Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Programy do robienia komentarzy!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Tygrysek0302
Zaczynam bawić się w robienie komentarza do PES'a mam dużo już tego tylko nie wiem jak to pozamieniać na ADX i jak wgrać to do gry. Fajnie byłoby gdyby mi ktoś pomógł ; dali jakieś nazwy programów i instrukcje zamieniania plików przez DKZ. Z poważaniem Tygrysek0302.
GooFy
Najpierw do .wav przez Audacity. Potem przez ADX Converter wbudowany w DKZ Studio. Wybieramy go w zakładce Tools.
Tygrysek0302
Dzięki za pomoc teraz już przynajmniej jest co słychać : ) Jak zrobie gdzieś około 100 plików z komentarzem to może wrzuce na serwer i udostępnie dla Was smile.gif Zapomniałbym.. Jak klikam prawy przycisk myszy i importuje komentarz to zamiast zwykłego pliczku mam karton z niebieską strzałką będzie to działać ( komentarz ) czy będzie mnie wywalać z gry, naprawdę zależy mi na tym aby to zrobić bo poświęciłem na to trochę czasu i nie chce aby on poszedł na marne. Pozdrawiam.
T-Mac
jestem ciekaw skąd nagrywałeś komentarz
jezeli z meczow live to tego sie nie da sluchac bo kibicow z tla nie wyciszysz
Tygrysek0302
Nie, z relacji live nie. Otóż z FIFA 12, 13. Wyłączam dźwięki zostawiam sam komentarz nagrywam Frapsem zapisuje dźwięk dzięki Virtual Dub 1.5 PL Movie Makerem odcinam komentarzbardzo dokładnie, wchodzę w DKZ Studio poszukuje danego sformuowania np. komentarz jest : Wychodził sam na sam ale zatrzymał go spalony i poszukuje coś w ten deseń i podmieniam komentarz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.