Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wybòr grupy drużyn do VII sezonu Ligi IO
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Bakel
Proszę o głosy. Sonda zostanie zamknięta w środę.
Kamilo
ja oddałem glos na gupe 4 + te wymienione teamy ale tylko pod warunkiem ze ich poziom bedzie tak wyrownany jak teamow z grupy 5 , gadalismy o tym Bakelq biggrin.gif
ale wsumie to sie dostosuje i jak decyzja bedzie ze gramy zespolami z gr. 5 to luz wink.gif
snake
Zdecydowanie Piąta grupa.
Najbardziej wyròwnana... i najlepsza biggrin.gif
korzen
4 + te teamy
saper
gr. 4+ te dania i te inne druzyny smile.gif
Bakel
QUOTE(Kamilo @ Sep 25 2005, 16:45:20)
ja oddałem glos na gupe 4 + te wymienione teamy ale tylko pod warunkiem ze ich poziom bedzie tak wyrownany jak teamow z grupy 5 , gadalismy o tym Bakelq biggrin.gif
[right][snapback]36793[/snapback][/right]

Nie ma opcji, chyba że jakiś desperdado wklepie statsy dla 20 drużyn wink.gif
StraY
grupa 4, moze znowu trafie na tak dobry team jak ostatnio i bede mogl walczyc jak rowny z rownymi przeciwko najlepszym tongue.gif
halladin
cztery
snake
No to super, znowu będzie jak w tamtym sezonie :-/
Kurde poròwnajcie sobie takie teamy jak Austria i np. Paragwaj albo Ukraine i dopiero pòźniej piszcie że chcecie jakąś grupe.
Czarny
zagłosowałem na opcje pierwszą czyli gr.4+... ja chce mòj Senegal smile.gif
Kitek
gr. 5 :]
Majcher
Głosowałem na 5 grupę, tam się nikt zbytnio nie wyròżnia, a w 4 np. Celtic i Wybrzeże K.S. wink.gif Nie chcę żeby było tak jak w tamtym sezonie gdzie DEPOR wymiatał Argentyną, a ja się męczyłem Irlandią. Tyle... ph34r.gif
Pio G
mam zle wspomnienia zwiazane z teamami z 5 grupy (poprzedni sezon..) pozatym lepiej grac dobrymi sredniakami niz slabszymi..aha wazne jest tylko to zeby nie bylo cyborgow z zadnych teamach, zeby byly wyrownane teamy..bo inaczej to grrrrr...
halladin
snake Napisano Sep 25 2005, 20:09:58
gural
czechy można by było do 4+
Czarny
Senegal ujdzie??? Senegal jak dla mnie to pełny wypas... mògłbym go wziąć w ciemno wink.gif co do Czechòw to napewno za mocne...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.