Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: tak ma byc?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ogólnie o grze
Rokefeler19
kurde sciagnalem sobie we2002 i ePSXe i plugin skonfigurowalem jak napisal SNAKE.gierka smiga wporzo plynnie ale obraz jakby skavcze momentami.co jest skopane?kompa mam takiego: sempron 2600 geforce5200 512ddr kingston.chyba komp styka do tej gierki.co jest powodem tego ze obraz tak skaczE?czy u was tez tak jest?
TeDi
Chodzi ci o to, że gra cały czas płynnie chodzi, ale czasami obraz się zatrzyma na 1-2 sekundy i potem normalnie już jest? i tak co jakiś czas? Jak tak to ja też takie coś mam. Najczęściej to występuje jak jest jakiś faul i piłkarz strzela. Ja rozumiem, że podczas gry z kimś w necie mogą być lagi, ale mi takie coś się zdarza jak gram nawet z kompem sad.gif
TeDi
Jak ktoś ma problem z zacinającym się obrazem to polecam ustawienie, ktòre otrzymałem od Bakela http://img333.imageshack.us/img333/3263/ep...tawienia2ua.jpg teraz mi wszystko śmiga jak należy. biggrin.gif cool.gif
Czarny
pozwòlcie że dołącze to sobie do następnego tutoriala wink.gif
choiciaż ja nie mam z tym żadnych problemòw... cool.gif
snake
hmm off screen drawing mozna spokojnie ustawic na 0 poniewaz nie przydaje sie w we2002..a zwsze troche FPSòw więcej, jak ktoś używa 16bitowej palety koloròw przydarna jest też opcja Color dithering ktòra ładnie wygładza kolorki i wygląda to prawie jak na 32bitach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.