Zgodnie z zapowiedziami dzisiaj około godziny 19:30 będzie uruchomiony skrypt losujący. Prosimy jednak o losowanie dopiero po godzinie 20:00. Wcześniejsze wylosowanie będzie się wiązało z odebraniem wylosowanej drużyny i możliwości losowania. Aby uniknąć problemów należy zalogować się wcześniej w celu sprawdzenia czy wszystko jest ok. Wszelkie problemy z logowaniem czy losowaniem należy zgłaszać. POWODZENIA!
Borussia Monchengladbach
i znowu cos z niemiec
stary znajomy Arango
liczylem na cos z premiership
no ale niech i to bedzie
Szopa1910
Feb 22 2013, 20:19
Swansea City!
Chyba lepiej trafić nie mogłem
Lille OSC. Jak każdy chyba liczyłem na coś z Anglii. No, ale tragedii nie ma

W prawdzie myślałem o słonecznej Hiszpanii ale nie jest źle. Anglia też mi się podoba
Outqer
Feb 22 2013, 20:29
No a ja wylosowałem Celtic... Cholera, strasznie młody skład, zobaczymy co da rade z nich wycisnąć.
Ajax, chyba to losowanie do udanych zaliczyć nie mogę, ale tragedii też nie ma
artysta germanista
Feb 22 2013, 20:30
Palermo - mieszane uczucia
AFC Sunderland - jestem zadowolony. Chciałem jakiś zespół z Włoch, ale Sunderland mi odpowiada. Lubię ligę angielską, więc Czarne Koty (przydomek

)nie są mi obce.
Wolrid
Feb 22 2013, 21:59
Olympique Marseille - pierwszy raz szczęście się do mnie uśmiechneło i wylosowałem jakiś fajny team. Grałem już kiedyś "żabojadami" i nie było najgorzej.
chelsonik
Feb 22 2013, 22:15
Espanyol Barcelona... Zadowolony nie jestem, liczyłem na coś z Bundesligi, ale będę dzielnie walczył
Yankes.
Feb 22 2013, 22:42
Udało mi się trafić jedną z drużyn które oczekiwałem, a mianowicie Real Sociedad który dysponuje dość ciekawą paką. Jako debiutant mam nadzieje na sprawienie kilku niespodzianek moim bardziej doświadczonym kolegom z ligi.
12kazik
Feb 22 2013, 22:48
Torino FC hmm zobaczymy co się uda ugrać
Rybson
Feb 23 2013, 09:22
Stutgart?? hmmm patrząc na ekipę to mega mocna zobaczymy jak będą mnie słuchać

) powodzenia:)
zibii75
Feb 23 2013, 15:45
Girondins de Bordeaux
Ale beznadzieja, jednak losowanie już mnie do tego zdążyły przyzwyczaić
donkryst
Feb 25 2013, 17:53
Udinese - ciekawie, ciekawie... :>
chelsonik
Feb 25 2013, 23:13
Teraz dopiero po zobaczeniu OFA, uświadomiłem sobie, że otrzymałem najgorszą z możliwych ekipę

Oj będą potrzebne transfery.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.