Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: IV Sezon master League zakończony - podsumowanie
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Dział prasowy
GooFy

Zapraszam do czytania i komentowania!

Link do newsa
chelsonik
Cieszę się, że rozgrywki dobiegły końca, bo o to się obawiałem.
Gratuluję kksm mistrzostwa, bo na to zasłużył, co do mojej gry, to wiadomo jak z nią było, dlatego z niecierpliwością czekam na restart i nową formułę.
Jason Bourne
Fajny, przyjemny tekst. Zabrakło mi jednej rzeczy- większej swobody w piórze, czyli tzw. pazura smile.gif Ogólnie bardzo solidne podsumowanie.
PS Nie doczekałem się wo na moją korzyść z miszczem Blue tongue.gif A wstawił wynik po terminie. Dałoby mi to 9 lokatę smile.gif Ale nie ma sensu się spierać. Mam nadzieję, że pociągniecie (Opiekunowie) nadal ligę i będziecie się świetnie bawić smile.gif Małe rezime w moim wykonaniu:
Najlepiej grało mi się z Nalep, Witu, Chelsonik i Cichym. Grając z nimi byłem spokojny, że nie padnie lama i to była gra for fun. Na plus również Outqer, Rybson i Hexio. Większość z niewymienionych również była fair i grała ciekawie. Nie było sensu wymienić wszystkich. Niestety niektórzy byli żałośni i lamerscy. Niemalże wszyscy zostali wyplewieni smile.gif Good luck smile.gif
Oby na isso udało Wam się zachęcić do gry graczy fair play i przyciągnąć niektórych z innych stonek/lig pesowskich. Patrząc na sporób gry userów tu, a na pesworldzie jestem w szoku. Grałem kilka sparów z ciekawości z ludźmi z pesworlda. Tam nie ma zasad. DO skutku akcje lamerskie. Grałem z 6 graczami i tylko jeden zagrał normalnie...
WKS
Dobry tekst, podobał mi się. Krótko i na temat, nie było zbędnego rozckliwania się itp. Troche brakowało mi 11 sezonu ale i tak nie ma co narzekać smile.gif świetnie opisane plany na następny sezon i ogólna formuła. Dzięki wielkie, licze ze dalej bedziesz pisał wink.gif
Nalep
Miły tekst na koniec sezonu, który był dla mnie bardzo udany. Półfinał Pucharu Ligi oraz wicemistrzostwo. Pozostaje niedosyt, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Tekst może nie był rozpisany tak jak przez Piecie kilka miesięcy temu, ale mi w zupełności wystarczył. Zostały zawarte w nim najważniejsze statystyki i było kilka słów o każdym ligowcu. Dobra robota GooFy. smile.gif
przemosekk
Fajny tekst na zakończenie sezonu. Miło się czytało i powodzenia innym userom w MLO.
Rybson
Graty za mistrza, dzięki za sezon dla mnie jak najbardziej udany, powodzenia w przyszłym. Miło się czyta dobrze sklecony tekścik! pzdr.
kksm
Kawał dobrego tekstu. Dobra robota Goofy wink.gif

Sezon dla mnie niezwykle udany. Dobra gra w ataku i grad goli oraz solidna gra w obronie pozwoliły na osiągnięcie znakomitego wyniku. Gratuluje wszystkim pozostałym i dzięki za grę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.