Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurs: Zostań Noulajfem Roku!
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
GooFy
Jak wszyscy, chyba, dobrze wiemy, dziś są imieniny Sylwestra i, co za tym idzie, będziemy inicjować nowy rok - 2013. Dlatego też na naszej stronie ogłaszam konkurs, którego zasady są bardzo proste. Tytuł noulajfa, miłośnika IO, roku otrzyma ten, który napisze post jak najbliżej godziny 00:00 w nocy z 31.12.2012 na 01.01.2013.
Jedyną regułą jest to, że jeden user może napisać tylko jeden post.

Szczęśliwy zwycięzca otrzyma na cały rok rangę na forum, której brzmienie to: Noulajf roku.
Zapraszamy do zabawy!:)
#Chałwa
Jak dodam komentarz w tym poście, to też będzie się zaliczać do konkursu ? wink.gif
przemosekk
jestem pierwszy?
WKS
nie wierze... ;o
T-Mac
heh caly rok chyba na to czekales biggrin.gif
chelsonik

PS. Rekord świata !
GooFy
Chelsonik, co to miało znaczyć? Skoro uważasz konkurs za idiotyczny nikt nie każe Ci w nim brać udziału. Nie możesz obrażać też tych którym się on spodobał.
chelsonik
Chyba źle mnie zrozumiałeś. Cieszę się, że przemosek wygrał konkurs bijąc wszystkich. Co do konkursu bardzo mi się podoba, ale dziwne, że ktoś o 00:00 nie miał co robić.

Ps. Jeśli kogoś obraziłem, przepraszam - nie to miałem na myśli.
Outqer
Szczerze powiedziawszy gdybym miał możliwość cofnięcia czasu sam bym chyba spędził tak sylwestra...
chelsonik
A Outqer nie pamiętasz jak do domu wróciłeś biggrin.gif ?
Outqer
Szkoda gadać.
Jason Bourne
Hahahahah ten tytuł pasuje jak ulał. Masakra. Masakra. Masakra. Już wiemy jak spędził sylwka zwycięzca biggrin.gif
GooFy
Koniec kąśliwych uwag. Każdy następny tego typu post będzie karany%.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.