki Sunderlandu, który poniósł czwartą porażkę... Błędne transfery, źle przepracowany obóz przygotowawczy, źle dobrana taktyka, czy może po prostu słaby trener? Ludzie z zarządu Czarnych Kotów będą teraz patrzeć na grę zespołu z jeszcze większym zainteresowaniem. Kto wie, czy może Nalep nie pożegna się z zespołem już po kolejnym spotkaniu. Goście zasłużenie wywieźli trzy punkty zbytnio przy tym się nie męcząc. Gratulacje i powodzenia dalej.

- Juan Paredes
- Brak

- Brak

Cała drużyna Swansea.
chelsonik
2 kolejka
ChelsonikWolrid

Anelka

Seedorf
J. Ayew

Lepszą drużyną w tym meczu była ekipa z Marsylii, ale dzięki nieustannej walce Espanyol mógł wygrać mecz. Brakowało naprawdę nie wiele, bo bramki dla przyjezdnych padły po indywidualnych błędach obrońców. Dzięki wielkie i powodzenia ! smile.gif

- Constant
- brak

- brak

Jordan Ayew - strzelec zwycięskiej bramki.

Witu
2 kolejka
Wituartysta germanista

Asamoah Gyan
Asamoah Gyan
Robbie Keane
Robbie Keane
Cuenca
Cuenca

W całym meczu zdecydowaną przewagę miał Ajax co udokumentował aż sześcioma bramkami. Jedna bramka Gyana, dużo strzałów na wiwat ze strony Amsterdamczyków i czerwona kartka dla Aronici to tyle jeżeli chodzi o 1 połowę. W drugiej połowie worek z bramkami się rozwiązał najpierw na 2 : 0 podwyższył znów Gyan a nast. po dwa gole i dwie asysty dołożyli dwaj zmiennicy Keane i Cuenca, piłkarze z Włoch mieli kilka kontr, jednak wszystkie spaliły na panewce. Dzięki za mecz i powo dalej.

- Nelson ( Palermo )
- Aronica ( Palermo )

-

Cała drużyna Ajaxu !
artysta germanista
1. kolejka
artysta germanistaGooFy

Pierwsza połowa:

Kalou
Miccoli
Kalou
Cabella
Kalou

Lille obejmuje prowadzenie bardzo szybko, jednak Palermo również szybko odpowiada.
Do przerwy 1-1, jednak wszystko sypie się po dwóch czerwonych kartonikach dla Palermo.

- Brak
- Faurlin, Munoz

- Brak

Salomon Kalou - hat trick, stanął na wysokości zadania prowadząc swój zespół do zwycięstwa.

artysta germanista
3. kolejka
artysta germanistaWKSRKS

J. Jones
J. Jones
A. Carroll
Vaz Te
Fuller
A. Carroll

Jak we wszystkich dotychczasowych meczach Palermo ich obrona okazuje się dziurawa i po stanie 2-0 worek z bramkami rozwiązuje się.

- Brak
- Brak

- Brak

Andy Carroll - bezkompromisowość w polu karnym przeciwnika.
Szopa1910
4 kolejka
Szopa1910T-Mac

Xhaka
Gago
Lamah
J.Martinez
Samaras
Juan Paredes
Luuk De Jong

Mecz od początku był bardzo emocjonujący. Już w 3 minucie po fatalnym błędzie zawodnika Swansea, Xhaka zdobywa pierwszego gola. Na odpowiedź gospodarzy nie trzeba było długo czekać bo tylko do 18 minuty gdy w podobny sposób bramkę wyrównującą strzela Gago. W 30 minucie gola na 2:1 zdobywa Lamah. Do przerwy nic się już nie zmieniło. Druga część spotkania rozpoczęła się równie emocjonująco. 10 minut po rozpoczęciu drugiej połowy pada bramka wyrównująca. Obie drużyny groźnie atakowały, lecz lekką przewagę miała Borussia, lecz to Swansea za sprawą Paredesa i Samarasa podwyższa wynik spotkania. W 90 minucie nadzieję niemcom przywrócił De Jong lecz to by było na tyle. Gospodarze pokazali, że pomimo niezbyt dobrej gry potrafią wygrać z bardzo groźnym rywalem.

---

-
-

-

Marco Estrada - Mózg zespołu Swansea. Dzielił i rządził.

GooFy
4 kolejka
GoofyNalep

Kalou
Alessandrini
Cabella
Cabella
Miguel Veloso

Nic nie zapowiadało takiego przebiegu wydarzeń. Początek spotkania dość wyrównany, ale już w 17 minucie Saphir Taider otworzył podaniem drogę do bramki Kalou, który nie zmarnował sytuacji. Wprowadziło to sporo nerwowości w grę Kotów którzy złapali czerwoną kartkę. Po tym zajściu cała taktyka Sunderlandu się posypała a gospodarze wbili jeszcze 3 bramki. Sunderland ustrzelił honorową bramkę. Trener będzie miał pretensję do obrony, że nie zachowała koncentracji do końcowego gwizdka. Piękne zwycięstwo przyćmiła troszkę kontuzja Salomona Kalou który miał piękny początek sezonu.

