Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 || 21.01 - 27.01 || Kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > T-Mobile Polska Ekstraklasa
Nalep
9. kolejka

Hexio (Korona Kielce) - Piecia (Slask Wroclaw)
chelsonik (Polonia Warszawa) - Witu (GKS Bełchatów)

woodi (Ruch Chorzów) - siero94 (Podbeskidzie) WO 3:0
sylwek12b (Widzew Lodz) - zibii75 (Zagłębie Lubin)
Milerinho (Wisła Kraków) - przemosek123 (Górnik Zabrze)
12kazik (Lech Poznań) - Rybson (Legia Warszawa)
Nalep (Pogoń Szczecin) - Outqer (Jagiellonia)
BlueOle10 (Piast Gliwice) - T-Mac (Lechia Gdańsk)

10. kolejka

Witu (GKS Bełchatów) - Hexio (Korona Kielce)
siero94 (Podbeskidzie) - Piecia (Slask Wroclaw)
zibii75 (Zagłębie Lubin) - chelsonik (Polonia Warszawa)
przemosek123 (Gornik Zabrze) - woodi (Ruch Chorzow)
Rybson (Legia Warszawa) - sylwek12b (Widzew Lodz)
Outqer (Jagiellonia) - Milerinho (Wisła Kraków)
T-Mac (Lechia Gdańsk) - 12kazik (Lech Poznań)
BlueOle10 (Piast Gliwice) - Nalep (Pogoń Szczecin)

11. kolejka

Hexio (Korona Kielce) - siero94 (Podbeskidzie)
Witu (GKS Bełchatów) - zibii75 (Zagłębie Lubin)

Piecia (Slask Wroclaw) - przemosek123 (Górnik Zabrze) WO 0:3
chelsonik (Polonia Warszawa) - Rybson (Legia Warszawa)
woodi (Ruch Chorzów) - Outqer (Jagiellonia)
sylwek12b (Widzew Lodz) - T-Mac (Lechia Gdańsk)

Milerinho (Wisła Kraków) - BlueOle10 (Piast Gliwice) WO 3:0
12kazik (Lech Poznań) - Nalep (Pogoń Szczecin)

12. kolejka

zibii75 (Zagłębie Lubin) - Hexio (Korona Kielce)
przemosek123 (Górnik Zabrze) - siero94 (Podbeskidzie)
Rybson (Legia Warszawa) - Witu (GKS Bełchatów)

Outqer (Jagiellonia) - Piecia (Slask Wroclaw) WO 3:0
T-Mac (Lechia Gdańsk) - chelsonik (Polonia Warszawa)
BlueOle10 (Piast Gliwice) - woodi (Ruch Chorzów)
Nalep (Pogoń Szczecin) - sylwek12b (Widzew Lodz)
12kazik (Lech Poznań) - Milerinho (Wisła Kraków)
przemosekk
9 kolejka
MilerinhoPrzemosek123

niestety brak :/

Genkov

Oziebała
Nakoulma

Mecz grany na wysokim poziomie. Mecz na remis, ale zadecydowała jedna bramka więcej dla gości i to goście wygrywają z Wisłą Kraków. Wynik wstawiam za prośbą Milerinho. Dzięki za mecz i powo dalej smile.gif

Prejuce Nakoulma - za strzelenie decydującej bramki dla Zabrzan.

sylwek12b
9 kolejka
sylwek12bzibii75

Kaczmarek
Okachi
Jez
Papadopulos

2-0 do przerwy i zachowawcza gra w 2 polowce nie oplacala sie, rywal mogl nawet wygrac to spotkanie.

Ciezko kogos wyroznic. Może Jeż za bramke na wage remisu

BlueOle10
10 kolejka
Gracz1Gracz2

urban
Sikora
Sikora
Kedziora
Swierczok
M.Traore
Kolendowicz

Bardzo dobry mecz Piasta, wysokie zwyciestwo. Pogon nawiazywala rownorzedna walke, jednak czasem brakowalo im skutecznosci, Natomiast zawodnikom Piasta udawalo sie w tym meczu na prawde wiele, przez co zasluzenie zdobyli 3 punkty.

Sikora- 2 gole i asysta

BlueOle10
9 kolejka
blueole10t-mac

podgorski
podgorski
Swierczok
Kedziora
Sikora
Rasiak

swietny mecz Piasta, nie dali graczom z Gdanska ani chwili wytchnienia. Mimo wyniku, T-mac stworzyl sobie kilka na prawde dobrych szans, jednak jak to w Polskiej lidze, mimo ladnej gry, rzadko kiedy udaje sie strzlic bramke.

