Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/2 Finału
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Puchar Ligi
Nalep

Pora na półfinały! Zasady takie same jak w 1/4: Mecz i rewanż. Przegrany dwumeczu odpada, a wygrany przechodzi do Finału.Gole na wyjeździe liczą się podwójnie. Ustawienia meczowe takie same jak w lidze. Jeżeli wynik dwumeczu będzie remisowy to gramy trzeci mecz z włączoną dogrywką i rzutami karnymi. Termin rozegrania dwumeczów mija z dniem 06.02.13!

Hexio
1/2
HexioGoofy

Remy
Andre Ayew

Douglas Costa
Cleo

Dominacja Szartaku nad Marsylią w pierwszej połowie, lecz gospodarze powiedzieli STOP! napastnikom ze Spartaku i nadrobiła stratę 2 bramek. Dzięki za mecz.

-
-

-

Marsylia i Spartak

GooFy
1/2
GooFyhexio

zapomniałem

Remy

Po remisie 2:2 na wyjeździe wystarczyło wyjść superdefensywą, zamurować bramkę i dowieźć 0:0. Niestety chciałem zrobić dobre wrażenie i zostałem skarcony. Wystarczyła jedna kontra by przegrać mecz. Najbardziej dobija mnie jednak to, że gracze na których cały sezon mogłem liczyć zawiedli mnie w takim momencie. Lamela, De Jong, Costa, Taison, wszyscy zawiedli.

-
-

-

Remy

[/quote]
Nalep
Pierwszy mecz
NalepPiecia

Pizarro
Gattuso
Santa Cruz
Santa Cruz
Santa Cruz
Mauro Zarate
Mauro Zarate

Gospodarze mieli w tym meczu przewagę. Wynik nie odzwierciedla tego co działo się na boisku. Sam trener gości przyznał, że jego zespół zasłużył maksymalnie na remis. Cóż, taka jest piłka. Santa Cruz i Zarate rozmontowali obronę, która zwykle nie daje strzelić sobie pięciu bramek. Ci dwaj zawodnicy niemal zapewnili gościom grę w finale Pucharu Ligi.

-
-

-

Santa Cruz - wychodziło mu wszystko. Strzelec hat-tricka.
Jason Bourne
2 mecz
pieciaNalep

Raul
Beckham
Niang
Niang

Tak to jest grać pod presją przewagi aż4 goli. No bo, Nalep musiał 4 wygrać, żeby awansować. No i oczywiscie nerwówka, beznadziejna gra w moim wykonaniu i niezasłużony awans. dwa słabe mecze, tyle, że ten dzisiejszy byłżałosny. Brawo dla Nalepa za walke na całego.

-
-

-

Całe Bordeaux za walkę do końca. Brawo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.