Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 7 \ 11.01 - 20.01 \ kolejki 29-33
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga
WKS

Kolejka 29

chelsonik (BVB) - zibii75 (Braga)
BlueOle10 (Fenerbahce) - Outqer (Aston Villa)
piecia1990 (Espanyol) - przemosek123 (Dynamo)
Nalep (Bordeaux) - kksm (Hannover)
Rybson (Panathinaikos) - Witu (Hoffenheim)
sylwek12b (Rangers) - Ferat (Udinese)
cichy21 (Malaga) - WKSRKS (Shakhtar)
woodi (Sporting) - niCejOke (Zaragoza)
manki (Valencia) - T-Mac (Bayer)
Hexio (Marsylia) - kuba12-15 (Ajax)

Kolejka 30

Outqer (Aston Villa) - siero94 (HSV)
zibii75 (Braga) - piecia1990 (Espanyol)
GooFy (Spartak) - BlueOle10 (Fenerbahce)
przemosek123 (Dynamo) - Nalep (Bordeaux)
Witu (Hoffenheim) - Kubbas (Villareal)
kksm (Hannover) - sylwek12b (Rangers)
WKSRKS (Shakhtar) - Rybson (Panathinaikos)
Ferat (Udinese) - woodi (Sporting)
T-Mac (Bayer) - cichy21 (Malaga)
niCejOke (Zaragoza) - Hexio (Marsylia)
kuba12-15 (Ajax) - manki (Valencia)

Kolejka 31

piecia1990 (Espanyol) - chelsonik (BVB)
siero94 (HSV) - GooFy (Spartak)
Nalep (Bordeaux) - zibii75 (Braga)
BlueOle10 (Fenerbahce) - Witu (Hoffenheim)
sylwek12b (Rangers) - przemosek123 (Dynamo)
Kubbas (Villareal) - WKSRKS (Shakhtar)
woodi (Sporting) - kksm (Hannover)
Rybson (Panathinaikos) - T-Mac (Bayer)
Hexio (Marsylia) - Ferat (Udinese)
cichy21 (Malaga) - kuba12-15 (Ajax)
manki (Valencia) - niCejOke (Zaragoza)

Kolejka 32

GooFy (Spartak) - Outqer (Aston Villa)
chelsonik (BVB) - Nalep (Bordeaux)
Witu (Hoffenheim) - siero94 (HSV)
zibii75 (Braga) - sylwek12b (Rangers)
WKSRKS (Shakhtar) - BlueOle10 (Fenerbahce)
przemosek123 (Dynamo) - woodi (Sporting)
T-Mac (Bayer) - Kubbas (Villareal)
kksm (Hannover) - Hexio (Marsylia)
kuba12-15 (Ajax) - Rybson (Panathinaikos)
Ferat (Udinese) - manki (Valencia)
niCejOke (Zaragoza) - cichy21 (Malaga)

Kolejka 33

Nalep (Bordeaux) - piecia1990 (Espanyol)
Outqer (Aston Villa) - Witu (Hoffenheim)
sylwek12b (Rangers) - chelsonik (BVB)
siero94 (HSV) - WKSRKS (Shakhtar)
woodi (Sporting) - zibii75 (Braga)
BlueOle10 (Fenerbahce) - T-Mac (Bayer)
Hexio (Marsylia) - przemosek123 (Dynamo)
Kubbas (Villareal) - kuba12-15 (Ajax)
manki (Valencia) - kksm (Hannover)
Rybson (Panathinaikos) - niCejOke (Zaragoza)
cichy21 (Malaga) - Ferat (Udinese)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 7 (kolejki 29-33)

Theo Jannsen (Chelsonik,BVB)

Sow,Leto (Rybson, Panata)
Ibagaza (chelsonik,BVB)

PAUZY:
czerwony - kartki
niebieski - kontuzja
pomarańczowy - zawieszenia za żółte
WKS
30 kolejka
WKSRKSRybson

Chamberlain
Alex
Maxi Lopez

Jedyne co moge powiedzieć, to to ze nie były to świetne zawody jak ujął to trener gosci. Na boisku wiało nudą. Celowy antyfutbol grany przez dwie drużyny sprawiły, że jakby realni kibice zapłacili z własnych pieniedzy aby obejrzec mecz... to pewnie teraz stali by pod kasami. Wygrał skuteczniejszy. Powodzenia w walce o mistrza. Gratulacje. Dzieki za mecz.