12kazik
9 kolejka
12kazikRybson

Lovrencsics
Piotr Reiss
Uboparip
Łukasik
Lovrencsics

Bardzo dobry mecz w wykonaniu gospodarzy od początku kontrolowali spotkanie rywal ze stolicy był tylko tłem dla graczy Lecha. Kibice Legi zachowywali się skandalicznie wykrzykując wulgaryzmy w kierunku graczy Lecha.

Łukasik ze walkę do końca i za honorowego gola.

12kazik
11 kolejka
12kazikNalep

M. Traore
M. Traore
Slusarksi
Tonev

Fajny mecz który zakończył się sprawiedliwym remisem

Tonev za uratowanie remisu

M. Traore za 2 gole

Nalep
9. kolejka
NalepOutqer

Kolendowicz
Akahoshi
Kolendowicz
Dzwigala
Dzwigala
Dzalamidze

Co tu dużo pisać? Pogoń prowadziła grę przez pierwsze 45. minut, ale potem coś się zawiesiło. Jagiellonia to wykorzystała i odrobiła trzy bramki. Szkoda, że w ostatnich meczach moi piłkarze odmawiają konsekwentnej gry. Przeważnie, gdy mój zespół prowadzi, to i tak traci bramki i remisuje lub przegrywa. Szkoda. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Dzwigala - wszedł i zrobił to, co nie udało się Smolarkowi. Strzelił bramkę... A nawet dwie.
T-Mac
12 kolejka
T-Macchelsonik

Rasiak
Rasiak
Wiśniewski
Grzelczak
A. R. Traore
A. R. Traore

Cani

Mecz grany na raty dlatego brak screenow ;/
Przewaga druzyny lechii choc i pare akcji polonia miala i jedna zamienila na bramke.

- brak
- brak

-

przemosekk
12 kolejka
Przemosek123siero94

Nakoulma

Mecz grany w dobrej atmosferze, dopóki nie strzeliłem bramki. Wiadomo, że jak wiecie wszyscy użytkownicy doskonale niektórzy z ligi IssOnline mają do mnie zastrzeżenia do grania, a to jest tekst typu: ''grasz na wynik'', a to jeszcze tekst od siero (mogę się pomylic w słowach): "nie lubie grac z takimi jak Ty" lub tez słowa "lamer" itp. Otoż gracz siero dlatego mnie nawyzywał tak bo podałem Wodeckim w polu karnym do Nakoulmy na spokojnie przyjałem obróciłem się napastnikiem i strzelilem z linii piątego metra do bramki. Szczerze bramkarz mial szanse wybronic (50% na 50%) bo stał na przeciwko Nakoulmy, ale niestety rzucił się odwrotną stronę. Od tego momentu gracz siero nie wytrzymał i kosił nie pojętnie, żeby wyżywic się na mnie. Jak chcesz siero to możesz sobie skarżyc do opiekunów, ja swoją okazje wykorzystałem. Sam zreszta zobacz na staty w meczu kto był lepszy. Racja miałeś okazje do strzelenia bramki, ale moi obroncy zabierali twoim zawodnikom piłke lub też bramkarz bronił. Tak jak mówię takie okazje trafiają się raz na parenaście meczy, że akurat się strzela z takiej odległości i powtórze jeszcze raz jeżeli kogoś uraziłem moją grą to przepraszam. Spójrzcie sami po innych ligach jak tam jest tolerowanie i przede wszystkim kultura osobista. Dobrze że nie mam innych screenów co gracze z ligi mnie przezywali bo dużo osob przez to dostałoby ostrzeżeń co nie miara. Tyle mam do powiedzenia.

