Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kitmaking tutorial by CM
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
GooFy

W związku z zainteresowaniem dotyczącym kitmakingu (NLP, Tygrys) umieszczam tutaj tutorial który NIE JEST MÓJ. Wykonał go ClassicManiac z evo-web i jest to najlepszy tutorial jaki do tej pory powstał. Myślałem o stworzeniu własnego, kompletnego który mógłby podsumować lata moich doświadczeń, ale to jeszcze nie teraz. Może jak kiedyś będę przechodził na emeryturę. Tak więc póki co polecam tutorial CM'a, na początek w sam raz.

DOWNLOAD

Tak kończąc, to nie popisali się wyżej wymienieni Panowie. Daleko szukać nie trzeba było, tutorial umieściłem w innym temacie 2 lata temu. Jest to jednak ta sama strona na forum.
Tygrysek0302
Dzieki GooFy jesteś gość. I najważniejsze że mało waży Pozdrawiam
Outqer
Elegancki poradnik. Ja z warstwami robiłem zupełnie inaczej, może to kwestia nowszej wersji PS (sprawdzę czy da się tak jak tutaj). Szycia fajnie pokazane, znajdę czas to może spróbuje coś stworzyć.
Dzięki za filmik, no i ta kompresja... W życiu takiej nie widziałem biggrin.gif ( 0,8% swojej całkowitej wagi? wtf)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.