-
-

-

Rybson
31 kolejka
RybsonTimak

Doumbia
Doumbia
Toivonen
Mertens

Derdiyok

Dłuuugie spotkanie, z mojego punktu widzenia, mogę napisać ze było świetnie:) bowiem przeciwnik przestrzelił wszystko:D aż 11 strzałów niecelnych, to musiało się zemścić, z dobrej strony pokazał się nowy nabytek Doumbia powoli się spłaca. Sporo bramek, całkiem ładne. niestety nie zagrał De Sanctis, ale stety znalał godnego następcę, Kosicki spisywał się bez zarzutów!, wielkie dzięki dla obrońców Bayeru, przyczynili się w znacznym stopniu do takiego wyniku, 2 rykoszety ustawiły mecz! dzieki powodzenia dalej!

- Karagounis
- brak

- brak

przemosekk
30 kolejka
Przemosek123Nalep

Tchoyi
Ewerthon
Pires
Pizarro
Emerson
Pizarro

Jak to z Nalepem zawsze jest ciężki mecz i tak było też i teraz. Moi zawodnicy tyle setek nie wykorzystali że szok. Dz za mecz i lec po lidera ligi.

- brak
- brak

- czysto

Bordeaux - za konsekwentną gre u rywala

Outqer
33 kolejka
OutqerWitu

Kanoute

Gospodarze próbowali coś ugrać, przez pierwszą połowę oni rozdawali karty, bramki niestety jednak nie było. Zwycięstwo dał przyjezdnym były zawodnik Villi Kanoute. Dzięki powo dalej

-
-

-

Kanoute

chelsonik
29 kolejka
ChelsonikZibii75

El Hamdoui

Anelka
Anelka
Omotoyossi
Omotoyossi
Miller

Pierwsza połowa to chyba odrobinę lepsza gra gospodarzy, mieli oni trzy sytuacje 'sam na sam', lecz ani jednej nie wykorzystali. Druga połowa to już absolutna dominacja gości, którzy popisali się znakomitą skutecznością. Dzięki za meczyk i powodzenia dalej.

Skrót

- Klasnic(BVB), Friedrich(Braga)
- brak

- brak

Cała Sporting Braga

Rybson
29 kolejka
Gracz1Witu

Julio Baptista
Julio Baptista
Ninis
Doumbia
Obinna

Salihovic
Obasi

Bardzoi interesujący mecz, pełen nagłych zwrotów wydarzeń, były i piekne bramki, oraz babole;D jednym słowem ciekawe widowisko... w końcówce coś się posypało w Hoffenhime i każde zagrożenie podbramkowe starali zamienic się na strzał niecelny... dzieki za dobry mecz powodzenia dalej!

- brak
- brak

- lekka Pirlo (hoffenhime)

!Julio Baptista!

Jason Bourne
29 kolejka
pieciaprzemcio

Ewerthon
Cummings
Bellamy

Mój prawdziwy opis nie nadaje się na publikacje. jak kazdy mecz z tym graczem, ja atakuje, przeciwnik kontruje. Optyczna moja przewga, kolega kontruje jak to ma w zwyczaju zawodnikami po 90 w wzwyż speed, wchodzi w pole karne i po dobitkach strzela gole. Krew mnie zalewa, bo z takimi graczami trzeba grac tak jak oni, ale doswiadczenie mniejsze w takich zagrywkach, dlatego przegrywam. Osoba, ktora w zywe oczy zaprzecza ze nie gra lamersko, a prawda jest brutalniejsza. Na szczescie to mój ostatni mecz z tym graczem w mojej historii pesa smile.gif Takiego fartucha jak mój dziejszy przeciwnik nie ma na tym forum Po takich meczach chce sié jak najszybciej rzucic 6 gleboko do szafy i ac sobie spojoj z ta gra. Wynik 0-3 bo moja bramka to hidden. Ale jak sie nei ma za krzty godnosci, to sie gra jak sie gra. Nie dziekuje za takie spotkania. PS Bardzo prosze o nie pisanie odpowiedzi i glupie tlumaczenie mojego przeciwnka w swoich wiadomosciach do mnie na gg.