Miałem zamiar dac Nakoulme jako bohatera meczu, ale tego nie zrobie z powodów osobistych, żeby nie urazic graczy.

sylwek12b
11 kolejka
sylwek12bT-Mac

Okachi
Bartoszewicz
S. Dudek

Widzewiacy dali wyszumieć się piłkarzom znad Bałtyku, po czym zaczęli atakowac i zdobyli 3 bramki.

caly Widzew - za dobrą grę

EDIT
lamaparty
woodi
11 kolejka
woodiOutqer

Niedzielan
Jankowski
Jankowski
Panka

Plizga
Plizga
A.Norambuena

Bardzo wyrównane i emocjonujące spotkanie do samego końca, chorzowianie zdobyli zwycięską bramke w 89 minucie, a cały przebieg spotkania to cios za cios smile.gif
Najpierw gospodarze później goście i tak do stanu 3:3 i kiedy wszyscy na stadionie mysleli ze bedzie remis Jankowski z lini pola karnego potężnym uderzeniem od poprzeczki zdobywa gola na wage zwyciestwa biggrin.gif dzięki i powo dalej

Jankowski - strzelec 2 goli w tym jednego, który dał 3pkt Ruchowi smile.gif

T-Mac
10 kolejka
T-Mac12kazik

Tonev
A. R. Traore

Swietne widowisko, akcja za akcja emocje do konca. Strzelcami bramek gracze mojego Leverkusen w ML smile.gif
dzieki i powodzenia dalej

- brak
- brak

-

jutro uzupelnie
Witu
10 kolejka
WituHexio

Znowu coś nie tak z frapsem... nie wiem czemu nie zrobił screena...

Wrobel

Sobolewski

Cóż... ogromna moja przewaga w tym meczu i co ? Rywal oddał ledwie jeden celny strzał i uratował remis... Dzięki za mecz i powo dalej.

Paweł Sobolewski za strzelenie gola dla Korony.

11 kolejka
Wituzibii

Wrobel
Wrobel
Sawala
Bozok
Dawid Nowak
Dawid Nowak

Abwo
Abwo
Papadopulos

Obie ekipy stworzyły super widowisko i co ważne mecz jak na Polskie standardy nie przypominał klasycznej kopaniny i to spotkanie było bardzo przyjemne dla oka a i myślę, że przeciętny kibic też by był zadowolony bo w końcu wpadło aż 9 goli smile.gif dzięki za mecz i powo dalej.

Tomasz Wróbel - znakomity mecz asysta i dwie bramki nic dodać nic ująć.
Outqer
10 kolejka
OutqerMilerinho

Pazdan
Dzalamidze
Dzwigala
Sikorski
Sikorski
Sikorski
Sikorski
Melikson
Iliev
Iliev
Boguski
Boguski
Genkov

I zalała Wisła stadion w Białymstoku, a dokładnie zasypała bramkami. Każdy jeden strzał był w bramkę, goście nie wybrzydzali, posyłali piłkę do siatki w każdej możliwej sytuacji. Dzięki za mecz i powo dalej smile.gif

Cholernie skuteczny napad z Krakowa

Nalep
12. kolejka
NalepSylwek12b

Edi Andradina
Okachi
Okachi
Okachi
Kolendowicz

Wygrała drużyna, która była skuteczniejsza w polu karnym. Drużyna, której trener postanowił powrócić do starego sposobu gry, czyli "szukaj lepiej ustawionego partneraw polu karnym". Cholernie żałuję, że nie urwałem chociażby punktu, bo na pewno nie zasłużyłem na porażkę. Cóż, mówi się trudno i trzeba grać dalej.

Orły Sylwka
Sieron94
10 kolejka
siero94Piecia1990

Optyczna przewaga mistrzów Polski, Podbeskidzie jednak próbowało pokusić się o bramkę z kontrataku. Ostatecznie nie doczekaliśmy się bramki i "Górale" zdobywają cenny punkt z faworyzowanymi gośćmi.

Formacja obronna obydwu drużyn.

Hexio
11 kolejka
HexioSiero

Sobolewski
Foszmanczyk

Spotkanie dla Korony, gospodarze zagrali tak jak powinni. Słaba skuteczność lecz zaowocowała 2 bramkami.

Foszmanczyk - Tyle co się nabiegał na skrzydle.

zibii75
12. kolejka
zibii75Hexio

Jez
Wilczek
Papadopulos

Lech
swojak- Shliakotin

To spotkanie wygrała drużyna bardziej zdyscyplinowana taktycznie oraz skuteczniejsza, dzięki za spotkanie i powodzenia dalej.

Sarnas- Gola nie strzelił ale dzielił piłkami tak że zespół Miedziowych zdobywa 3 oczka .

