mam sciagnietgo PES4 z Emule ale zacholere nie wiem jak nagrac go aby dzialal na PS2. plik scianiety byl spakowany rarem. po rozpakowaniu nie wiem co robic . pomożcieee !!!!
malinaja
Oct 29 2004, 10:36
Z tego co słyszałem, to Alcohol 120% nagrywa gry na PS2
Sprawdź, może sie uda
alcoholem nagralem ale nie chodzi
tez nagrywalem alcoholem 120% i lipa jak komus sie udało nagrac to niech powie jak to zrobił :x
zassalem na nowo z suprnovej.org i znow lipa kurde. nie ma tu rozszezenia bin i cue a byc powinno. jest 38plikow typu: m-pes4.001 - 036 oraz m-pes4.sfv. co to za rozszezenie *sfv ????
Cytat
zassalem na nowo z suprnovej.org i znow lipa kurde. nie ma tu rozszezenia bin i cue a byc powinno. jest 38plikow typu: m-pes4.001 - 036 oraz m-pes4.sfv. co to za rozszezenie *sfv ????
Rozpakuj to i wypal alcoholem120% w profilu PS2
.sfv to, powiedzmy, taki plik ktòry sprawdza czy w podzielonym archiwum ktòre ściągnąłeś są wszystkie cześci
spoko ziomy wypalilem juz dawno. douczylem sie hehe w tej kwesti juz jest luz. PRO jest pro :]
witam, bedzie sie dalo sciaganc jakos na konsole patche ktore powstana ??
Szalas
Dec 28 2004, 22:16
Ludzie ściągnąłem plik spakowany w rarze i założony jest na niego password, ma go ktoś może ?? w razie czego tutaj albo na gg, to bardzo pilne jutro wyjeżdżam a chciałbym wziąść gierke na wyjazd.
GG: 3277955
że zaczne od pojazdu: inteligencja nie jest twoją domeną :]
1) nazwa tego pliku by się przydała, bo wròżką nie jestem i nie wiem co to za plik
2) zobacz czy nie ma w nazwie adresu strony, jak jest to może być hasło
Viperdiesel
Sep 29 2005, 19:14
Sorki, że pytam ponownie, ale nie chce co chwila kupować nowej płytki DeVeDe, a więc jak dokładnie mam nagrać tą grę czy tak:
1. Rozpakowuje pliki w folderze z grą, wszystkie ktòre można rozpakować.
2. Wrzucam to do Alcohol'u 120% , ustawiam profil PlayStation2 i wypalam oczywiście prędkość nagrywania w granicach 2x-4x.
Ogòlnie to chodzi mi o rozpakowanie plikòw, czy trzeba to robić. Gra do nagrania to pes5, jeśli to by miało w czymś pomòc. Proszę o odpowiedź kogoś kto już to robił.
Viperdiesel
Sep 30 2005, 21:57
Czy mògłby mi ktoś odpisać?? Już mam tego pesa i naprawdę nie wiem jak go nagrać. Są w nim pliki typu cfn-pes5(razem 31 spakowanych w rar'ze) cfn-pes5(od r30 do r 36) cfn-pes5.sfv, i jakieś jeszcze dwa. Naprawdę nie wiem co z nimi zrobić, proszę o pomoc...
rozpakuj zeby dostac plik z obrazem gry i wypal uzywajac np. alcohola z profilem ps2, czyli tak jak chciales 2 posty wyzej ;p
Viperdiesel
Oct 1 2005, 16:51
Nie ja naprawdę nie rozumiem, juz rozpakowalem, ale teraz nie wiem jak to ***** nagrać Alcoholem. Czy mògłby ktoś znaleźć chwilę czasu i mi wszystko wytłumaczyć od podstaw, jak nagrać tą grę Alcoholem?? (po rozpakowaniu otrzymałem jakiś plik .iso ktòry ma ponad 2 GB) Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś pomògł...
Viperdiesel
Oct 3 2005, 13:55
Czy nie ma chociaż jednej osoby na forum, ktòra nagrywała gry pobierane z netu na Pleya2?? Pomòżcie w potrzebie

Jak nagrać PESa5 za pomocą progsa Alcohol 120%??
[SIZE=7]EDIT
Już nie aktualne wszystko obcykałem, a to było takie poste
QUOTE(Viperdiesel @ Oct 3 2005, 12:59:15)
Czy nie ma chociaż jednej osoby na forum, ktòra nagrywała gry pobierane z netu na Pleya2?? Pomòżcie w potrzebie

Jak nagrać PESa5 za pomocą progsa Alcohol 120%??
[SIZE=7]EDIT

[right][snapback]37898[/snapback][/right]
skoro obcykałeś to powiedz co jest potrzebne czy nagrywarka jest potrzebna tłumacz ??
lazy_bum
Oct 3 2005, 21:48
QUOTE(iwan @ Nov 5 2004, 18:04:13)
spoko ziomy wypalilem juz dawno. douczylem sie hehe w tej kwesti juz jest luz. PRO jest pro :]
[right][snapback]2865[/snapback][/right]
QUOTE(Viperdiesel @ Oct 3 2005, 13:59:15)

[right][snapback]37898[/snapback][/right]
Podaj jak to zrobiłeś, pomożesz następnym. Myśleć ludzie! (-;QUOTE(ali @ Oct 3 2005, 18:20:33)
skoro obcykałeś to powiedz co jest potrzebne
[right][snapback]37934[/snapback][/right]
Jeden co pomyślał, brawo dla tego pana!QUOTE(ali @ Oct 3 2005, 18:20:33)
czy nagrywarka jest potrzebna tłumacz ??
Viperdiesel
Oct 3 2005, 22:05
A więc tak ja wypaliłem, uprzednio rozpakowując pliki, dzieki czemu powstał obraz płyty .iso. I już można nagrywać(alcohol) kreator nagrywania-->wybierasz ten plik .iso-->dalej-->ustawiasz prędkość nie większą niż 4x-->start-->czekasz ok 10 min.--> grasz w PESa na Pleyu. Dziekuję, dziekuję
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.