- Arshavin, Samba
-

-

i Szowkowsky za zdobycie 3 pkt, ktore trafily do kijowa.
Nalep
33. kolejka
NalepPiecia

Raul

Był to wyrównany mecz. Obie drużyny miały kilka sytuacji, po których mogły paść bramki. Czym różnili się wygrani tego meczu od przegranych? Mieli w swoim składzie Raula. El Siete zapewnił Espanyolowi trzy punkty cennym trafieniem. Jego partner z ataku, Mauro Zarate, pudłował jak junior. To samo można powiedzieć o... Niangu, w drużynie przeciwnej. Dopiero, gdy były zawodnik Stoke City zameldował się na boisku, zespół gospodarzy zaczął dochodzić do klarownych sytuacji. Niestety zmiana ta nastąpiła zbyt późno, a goście wygrali zasłużenie. Wynik mógł być różny, ale tak jak napisałem wcześniej. Napastnicy obu drużyn nie popisali się skutecznością.

- Fair
- Play

- Brak

Raul Gonzalez Blanco - Lider drużyny z Barcelony. Swoim trafieniem zapewnił im 3 punkty.

WKS
32 kolejka
WKSRKSBlueOle

Mutu
Mutu
Makukula
Van der Vaart
Podolski
Demba Cisse
Samobój (Jesus Navas)

Po ostatnich meczach i moich przygodach z 6 poprostu najwazniejsze było zagrać mecz i odbębnić. Poprostu ta gra mnie dobija. W I połowie niby moje grajki zagrały koncert. Dawno nie byli tak skuteczni, w drugiej to Fenerbahce panowało. Ogólnie mecz w miłej atmosferze, mysle ze jakby Blue zachował wiecej krwi i pare razy przylufił z 16 a nie pchał się na moich obrońców to Jaskalainen pomimo świtenej dzisiejsze dyspozycji nie wybroniłby. Oby z meczu na mecz...

-
-

-

Jaskalainen. Numer 1. Fabio nakłada kurtke i wędruje na trybuny. Przynajmniej do czasu aż sie ocknie ze nie jest nie zastapiony...
przemosekk
32 kolejka
przemosek123woodi

niestety nie zdazyłem zrobic screena przed meczem i dlatego zrobilem na poczatku meczu screena

Bukharov
Pablo Hernandez
Elmander
Ewerthon
Ewerthon

Niezwykle ciężkie mecze mam z woodim, ale znów szczęście odpisało w doliczonym czasie gry i wygrałem różnicą jednego gola. Woodi miał sporą przewagę nade mną, on był pewny wygrania tego meczu. Mecz grany w spokojnej atmosferze. Dzięki za mecz i powodzenia dalej woodi ! smile.gif

- brak
- brak

- czysto

Zdecydowanie na to miano zasługuje Ewerthon to dzięki niemu Dynamo zdobywa u siebie cenne punkty.

zibii75
30. kolejka
zibii75Piecia

Anelka
Omotoyossi
Omotoyossi
Kei Kamara
Raul
Albin
Mancini

Dobre zawody w wykonaniu obu ekip, 1 połowa wyrównana tylko jedne trafienie, które otwarło wynik. 2 połowa to początkowa dominacja Bragi nie tyle, co w grze, lecz w skuteczności, wynik 3: 0 na początku połowy chyba trochę rozluźnił zespół Bragi i nie wiadomo, kiedy zrobiło się 3: 2 na szczęście odpowiedź Kamary na 4 pozwoliło dowieź korzystny wynik do końca meczu. Mancini dał jeszcze nadzieję na korzystny wynik strzelając gola w 79 minucie, lecz chyba zabrakło trochę czasu, sprawiedliwy był by remis a o wygranej Bragi zadecydowała jedynie skuteczność. Dzięki za fajny mecz i do następnego Piecia.

http://www.youtube.com/watch?v=Oi7eFPzOx68...e=youtube_gdata

- czysto
- czysto

- Brak

Chyba w Bradze Omotoyossi a w Espanyolu Raul który co chwile nekał obronę jak i bramkarza Bragi.

Witu
32 kolejka
WituSiero

Gervinho
Ibisevic

Cahill

Zdecydowana przewaga gospodarzy w tym spotkaniu i zasłużone zwycięstwo, chociaż drżałem do końca o wynik i dopiero w 89 min, mimo wielkiej przewagi udało mi się zwycięskiego gola strzelić. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

-

Ibisević - strzelca zwycięskiego gola.

