Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Własna druzyna
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Yearman
Witam.
Proszę nie krzyczec.... rolleyes.gif
Chcialem zapytac czy mozna w PES4 stworzyć własna druzynę(chce nazwac zawodnikow wlasnymi nazwiskami itd.) Czyli chce stworzyc druzyne w ktorej kazdy z moich kolegow(z ktorymi gram w pile w real-u) oraz ja mieli swoich odpowiednikow w grze i czy mozna taka druzyna zagrac w Master League.
Wiem ze jest opcja Edit ale nie potrafilem zmienic nazwisk na Nowak czy Kowalski.MOze jest jakis poradnik jak tworzyc druzyne albo edytowac juz istniejaca??
Dziekuje i pozdrawiam.
mientkivv
no przeciez masz edit names nie bardzo wiem w czym klopot... huh.gif
Yearman
QUOTE(mientkivv @ Sep 22 2005, 19:16:06)
no przeciez masz edit names nie bardzo wiem w czym klopot... huh.gif
[right][snapback]36334[/snapback][/right]

Gdzie masz?? o masz?? Chlopie strasznie pomocny ten twoj post i uwaga.

Zrobilem sobie wlasna postac W trybie Edit jako zupelnie nowa postac(bez podmieniania) i sprobuje ja kupic w momencie okna transferowego w Master League...(nie wiem czy sie bedzie dalo).Widze ze mimo ponad 100 podgladow postow nikt mi nie pomogl ze stworzeniem calej nowej druzyny wiec watek mozna zamknac.
jastrzab
.
Yearman
QUOTE(bartosz05 @ Sep 23 2005, 07:39:27)
Ps.Podziekowania dal mnie.
[right][snapback]36383[/snapback][/right]

Zasłużone....THX.
Nie mniej chyba nie chce ingerowac progaramem>mialem nadzieje ze jest taka opcja w samej grze.Juz i tak stracilem dwa wieczory na tworzenie druzyny i nowych zawodnikow a chce juz grac. laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.