QUOTE(glenias @ Nov 3 2005, 15:00:03)
pytanie do czarnego,jestem poczatkujacy(testuje we2002 po sieci od niedzieli) kumpel pokazal i zajaralo.z ustawieniami wszystko ok ,tutoriale sa wiec nie ma problemu,ale gdy sptchowalem we2005polevo i mam problemu ,probowalem zagrac z kilkom aosobami i wyskakuje oos ,czy pomoze mi zmiana atrybutu memorki "tylko do odczytu" tak samo jak w wypadku patcha opisanego prez ciebie na poczatku tematu?
[right][snapback]41811[/snapback][/right]
nie kumam o co Ci chodzi...?

ściągnąłeś to ode mnie i spaczowałeś innym paczem czy co? ode mnie wszystko jest gotowe, nic nie trzeba paczować a jedynie ustawić ePSXe. to "tylko do odczytu" powinno pomòc. zresztą sprawdż sam, jak nie pomoże to bardziej zrozumiale opisz swòj problem

QUOTE(daniel1990 @ Nov 3 2005, 18:10:43)
Mam pewną sprawe daje w kailierze Enter Ip wpisuje wasze Ip czyli to siriusmag... coś tam.
..::PlaymaN::..
Dec 27 2005, 20:56
hej no wpisałem numer IP i pisze tak "Conected. Loging in..."
i nic dalej co mam robić
QUOTE(..::PlaymaN::.. @ Dec 27 2005, 21:00:44)
hej no wpisałem numer IP i pisze tak "Conected. Loging in..."
i nic dalej co mam robić

[right][snapback]46890[/snapback][/right]
Spróbuj inny serv a jak to nic nie da to coś masz nie tak, może to byc firewall.
..::PlaymaN::..
Dec 27 2005, 23:18
wyłączyłem firewall'a i dalej to samo
pomocyyyyy
Czarny
Dec 28 2005, 00:14
Ściągnij to:
http://s3.ultrashare.net/hosting/fs/544675b5c1135205/i wrzuć do C:\Windows
To są moje ustawienia kaillery
Te servery co są na górze muszą działać...
Dałem nawet twój nick
Pozdro
Ściągnąłem tą wersje z patchem by czarny i jak uruchamiam i chce założyć nową grę w kaillera to mi pisze Unkown Game (JAP) ...... ..... . I nie mogę się dołączyć do żadnej istniejącej gry. CO mam nie tak ?
Bushmen
Feb 5 2006, 12:03
skopiuj cpke z patcha polevo 06 i aktywuj
zdjecie
http://www.issonline.pl/_gfx/tutoriale/we2k2_faq/cutor_6.jpg (z leksza nieakutalane ;P )
gl
QUOTE(Bushmen @ Feb 5 2006, 11:58:07) [snapback]51600[/snapback]
skopiuj cpke z patcha polevo 06 i aktywuj
zdjecie
http://www.issonline.pl/_gfx/tutoriale/we2k2_faq/cutor_6.jpg (z leksza nieakutalane ;P )
gl
Buszu to nie jest robione pod Cutor:) tylko pod ePSXe żeby nie utrudniać życia nowym

tu masz odpowiednią cipkę

--->
wypakuj ja i wrzuć do WE2002/Plugins (poprzednia wywal)
Potem wejdz tak: ePSXe/config/netplay i wybierz cyberpad
powinno pomóc bo tamta mogła sie zwalić już
Leo
EDIT:
wiekszość serverów z tutoriala nie działa (jak nie wszystkie

)
Tu macie IP do działającego serva:
e-Wroc--->
82.143.175.245
Mam do ciebie czarny wielka prosbe moglbys wrzucic we2002 z tym patchem od razu bo z rapida nie moge sciagnac albo wytlumacz jak mam sciagnac z rapida z gory dzia
szyma, na rapidzie kliknij na przycisk FREE i staniesz w kolejce

gdy czas dojdzie do 0 wpiszesz 3 znaki ktore zobaczysz i klkniesz przycisk download from...
wszystko
Kurde mam klopot z we2002 sciagnalem to od czarnego poustawialem wszystko jak sie nalezy wyszukuje te serwery i chcialem zagrac na jednego gracza nacislem esc na klawie i gra wchodzi jest intro i nagle wychodzi do konsoli i pisze cos takiego
* Warning: The memcard [<null>] has NOT been saved to disk
nie wiem o co chodzi prosze o pomoc
Kiedy rusza jakas liga w we2002 a moze ruszyla czy cos o chcialbym sei zapisac i nie wiem gdzie pzd
A mozna sie juz zapisal do tej finalnej wersji rankingu czy dopiero bedzie mozna za jakis czas
QUOTE(szyma2 @ Feb 6 2006, 19:34:42) [snapback]51804[/snapback]
A mozna sie juz zapisal do tej finalnej wersji rankingu czy dopiero bedzie mozna za jakis czas
Tak, za jakiś czas.
Czarny
Feb 21 2006, 16:15
Oto Zupgradowane WE2002 ze Zudatowanym Tutorialem: