Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 \ 4.01 - 13.1 \ kolejki 24-28
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga
WKS

Kolejka 24

Ferat (Udinese) - przemosek123 (Dynamo)
BlueOle10 (Fenerbahce) - cichy21 (Malaga)
niCejOke (Zaragoza) - zibii75 (Braga)
kuba12-15 (Ajax) - chelsonik (BVB)
Outqer (Aston Villa) - Hexio (Marsylia)
T-Mac (Bayer) - piecia1990 (Espanyol)
GooFy (Spartak) - woodi (Sporting)
WKSRKS (Shakhtar) - Nalep (Bordeaux)
Witu (Hoffenheim) - sylwek12b (Rangers)

Kolejka 25

przemosek123 (Dynamo) - kksm (Hannover)
Rybson (Panathinaikos) - BlueOle10 (Fenerbahce)
zibii75 (Braga) - Ferat (Udinese)
cichy21 (Malaga) - siero94 (HSV)
chelsonik (BVB) - niCejOke (Zaragoza)
piecia1990 (Espanyol) - kuba12-15 (Ajax)
Hexio (Marsylia) - GooFy (Spartak)
Nalep (Bordeaux) - T-Mac (Bayer)
woodi (Sporting) - Witu (Hoffenheim)
sylwek12b (Rangers) - WKSRKS (Shakhtar)

Kolejka 26

kksm (Hannover) - zibii75 (Braga)
siero94 (HSV) - Rybson (Panathinaikos)
Ferat (Udinese) - chelsonik (BVB)
Outqer (Aston Villa) - cichy21 (Malaga)
niCejOke (Zaragoza) - piecia1990 (Espanyol)
kuba12-15 (Ajax) - Nalep (Bordeaux)
Witu (Hoffenheim) - Hexio (Marsylia)
T-Mac (Bayer) - sylwek12b (Rangers)
WKSRKS (Shakhtar) - woodi (Sporting)

Kolejka 27

zibii75 (Braga) - przemosek123 (Dynamo)
chelsonik (BVB) - kksm (Hannover)
Rybson (Panathinaikos) - Outqer (Aston Villa)
piecia1990 (Espanyol) - Ferat (Udinese)
cichy21 (Malaga) - GooFy (Spartak)
Nalep (Bordeaux) - niCejOke (Zaragoza)
sylwek12b (Rangers) - kuba12-15 (Ajax)
Hexio (Marsylia) - WKSRKS (Shakhtar)
woodi (Sporting) - T-Mac (Bayer)

Kolejka 28

siero94 (HSV) - BlueOle10 (Fenerbahce)
przemosek123 (Dynamo) - chelsonik (BVB)
kksm (Hannover) - piecia1990 (Espanyol)
GooFy (Spartak) - Rybson (Panathinaikos)
Ferat (Udinese) - Nalep (Bordeaux)
Witu (Hoffenheim) - cichy21 (Malaga)
niCejOke (Zaragoza) - sylwek12b (Rangers)
WKSRKS (Shakhtar) - manki (Valencia)
kuba12-15 (Ajax) - woodi (Sporting)
T-Mac (Bayer) - Hexio (Marsylia)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 6 (kolejki 24-28)

Subotić (Chelsonik, BVB)
Iberstsperger (Chelsonik,BVB)

Isco (Nicejoke, Saragossa)
G.Milito (przemosek,Dynamo)
Iaquinta(T-Mac,Bayer)

PAUZY:
czerwony - kartki
niebieski - kontuzja
pomarańczowy - zawieszenia za żółte
Outqer
24 kolejka
OutqerHexio

Trezeguet
Trezeguet
Trezeguet
Jenas

Bent
Bent
Bent

Dobre widowisko dla kibiców, dużo bramek, sporo akcji, wielkie emocje. Mecz stosunkowo wyrównany, jednak to Lwy wykazały się większą skutecznością. Sporo słupków i poprzeczek widzieliśmy w tym spotkaniu. Absolutnie MOTM Trezeguet i Bent - strzelcy hat-tricków. Dzięki za mecz, powo dalej

-
-

-

David Trezeguet - 1szy mecz w barwach Villi a już zdobył hat-tricka

Darren Bent - absolutnie nie do upilnowania przez obrońców.

woodi
25 kolejka
woodiWitu

brak bo w 88 minucie wyłączyli mi prąd biggrin.gif

Ibisevic
Pirlo

Izmailov

Po długiej przerwie w pesa Sporting gra dalej to co zawsze czyli nic tongue.gif brak napastników którzy mogliby skonczyc jakąkolwiek akcje których było jak na lekarstwo tongue.gif a bramkarz niby najlepszy w drużynie Lloris na czerwonej formie wypluwa piłki przed siebie dając prezenty napastnikom Hoffenheim, którzy nie mieli problemów umieszczeniem piłki w siatce biggrin.gif no coż transfery nic nie wniosły i teraz moge patzec jak bede jechał w dół tabeli biggrin.gif dzieki za mecz i powo dalej smile.gif

- Agger (Hoffenheim o ile dobrze pamietam)
- brak

- brak

nikt nie błyszczał w tym spotkaniu

zibii75
27.. kolejka
zibii75Przemosek

Krasic
Miguel Montao
Elia
Elia
Amara Diane

Mecz na remis, jednak goście strzelają 1 gola więcej. Powtarzalność przyjezdnych notoryczna, młócka non stop.Tyle z opisu, co do jednego gola z mej strony to nie wiem czy prawidłowy.Jak kolega nagrał niech wstawi do oceny.

-
-

-

Elia który w tym meczu przeprowadził na skrzydle około 95% akcji meczu

T-Mac
28 kolejka
T-MacHexio

Derdiyok
Derdiyok
L. Bender

J. Ayew

Duzo szans na bramke z jednej i z drugiej strony, szczescie bylo ze mna i to Leverkusen zgarnia 3pkt

-
-

-

L. Bender
Witu
26 kolejka
WituHexio

Kanoute

Znakomity początek meczu 1 minuta i od razu bramkę strzela nowy nabytek Kanoute jednak potem no cóż nie wiem jak nazwać to w jaki sposób grałem jedyne słowo jakie mi się nasuwa to masakra, proste błędy dużo strat i po mojej przeciętnej grze chyba pozostaje się cieszyć, że rywal też nie zagrał jakiegoś super meczu i nie był skuteczniejszy bo jakbym przegrał to w pewnym sensie zasłużenie. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

-

Frederic Kanoute - debiut marzenie gol w 1 minucie dający zwycięstwo.

Outqer
26 kolejka
Outqercichy21

Trezeguet
Trezeguet
Ireland

Rondon

Pierwsza połowa bezapelacyjnie należała do gospodarzy, wyrobili sobie 3 bramkową przewagę. Po drugim gwizdku jednak zaczęło się robić bardzo niebezpiecznie, jednak nie udało się gościom odrobić wyniku. Dzięki za mecz, powo dalej smile.gif

-
-

-

David Trezeguet - kolejny rewelacyjny występ nowego zawodnika Villi

przemosekk
28 kolejka
przemosek123chelsonik

Cummings
Cummings
Bellamy
Cummings
Ewerthon
Bellamy

Cóż widać po statystykach pomeczowych, że lepsi byli piłkarze Dynama Kijów, chociaż lepsze posiadanie piłki mieli zaś BVB. Szkoda, że BVB już od 25 minuty meczu grali bez jednego zawodnika. Mecz grany w spokojnej atmosferze. Dzięki za mecz i powodzenia dalej Chelsonik !

- Theo Janssen 2 żólte kartki (BVB)
- Theo Janssen (w efekcie 2 żółtych kartek)

- brak

Cały zespół Dynama Kijów - za wyśmienity występ w tym meczu przeciwko BVB oraz za gre Fair Play !

T-Mac
24 kolejka
T-Macpiecia1990

Sidney Sam

Maxi Moralez

Dobrze ze kibice sa zamocowani na stale na tych stadionach bo pewnie jakby mogli to by wyszli.
Slabe widowisko dla oka oj slabe smile.gif
Powo

- L. Bender
-

-

Ferat
24 kolejka
Feratprzemosek

Carew
Carew
Carew
Carew
Mark Gonzalez
Mark Gonzalez
Emana
Ballack
Mpenza
Amara Diane

pewne, wysokie zwyciestwo Udinese, nie pozostawili Ukraincom cienia watpliwosci, komu naleza sie trzy punkty, dzieki za mecz i powodzenia dalej

-
-

-

Carew

zibii75
25. kolejka
zibii75Ferat

Anelka
Anelka

swojak- Janot
Bouba Diop
Carew
Carew
Jones
Wolcott

Pes mnie dzis zaskoczył, co zrobiła gra na początku meczu to sam nie wiem Janot sam wbija sobie gola trzymając piłkę w rękach. Wynik jak dla mnie za wysoki, Mangane sam robi karniaka chyba 2 razy podana piłka przez obrońce pod nogi przeciwników. Nie wiem co myśleć o tym wszystkim, bo kontroli w 2 połowie nad padem nie miałem wcale. Dzięki za mecz i powo dalej.

http://www.youtube.com/watch?v=Qd0Xsopec5E...e=youtube_gdata

- Mangane
- Rodallega

- Brak

Jason Bourne
27kolejka
pieciaFerat

Mauro Zarate

Carew
Carew
Bouba Diop

Zasłużona wygrana kolegi. Był lepszy i wygrał smile.gif Mam nadzieję, że to Ferat będzie mistrzem. Bo z czołówki to właśnie Ferat gra najlepszą piłkę.

- Hitzlsperger, Zarate - Carew
-

-

-

kksm
26 kolejka
kksmzibi75

Pablo Piatti
Pablo Piatti
Pablo Piatti
Olic
Olic
Olic
Simao

Omotoyosii
Anelka
Anelka

Jak to zwykle bywa z zibim - bardzo ciekawe spotkanie nie tylko na boisku ale i po za nim. Nie będę się rozpisywał bo i po co. Hannover wygrywa po meczu pełnym okazji dla jednej jak i drugiej strony. Z dobrej strony pokazał się Piatti, który według zapewnień trenera ma być drugim messim. Dogrywaliśmy spotkanie i dlatego tyle screenów oraz nie pamiętamy jednego strzelca gola dla zibiego.

Piatti - filigranowy skrzydłowy gra tak jak miał grać.

przemosekk
25 kolejka
Przemosek123kksm

Cummings

Pablo Piatti
Pablo Piatti
Simao
Fabio Simplicio

No cóż znów pech mojej drużyny, bodajże 4 słupki + 1 setka przestrzelona z 5 metrów po dobitce. Taki pech krąży mój team od meczu z Feratem i tak samo jest u kksm'a. No cóż tak to źle w meczu nie było, ale gdybym wykorzystał te 5 sytuacji i kolega tez by wykorzystał za 3 sytuacje to byłby inny wynik zupełnie, a tak zostałem znów w plecy. Dzięki za mecz smile.gif

- brak
- brak

- brak

nikt nie błyszczał w tym spotkaniu

Rybson
27 kolejka
RybsonOutqer

Maxi Lopez

Panata grała jak z nut, mjednak świetnie bronił, Brkic, poraz drugi w sezonie miałem z tym bramkarzem, wiele problemów, naszczęście maxi lopez przełamał klątwę i wpakował z woleja chociaż jedną zwycięską brame, ogólnie przez cały mecz przewaga Panaty, i beznadziejnie stratowane gwiazdy zespołu, leto i sow... będą odpoczywać w następnym tygodniu po tym jak taki Knight przebiegł sobie po nich:D no nic widocznie byli, źle przygotowani do tej rundy a angole to wykorzystały:)
dzieki za mecz powodzenia dalej!

- Woodgate
- brak

-
Sow - lekka (panata)
Leto - lekka (panata)

Brkic za uratowanie przed pogromem Aston, a Maxi lopez za jedynego gola w meczu!

kuba12-15
26 kolejka
kuba12-15Nalep

Beckham
G. Dos Santos
Pizarro

Falstart na początku rundy, to nie wrózy nic dobrego druzynie Ajaxu. Choć pod względem gry wyglądało to bardzo dobrze to niestety wynik juz tak dobrze nie wyglądał tongue.gif

-
-

-

Cała druzyna Bordeaux

Jason Bourne
25 kolejka
piecia1990Kuba

Santa Cruz
Santa Cruz
Delgado

Swojak

Z formami dziś u mnie nie dopisało w przodzie. Musiałem wystawić Zarate na .... fiolecie. Po jego strzale futbolówkę dobił do bramki Santa i był gol. Na prowadzenie jednak wyszedł pierwszy przeciwnik. Pierwsza połowa to jego dominacja, w drugiej to ja miałem groźniejsze ataki. Dzięki i powodzenia.

-
-

-

Santa Cruz za 2 bramki- Gosć miał odejść, chciałem go sprzedać za śmieszne 2 bańki, a wart jest co najmniej 3x tyle.

T-Mac
26 kolejka
T-Macsylwek12b

Mocny poczatek Leverkusen i nic wiecej, pozniej dominacja gosci. Dzieki Leno wywalczylem 1pkt

-
-

-

LENO
WKS
24 kolejka
WKSRKSNalep

Nie mam.

Pizarro
Pizarro
Tello
Van der Vaart

Ten mecz dobitnie mi pokazał, że czas przenieść się na najnowszą edycje PES jaką jest 13. Tam MVP meczu może być praktycznie każdy. Tutaj napastnik lub bramkarz. Bordeaux zdobyli więcej bramek i wygrali. Bo cóż tu więcej napisać ? Można się bez sensu kłócić, że spedziłem więcej czasu pod polem karnym rywala i nie byłoby to hitem jeśli moi napastnicy i obrońcy nalepa mogli spokojnie sobie pogadać bo i tak stali bezrobotni w 16 przyjezdnych. Ale takie mecze są w tej grze codziennością. Dzieki, gratualcje, powodzenia dalej.

-
-

-

duet Pizzaro-Carraso. Główni autorzy 3 pkt.
sylwek12b
25 kolejka
Sylwek12bWKSRKS

Fabio (samobój)

Bardzo wyrownany mecz, oba zespoly stworzyly fajne widowisko, szkoda ze padlo malo bramek. Gdyby nie kurozialna bramka samobojcza bramkarza Ukrainców mecz moglby zkaonczyc sie remisem. Dzieki za mecz!!!

-
-

-

Obroncy obu ekip

GooFy
28 kolejka
GoofyRybson

Julio Baptista

Wiedziałem z poprzednich spotkań, że będę grał z reprezentacją Częstochowy. Ustawiłem więc super defensywną taktykę, opłaciło się, bo sytuacji nie miałem wiele, ale były groźne a przeciwnik bił głową w mur. Niestety Komputer podarował Rybsonowi prezent w postaci karnego, który obroniłem i dobitki. Cały misterny plan poszedł w pi... Chciałem jeszcze zauważyć, że De Santics to najlepszy bramkarz ligi, jeśli nie PES6 i powinien dostać złotą piłkę Issonline.

-

- A. Faye ; Rafa ; Spolli
- brak

- brak

Nie ma sensu wypisywać De Santicsa, bo on jest mvp każdego spotkania. MVP ogłaszam Victora, za kilka świetnych interwencji i obroniony rzut karny.

Witu
28 kolejka
WituCichy

Kolejne przeciętnie moje spotkanie i tym razem remis 0 : 0 i po raz kolejny nasuwa mi się jedno słowo podsumowujące moją grę - masakra. Dzięki za mecz, powo dalej.

-
-

-

Nikt się nie wyróżnił.

sylwek12b
27 kolejka
sylwek12bKuba

Helmes
Helmes
El-Hadji Diouf
Eboue

Dobre spotkanie w wykonaniu gospodarzy, obroncy Rangersow nie pozwalali na wiele rywalom. Atak zas wywiazal sie znakomicie ze swojej roli. Dzieki za mecz!

- Enoh (Ajax)
-

-

Helmes - za 2 gole

kksm
28 kolejka
kksmpiecia

Pablo Piatti
Aubameyang
Aubameyang

Carlos Eduardo

Ciężki, czysty i zacięty mecz. Sporo szczęścia po stronie Hannoveru 96 bo bramki choć nie wszystkie były prezentami. Trzeba się wziąć za coraz lepszą grę bo widać, że niektórym graczom niemieckiego zespołu się trochę podjadło w te święta xD

Aubameyang - szybki młody napadzior znowu w formie wink.gif

GooFy
24 kolejka
Goofywodi

Luuk de Jong
Sterling
Douglas Costa
Schieber
Izmailov
Elmander

Wszystko na temat tego meczu zostało już powiedziane w offtopicu. Pierwsza reakcja była oczywista, przeciwnik zostawił mecz, jego problem. Po meczu jednak mimo prób dogadania się usłyszałem tylko wyzwiska i aferę na forum.

-
-

-

-

chelsonik
27 kolejka
chelsonikkksm

Adam Johnson
Olic
Aubameyang
Aubameyang
Aubameyang
Simao
F. Inzaghi
F. Inzaghi

Dominacja Hanoveru. Jak widać BVB jest kompletnie bez formy i nie umie stwarzać sobie sytuacji podbramkowych. Dzięki za meczyk i powodzenia dalej smile.gif

- brak
- brak

- Ibagaza(lekka)

KKSm

aktualka
Hexio
27 kolejka
HexioWKSRKS

Hoarau
Van der Vaart
Van der Vaart
Chamberlain
Guerrero

Co tu dużo mówić? Inicjatywa zdecydowanie po stronie gości. Marsylia bez szans w tym meczu.

-
-

-

Shakhtar Donetsk

Hexio
25 kolejka
HexioGoofy

Cardozo
Karadeniz

Samobój

Douglas Costa
J. Martinez

Mecz wyrównany lecz los chciał, aby piłka nieszczęśliwie została odbita i wleciała do bramki Marsylii. Dużo akcji, dużo strzałów. Powodzenia dalej smile.gif

-
-

- Andre Ayew

Marsylia i Spartak Moskwa

Nalep
25. kolejka
NalepT-Mac

Beckham
Zeballos
Emerson
Gouffran

Wyrównany mecz. Bramkarze obu drużyn spisywali się całkiem dobrze, dlatego mimo wielu sytuacji w tym meczu padły zaledwie cztery bramki. Gdy popularny "Becks" wyprowadził swój zespół na prowadzenie, to chwilę później "Aptekarze" odpowiedzieli bramką autorstwa Zeballosa. Było 1-1. Taki wynik utrzymał się do przerwy. W drugiej połowie lepszym nosem do zmian popisał się trener gospodarzy, który wpuścił na boisko Emersona oraz Gouffrana. Ci dwaj piłkarze dali "Żyrondystom" zwycięstwo. Nowy nabytek Bordeaux wyprowadził zespół na jednobramkowe prowadzenie, gdy umieścił piłkę w bramce dobijając wcześniejszy strzał Claudio Pizarro. Na trzy minuty przed końcem Yoan Gouffran zapewnił Francuzom trzy punkty strzelając bramkę na 3-1. Dzięki i powodzenia dalej.

- Brak
- Brak

- Brak

Nikt zbytnio się nie wyróżnił.
woodi
27 kolejka
woodiT-Mac

Bukharov
Izmailov

Zeballos
Zeballos

Bardzo wyrównane spotkanie obu ekip smile.gif pierwsi gola zdobywaja goście z niemiec ale zaraz po tym gospodarze wyrównuja, a w końcówce pierwszej połowy obejmują prowadzenie smile.gif w drugiej połowie niemcy wyrównują stan meczu i do końca juz taki wynik sie utrzymał biggrin.gif remis jak najbardziej zasłużony i wymik sprawiedliwy moim zdaniem dzieki i powo dalej smile.gif

- Yangambiwa (Leverkusen)
- brak

- brak

Zeballos - strzelec dwóch bramek, które dały remis i cenny 1 pkt smile.gif

kuba12-15
28 kolejka
kuba1215Woodi

Crouch

Valbuena
Schieber
Briand

Mecz od początku do końca pod kontrolą Sportingu. Trzeba się trochę podbudzić żeby punktów w tym sezonie podłapać smile.gif

-
-

-

-

Witu
24 kolejka
WituSylwek

Obasi
Obasi
J. de Guzman
Ibisevic
Ibsevic

El-Hadji Diouf
El-Hadji Diouf
Helmes

Mecz na remis, jednak pierwszy raz w tej rundzie udało mi się zagrać dobrze z przodu i w efekcie dzięki skutecznej grze odnoszę efektowne zwycięstwo i mam nadzieję, że taką formę utrzymam do końca sezonu smile.gif.

-
-

-

Hoffenheim !

Ferat
28 kolejka
FeratNalep

Mark Gonzalez
Etuhu
Fellaini
Pizarro
Pizarro

slaby mecz w wykonaniu Udinese, szczegolnie nawalil trener, zbyt pozno myslac o zmianie taktyki, pozwalajacej przeciwstawic sie stylowi rywala

-
-

-

Pizarro

Sieron94
26 kolejka
siero94Rybson

Willian

Doumbia
Tuncay

Mecz zdecydowanie pod kontrolą Rybsona. Hamburger co prawda strzelił bramkę kontaktową ale było to i tak za dużo szczęścia jak na jeden mecz. Zasłużona wygrana zespołu z Grecji.

- brak
- brak

- brak

Doumbia - otworzył wynik meczu i wprowadził w grę Panaty dużo spokoju.

28 kolejka
siero94BlueOle_10

Agbonlahor
Cisse
Podolski

Berg

Bardzo ciekawe widowisko. Dużo akcji z jednej i z drugiej strony wiecej sytuacji wykorzystali goście i to oni wygrywają.

- Marchena (HSV)
- brak

- brak

Nikt się nie wyróżnił

Rybson
25 kolejka
RybsonBlueOle

Kerzhakov

Agbonlahor

Lepsze zawody w wykonaniu gości, jednak Obrona dała radę, a dużą zasługe ma tutaj bramkarz, Desanctis wytańczył mi punkt, chociaż para stoperów, przyjeła łącznie na ciało z 10 styrzałów;D gdyby nie to potężnme strzały poldiego zapewne wylądowały by w siatce, Panata również miała swoje szanse, jednak nie prowadziła gry a raczej była statystą, więc spokojnie mogę powiedziec ze jest to zwycięski remis. powo dalej dzieki.

-brak
-brak

- brak

De Sanctis

BlueOle10
24 kolejka
blueole10cichy

Podolski
Podolski
Sergio Garcia
Cazorla

Troche jednak zaskoczenie, bo wychodzac na murawe pilkarze z Turcji byli przekonani o pozniejszym zwyciestwie, jednak obrona Malagi na prawde dawaja rade, a bardzo nieliczne ich ataki przyniosly 2 bramki, co dalo podzial punktow.

-
-

-

przy remisowym wyniku nie udalo mi sie wytypowac najlepszego gracza.

strzelcy
aktualka kartek
Ferat
26 kolejka
Feratchelsonik

Varela
Varela
Carew
Carew
Carew
Klasnic
Petersen

dobry mecz w wykonaniu wlochow, blysnal varela, ktorego nie potrafili powstrzymac niemieccy defensorzy, dzieki i powo dalej

-
-

-

Varela

aktualka
WKS
26 kolejka
WKSRKSWoodi

Chamberlain
Scheiber
Gekas
Gekas
Gekas
Izmailov

Po wiadomości, która obiegła cały Donieck i dymisji po sezonie trenera WKSa, zawodnicy dalej nie mogą sie pozbierac. Piłkarze postanowili rozdać reszte piłek kibicom, co by zapamiętali ze zarząd jest dobrotliwy. Rywal nie ma tego zwyczaju i był do bólu skuteczny 5 raz strzelajac do bramki gospodarzy. Gratulacje.

- Chamberlain
-

-

Cały Sporting. Świetny mecz.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.