GooFy
32 kolejka
GooFyOutqer

Trezeguet
Trezeguet
Lamela
Lamela
Douglas Costa
Luuk de Jong

Już w 3ciej minucie meczu goście zdobyli bramkę z zrzutu rożnego, co wprowadziło spore zamieszanie w szeregi gospodarzy. Gdy nerwowo próbowali odrobić straty przeciwnik zdobył drugą bramkę. Sytuacja wydawała się beznadziejna gdy w 28 minucie Erik Lamela pięknym strzałem zza pola karnego dał Spartakowi iskrę do ataku. Dwie minuty później wyrównał zdobywając gola z główki i mecz rozpoczął się od nowa. Gospodarze jeszcze przed przerwą wyszli na prowadzenie, którego nie oddali już do końca spotkania.

- Palombo
-

-

Erik Lamela - Zdobywając dwie bramki w dwie minuty wymazał fatalną grę Spartaka z początku meczu.

BlueOle10
... kolejka
Blueole10Outqer

Emre
Emre
Totti
totti
totti
Podolski
Podolski

Udalo mi sie opanowac wszystkie formacje, nie dalac Outqerowi zadnych szans. Wyrazna dominacja i az 7 bramek, to na prawde dobry wynik i patrzac po statystykach- najmniejszy dla Astonu wymiar kary.

-
-

-

Zdecydowanie Totti

BlueOle10
31 kolejka
blueole10Witu97

Agbonlahor
Mehmet Topuz
Demba Cisse
Demba Cisse
Stoch
Firmino
Ibisevic
Ibisevic
Pirlo

Mecz, jak to dla gospodarzy, ukladal sie ociupinke lepiej. Nielicznie wieksza ilosc sytuacji podbramkowych, jednak mecz jako calosc-na remis. po strzelonej bramce na 4:4, powoli obydwaj przyzwyczajalismy sie do opcji remisowej, az tutaj przy wznowieniu od bramki, bramkarz Niemcow, za mocno podal do partnera, pilka dotarla do Stocha, no i 3 punkty zostaja w Turcji smile.gif

-
-

-

myslalem nad Demba cisse - ibisevic, ale chyba za te 3 punkty nalezy sie stochowi wink.gif

strzelcy
BlueOle10
33 kolejka
blueole10t-mac

Demba Cisse
Emre
Emre
Totti
Zeballos
Zeballos
Derdiyok

mecz, w ktorym przez wiekszosc czasu kontrolowalem gre, a T-mac przeprowadzal nieliczne ataki, w koncu 3 bramkowa przewaga, ktora sobie wypracowalem, zmalala do jednobramkowej, ale 3 punkty zostaly w Stambule smile.gif

-
-

-

Emre- dwie bramki i asysta : )

Jason Bourne
31 kolejka
pieciachelsonik

Samba
Raul
Raul
Del Piero
Delgado
Delgado
Santa Cruz
Mauro Zarate

Montero

Mecz z moją przewagą. Kolega grał cały czas z parciem do przodu. Co z tego, że przegrywa wszystko. Pamiętam to samo było z Witu na proevosoccer. A dziś jest jednym z lepszych graczy. Chelsonik zapewne za jakieś 2-3 lata przewyższy skillem większość tutaj graczy . Brawo dla niego. Zero lamerstwa, rzucania się i nieporozumień. Wzór dla wielu tutaj graczy, szczególnie do mojego przeciwnika z którym ost przegralem 0-3. Hold on Chelsonik! Keep your head up biggrin.gif Co do meczu znakomite moje zmiany w 74 minucie. Wprowadzenie Santa Cruza i Delgado dało pożądany efekt. Santa strzela gola dosłownie sekunde po wejściu, Delgado sieje spustoszenie i zdobywa 2 bramki.

- Hummels (BVB)
-

-

cały espanyol

zibii75
32. kolejka
zibii75Sylwek12

Swojak
Anelka
Anelka
Ibarbo
Hermes
Rommedahl
De Guzman
El-Hadji Diouf
Polak

1 połowa fajna 2 połowa to klasyka jeśli chodzi o spotkania z przeciwnikiem. Kompletny brak kontroli pada ( nie chodzi o lagi) dziwne przycinki podczas posiadania piłki, naciskam wybicie po 2,3 razy brak odpowiedzi na ekranie, kontra chęć podania na lewo 2,3 razy na pad nic po czym podanie na wprost i tak cała 2 połowa. Po takich przegranych ma się wyje...ne na takie mecze a Pesa ma się ochotce wyje..ć za okno.Dobrze że tylko 2 mecze z kolegą. A co do stylu to jedynie był fajny w 1 połowie 2-a to notoryczne granie w polu karnym do chwili możliwości podania do zawodnika przed którym stoi jedynie bramkarz.

- Krasic

Gilberto Silva

Jo

-

-

woodi
33 kolejka
woodiZibi75

C. Beattie
C. Beattie
Elmander
Elmander
Izmailov
samobój Ambrosini

Omotoyossi
Anelka

Mecz rozpoczął sie bardzo pechowo dla gości gdyz juz w 1 minucie po odbiciu od poprzeczki Ambrosini wbija samobója, chwile później Beattie strzela gola i mamy szybkie 2 bramki dla gospodarzy w ciągu 10 minut... Portugalczycy po tych golach nie cofneli sie do obrony a wrecz przeciwnie atakowali jeszcze bardziej bramke Bragi i to skutecznie... w drugiej połowie na zegarze widniała 55 minuta gry a na tablicy wyników było juz 6:0 dla gospodarzy co zapewniało im spokojne zwyciestwo ale w przeciagu 5 minut Braga ukąsiła dwukrotnie i Sporting musiał troche bardziej skupic sie na liniach defensywnych i tak tez uczynił nie tracąc juz zadnego gola i taki wynik utrzymał sie do konca spotkania smile.gif dzieki za mecz i powo dalej

- brak
- brak

- brak

Cała drużyna Sportingu za dobre spotkanie smile.gif

Sieron94
3 kolejka
siero94WKSRKS

mecz grany na raty, nie mam screenów

Słaby mecz, mało okazji podbramkowych. Więcej okazji mieli goście.

-
-

-

Obrona obydwu drużyn
sylwek12b
29 kolejka
sylwek12bFerat

El-Hadji Diouf
Polanski
Di Natale

Wyrownany mecz, o koncowym wyniku przesądziło szczescie po stronie obrony Rangersow (dobra postawa Howarda) i slaba skutecznosc gości. Dzieki za mecz!

-
-

-

Polanski - jego bramka dala zwyciestwo

aktualka
Outqer
30 kolejka
Outqersiero94

Eduardo
Welliton
Welliton
Borriello

Fatalna gra gospodarzy, dobra gra gości, wynik oczywisty. Dzięki za mecz, powo dalej

-
-

-

Nalep
29. kolejka
Nalepkksm

Olic
Olic
Aubameyang
Aubameyang
Scannell
Simao
F. Inzaghi

Wynik mówi sam za siebie. Walka o mistrza trwa, a ja niestety, czy tego chce czy nie, odpadam z niej.

- Brak
- Brak

- Brak

chelsonik
32 kolejka
ChelsonikNalep

Pizzaro
Pizzaro
Dos Santos
Beckham

Mecz zdominowany przez 'żyrondystów'. Borussia nie zaoferowała nic, a to dzięki kapitalnej grze zarówno w środku pola jak i defensywie. Bordeaux może spokojnie myśleć o wysokim miejscu, bo ich gra była dzisiaj znakomita. Dzięki za mecz i powodzenia

- brak
- brak

- brak

obrona Bordeaux była jak mur chiński - nie do przejścia.

kksm
32 kolejka
kksmHexio

Pablo Piatti
Aubameyang
Fabio Simplicio
F. Inzaghi
F. Inzaghi

Z początku mnóstwo zmarnowanych sytuacji Hannoveru. Później jak już zaczęły wpadać to co jakiś czas coś zatrzepotało w siatce. Od czasu do czasu atakowała drużyna Marsylii jednak obrona Hannoveru neutralizowała zagrożenie. Spokojny mecz bez szału na średnim poziomie.

Super Pippo - wszedł i udowodnił, że nie bez powodu jest w tym zespole.

kksm
30 kolejka
kksmsylwek12b

Fabio Simplicio

Znowu zawodnicy Hannoveru zmarnowali okazje, które powinni bez problemu wykorzystać. Cieszą jednak 3 punkty i dobra gra w obronie. Ataki sylwka12b ograniczały się do uciekania na bok, dogrania piłki do szybkiego duńczyka Romedahla i jazdy pod samą chorągiewkę aby dorzucić piłkę na dobrze grającego Helmesa. Takich prób było koło 10-15 a może i więcej. Obrona Hannoveru jednak była bezbłędna i nie dopuścili do utraty bramki.

Cała linia obrony wraz z dobrze spisującym się GK.

Nalep
31. kolejka
NalepZibii75

bramka samobójcza
Omotoyossi
Toni
Niang

Mecz na remis. Krótko i na temat. Obie drużyny może i miały swoje szanse na zdobycie bramek, ale tych sytuacji było mniej więcej po równo. Pierwsza bramka w tym meczu padła za sprawą Gattuso, który po rzucie rożnym skierował piłkę w stronę bramki. Ta odbiła się jeszcze od któregoś z piłkarzu Bragi i tak Bordeaux wyszło na prowadzenie. Tuż przed gwizdkiem kończącym pierwszą połowę Omotoyossi najlepiej odnalazł się polu karnym i kierując piłkę do bramki. W drugiej odsłonie padło kilka groźnych strzałów. Jednak bramkarze obu drużyn nie dali się pokonać, aż do momentu, w którym na boisku pojawił się Włoch, Luca Toni. Napastnik Bragi zameldował się na boisku i zaraz po tym strzelił bramkę na 1-2. Tym samym piłkarze Bragi wyszli na prowadzenie. Bordeaux do końca grało "z zębem" i nie odpuściło. Efektem tego była bramka Nianga, który na szesnastym metrze był zupełnie sam. Odwrócił się razem z piłką i po chwili umieścił ją w siatce. Więcej bramek już w tym meczu nie padło. Dzięki i powodzenia dalej.

- Brak
- Brak

- Pizarro (lekka)

Luca Toni - wszedł i strzelił bramkę ważną bramkę.

Hexio
33 kolejka
HexioPrzemosek

Bent
Bent
Remy

Bellamy
Bellamy
LuaLua
Elia
Cummings

Ładny mecz w wykonaniu obu drużyn, niestety...bramkarz Marsyli musiał spać na bramce.

-
-

-

Bent i Bellamy

Hexio
31 kolejka
HexioFerat

Bent

Ballack

Dobry mecz, lecz zremisowany z powodu błędu obrońcy. Powodzenia dalej smile.gif

-P. Cannavaro
-

-

Bramkarze obu drużyn.

Sieron94
31 kolejka
siero94GooFy

Samobój
Lamela

Mecz dosyć wyrównany patrząc na statystyki jednak to Spartak miał bardziej klarowne sytuacje. Wyręczył ich z niemocy strzeleckiej Koybasi pakując piłkę do własnej bramki. Później już ryzykowna taktyka HSV nie opłaciła się i bramka z kontry Lameli i wynik końcowy 2:0 dla gości.

- Bougherra(Spartak)
- brak

- brak

Lamela - strzelec bramki

sylwek12b
31 kolejka
sylwek12bprzemosek123

Guerron
Guerron
El-Hadji Diouf
Emenike
Amara Diane

Przewaga w tym spotkaniu od poczatku do konca po stronie gospodarzy. Zasłuzona wygrana Rangersow.

-
-

-

Guerron - zagral drugi raz w tym sezonie w ataku i w koncu zaczal strzelac gole:D

GooFy
30 kolejka
GooFyBlueole

McGeady
Luuk de Jong
Podolski
Podolski
Podolski
Demba Cisse

Wyrównany mecz z okazjami po obu stronach. Jednak Podolski zrobił różnicę.

-
-

-

Podolski

sylwek12b
33 kolejka
sylwek12bChelsonik

Polanski
Guerron
Guerron
Guerron
Helmes
Helmes

Dobry mecz w wykonaniu Rangersow, 4 bramki w początkowych minutach gry pozwolily kontrolować to spotkanie.

-
-

-

Guerron - za 3 bramki

Aktualka
kksm
31 kolejka
woodikksm

Ya Konan
Fabio Simplicio
Aubameyang

Wyrównane spotkanie, w którym wynik nie odzwierciedla przebiegu meczu. Słaba postawa defensywy Sportingu oraz napad który zbytnio się nie wykazał i 3 pkt wędrują do Hannoveru. Mecz rozegrany na moim hoście jak by co.

Brak

Aktualka
T-Mac
30 kolejka
T-Maccichy21

Iaquinta
Iaquinta
Zeballos
swojak

swojak
Sergio Garcia

Ozdoba meczu byla bramka samobojcza druzyny malagi, podanie do bramkarza i chyba cichy chcial odrazu ruszyc ze speedem ale nie mial jeszcze pilki przy nodze wiec przepuscil gale do bramki smile.gif

- brak
- brak

- brak

Iaquinta
Ferat
30 kolejka
Feratwoodi

Diego Capel
Bukharov
Carew
Carew
Carew
Carew

dobry mecz wlochow i dwubramkowe zwyciestwo, boahterem carew. rozlaczylo nas w przerwie stad nie pelne screeny.

-
-

-

Carew

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.