12kazik
12 kolejka
12kazikMilerinho

brak

brak

Mecz grany na raty z tego powodu brak screenów, 5-6 razy rozłączało nam grę gdy była połowa Milerinho, a jeśli nie rozłączyło to miałem straszne lagi (teleporty), Milerinho strasznie liczył czas jak prowadził i rozłączyło z 8 minut jakie zleciały zaokrąglał do 10 a gdy ostatni zostało 15 minut do końca po tym czasie od razu koniec nie bierze że przy normalniej grze jest coś takiego jak czas doliczony.
Do rewanżu na normalnym pingu

Milerinho

Rybson
12 kolejka
RybsonWitu

Ljuboja
Radovic
Vrdoljak

Buzała
Dawid Nowak

Dziwny mecz, i jak to na Legionisów przystało, nie zasłużyli ale wygrali, bo są legią... cudzoziemską,,, Ljuboja i spółka, walczyła mz GKSem, który się starał i walczył do konca i nalezało mu się wiecej niż 2 bramki, fajny mecz dzieki, poowdzenia dalej!

LJUBOJA

chelsonik
[font="Tahoma"]9 kolejka

ChelsonikWitu

Cani
Cani

Michał Mak
Michał Mak
Michał Mak
Bozok

Polonia po tragicznych ostatnio meczach zagrał przyzwoicie. Kilka ciekawych akcji, które zagroziło GKS-owi. Przyjezdni byli zdecydowanie dziś lepsi i to oni wracają do Bełchatowa z 3 punktami. Dzięki i powodzenia dalej.

Michał Mak - młodość młodość młodość

zibii75
10. kolejka
zibii75Chelsonik

Sernas

Gołebiewski

1 gol to swojak

Dzisiejszy mecz wygrała drużyna bardziej zdyscyplinowana taktycznie która stwarzała więcej sytuacji podbramkowych.

Dzięki za mecz i powo dalej.

Chyba Abwo który pracował na całym boisku i miał mase odbiorów w środku pola.

przemosekk
10 kolejka
Przemosek123Woodi

Oziebała
Nakoulma
Wodecki

Piech
Niedzielan
Niedzielan

Mecz grany na wysokim poziomie. Mecz na remis. Dzięki za mecz i powo dalej woodi smile.gif

Wyróżnic można 2 zawodników: Andrzeja Niedzielana i Prejuce Nakoulme

Prejuce Nakoulma - za strzelenie bramki dla Zabrzan nawet na niebieskiej strzale.

Andrzej Niedzielan - za 2 efektowne gole ze szczupaka

chelsonik
11kolejka
ChelsonikRybson

brak

Ljuboja
Ljuboja
Ljuboja
Kosecki
Kosecki
Kosecki

W derbach stolicy dominacja Legionistów. Dużo ładnych i składnych akcji, pięknych goli - mecz mógł się podobać.

strzelili po 3 gole smile.gif
Rybson
10 kolejka
RybsonSylwek

Ljuboja

Okachi
Alex Bruno

Co tu dużo pisać Legła Warszawa w łodzi:) z tego jestem zadowolony, szkoda ze to ja przegrałem bo Sylwek poprostu zrobił kilka akcji i strzelił 2 bramki:D a Legia strzelała nawet kilkukrotnie do pustej nie trafili radovic z kolegami,,, najgorszy jeżeli chodzi o skuteczność mecz w sezonie. graty powo.

Alex Bruno

BlueOle10
12 kolejka
blueole10woodi

Swierczok
Kedziora

Walka miedzy dwiema slaskimi druzynami. 2 gole u siebie graczy ruchu, po jednym kedziora i swierczok n o i kolejne 3 punkty do puli i chyba najwieksza niespodzianka rundy jesiennej ; )

trudno powiedziec, na pewno dobry mecz bramkarza no i dwoch napadziorow.

Randalllox
Позитивный подмосковный специалист по охлаждающим системам за не большие деньги проведет диагностику и проведет дешевый ремонт холодильников Каширская без проблем в подмосковье с гарантией на любые ремонты.Увидеть и скачать листы цен вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
правильный дешевый ремонт холодильников Алексеевское
плотно
стальной дешевый ремонт холодильников Южное Медведково
без заслона
соевый дешевый ремонт холодильников Бутырский
с прожилкой
Randalllox
Честный выездной специалист по холодильникам за недорого прокачает и пробьет дешевый ремонт холодильников Каширская качественно в высотке с документами на любые материалы.Прочитать и скачать любые расценки вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
громкий дешевый ремонт холодильников Ясенево
не скромно
рисованный дешевый ремонт холодильников Самсунг
среди дня
чековый дешевый ремонт холодильников Внуково
мягко
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.