Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Finał Pucharu Ligi
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Puchar Ligi
Nalep

Koniec sezonu oznacza nie tylko koniec rozgrywek ligowych, ale także wyłonienie zwycięzcy Pucharu Ligi. Dwie drużyny, które zagrają w wielkim finale, nie były typowane wśród zwycięzców. O ile postawa Espanyolu Barcelona, którego trenerem jest Piecia nie może dziwić nas tak bardzo, tak awans do finału drużyny Hexia - Olympique Marsylia, już jak najbardziej. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować dojścia do finału i życzyć Wam powodzenia. Niech zwycięży lepszy!

Ustawienia meczowe takie same jak w lidze z tym, że gracie mecz z włączoną dogrywką i rzutami karnymi. Raz jeszcze... Powodzenia!

Jason Bourne
FINAŁ
PieciaHexio

Samobój
Raul
Santa Cruz

Remy

Na przeciw siebie stanęły dwie najlepsze drużyny Pucharu Ligii. Marsylia i Espanyol musieli przejść najpierw fazę grupową, później 1/4,1/2 i w końcu wymarzony finał. Razem minimum 10 spotkań. Wielu może kręcić nosem, że Espanyolowi się nie należało, że Marsylia miała więcej szczęścia, ale moim zdaniem przypadkowo to można przejść jedną rundę, lecz oba zespoły musiały zagrać 10 dobrych spotkań. Francuzi i Hiszpanie wyszli bardzo zmotywowani. Zdobycie Pucharu ligii pozwoliłoby zdobyć w tym sezonie jakieś trofeum. Mecz był wyrównany od samego początku z małym wskazaniem na Marsylczyków. Był to bardzo otwarty meczyk, jednak większość akcji kończyłą się przed polem karnym obu ekip. Gdyby nie El Magico i niesamowity Santa Cruz (niesamowity jeśli jest pomarańcz.lub czerwony tongue.gif) mecz mógłby zakończyć się inaczej. Choć to Espanyol okazał się lepszy o 2 bramki, na boisku lepiej radzili sobie Francuzi. Oddali więcej strzałów, neico dłużej utrzymywali się przy piłce, jednak Espanyol miał Raul, Santa Cruza, Alou DIarrę, który wymiatał w środku, sam zatrzymywał ataki Marsylii, był w ataku i obronie oraz isakssona. Szwed po raz kolejny ratuje mi 4 litery, wyciągając strzały Aju biggrin.gif i Remiego. To był piękny sezon. Trener Espanyolu nei odchodzi z pustymi rękoma. Zdobył tak pożądane trofeum przez kibiców i włodarzy klubu. Jednak, trzeba wiedziećkiedy ze sceny zejśćniepokonanym i tak uczynił Piecia. To mój najlepszy sezon na isso. Jestem dumny z siebie i z mojego zespolu. Będzie mi ich brakowało. A HExio dziękuję za świetne zawody i grę fair paly. miejsce 16 nei odzwierciedla jego umiejętności. W drodze do finału wyeliminowałem T-Maca, Nalepa,lamera, woodi okazał się lepszy, Ferata. I to po zwycięstwie, wysokim przypomnę z Feratem, rozpocząłsię marsz ku chwale. Puchar zdobyty, FinałEspanyolu. MArsylia była lepsza w finale, jednak przegrali. C'est la vie. Na koniec dodam: "Optimi obeunt. Sic vita est"

-
-

-

Raul, Diarra, Zarate również za świetne rajdy, Isaksson i Mancini. Oraz pozostała 26 smile.gif

T-Mac
gratulacje !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.