- Danny Rose
- Cuellar

- Kalou (lekka)

Remy Cabella - Wielka zdobycz okienka transferowego. Jeden z bardzo niewielu napastników którzy rozgrywają piłkę i strzelają bramki. W dzisiejszym meczu pokazał pełną paletę swoich umiejętności.

aktualka
T-Mac
1 kolejka
T-Macchelsonik

J. Martinez
Xhaka
Herrmann

Dobry mecz dla oka i wkoncu wygrana.
Powo dalej

- Arshavin
- Arshavin
- Arshavin

-

Jackson Martínez
T-Mac
5 kolejka
T-MacGooFy

Payet
Herrmann

Mecz na wysokim poziomie, bez lam bez szlam wszystko jak nalezy.
Remis na miejscu choc jakby J. Martinez wykorzystal cos z tych 2-3 setek co mial bylo by inaczej.
Powo dalej

-
-

-

Niklas Dams
Wolrid
5 kolejka
WolridSzopa_1910

Valbuena

Estrada
Hector Moreno
Juan Paredes
Michu
Michu
Pablo Hernandez
Pablo Hernandez

Nie przyjemny wynik. Do momentu utraty drugiej bramki, mecz można była uznać za wyrównany. Przy stanie 0 : 2 musiałem zaryzykować i zaatakować, no cóż od tego momentu byłem raczej karcony zabójczymi kontrami, zamiast samemu zagraż bramce Szopy. Dzięki i do rewanżu.

-
-

-

Ciężko kogoś wyróżnić po tym festiwalu bramek.

woodi
4 kolejka
woodiWorlid

D. Pabon
Kalu Uche

Bardzo słaby mecz w wykonaniu obu druzyn, duzo walki w srodku pola głupich strat i bardzo słaba skuteczność napastników obydwóch zespołów co widać po statystykach :/ gospodarzom udało sie wbic 2 bramki i dlatego wygrali to spotkanie, ale gdyby goście z Francji mieli lepszą skuteczność to mogło byc różnie... dzięki i powo dalej smile.gif

- brak
- brak

- brak

Nikt sie nie wyróżnił, wszyscy grali przeciętnie tongue.gif

Witu
4 kolejka
12kazikWitu

Robbie Keane
Robbie Keane
Moisander

Jonathas
Jonathas
Abou Diop

Nie mam pytań co do mojej postawy w tym meczu... przez 60 min kontrolowałem przebieg meczu prowadziłem 3 : 0 i co ? Oczywiście ostatnie 30 min to była katastrofa nie potrafiłem wymienić 2-3 podań... i straciłem 3 bramki w tym ostatnią w doliczonym czasie gry... graty dla rywala za charakter. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

-

Jonathas - Strzelił gola dającego 1 pkt drużynie z Torino.

12kazik
5 kolejka
12kazikWKSRKS

A. Carroll
A. Carroll

Bardzo wyrównany mecz niestety gospodarzą zabrakło skuteczności i farta aby coś strzelić goście oddali jeden celny strzał w pierwszej połowie i od razu gol...

- Ranocchia
- brak

- brak

A.Carroll - 2 gole zapewniły 3 punty

donkryst
3 kolejka
DonKrystHexio

David Pizarro
Amr Zaki
Amr Zaki
Mame Biram Diouf
David Pizarro

Bramka z pierwszej minuty niewątpliwie ustawiła mecz. Rywal nie zdążył się jeszcze otrząsnąć, a już musiał przyjąć drugi cios. 10 minut - 2:0. Chwilę później Hexio sprokurował karnego, z którego skorzystał po raz drugi David Pizarro. Minęło trochę czasu i Diouf znalazł sposób, by oszukać moją obronę i zdobyć bramkę. W drugiej połowie przypadł mi drugi rzut karny, który wykorzystał Amr Zaki. Dzięki i powo dalej! wink.gif

- Nunes, P. Geromel
-

-

Nikt szczególny się nie wyróżnił.

Szopa1910
2 kolejka
Szopa1910Kazik12

Hoarau
Michu
Michu
Lamah
Lamah
Nathan Dyer

Pomimo bardzo szybko straconej bramki, zespół gospodarzy nie załamywał rąk. Uznał to jako wypadek przy pracy i szybko zabrał się do odrabiania strat. Składne akcje przyczyniły się do znacznej zmiany wyniku. W końcu Michu grał na miarę oczekiwań, a jego zmiennik Lamah pokazał się ze znakomitej strony. Trener będzie miał dylemat na kogo postawić w kolejnym meczu. Widoczna przewaga Swansea w tym meczu, dlatego też tak wysoki wynik. Dzięki za mecz, powodzenia.

-
-

-

Michu - Bardzo dobry występ potwierdzony dwoma bramkami.
Hexio
4 kolejka
HexioArt_Ger

Nie posiadam screenów, gdyż padł mi system i wszystkie screeny zostały skasowane. Został tylko jeden film, który zdarzyłem dzień wcześniej wstawić na YT.

Brak.

----

O ile pamiętam, mecz był bardziej dla gospodarzy, więcej akcji oraz strzałów. Prawdziwy wynik to 2:1 dla Artysty Germanisty lecz jeden strzał był to hidden.

Gol.

-
-

-

Strzelcy, Aktualka Kartek

12kazik
1 kolejka
12kazikwoodi

Hoarau

Mecz przebiegał bardzo spokojnie gra głownie była rozgrywana w środku pola. Obie drużyny mogły wygrać to spotkanie lecz więcej szczęścia dopisało gospodarzą który zdobyli pierwsze 3 punkty w tym sezonie.

- G. Rodriguez
- brak

- brak

Hoarau za jedynego gola w tym meczu

aktualka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.