Jak wszyscy, chyba, dobrze wiemy, dziś są imieniny Sylwestra i, co za tym idzie, będziemy inicjować nowy rok - 2013. Dlatego też na naszej stronie ogłaszam konkurs, którego zasady są bardzo proste. Tytuł noulajfa, miłośnika IO, roku otrzyma ten, który napisze post jak najbliżej godziny 00:00 w nocy z 31.12.2012 na 01.01.2013.
Jedyną regułą jest to, że jeden user może napisać tylko jeden post.
Szczęśliwy zwycięzca otrzyma na cały rok rangę na forum, której brzmienie to: Noulajf roku.
Zapraszamy do zabawy!:)
#Chałwa
Dec 31 2012, 18:34
Jak dodam komentarz w tym poście, to też będzie się zaliczać do konkursu ?
przemosekk
Jan 1 2013, 00:00
jestem pierwszy?
heh caly rok chyba na to czekales
chelsonik
Jan 1 2013, 14:26
Chelsonik, co to miało znaczyć? Skoro uważasz konkurs za idiotyczny nikt nie każe Ci w nim brać udziału. Nie możesz obrażać też tych którym się on spodobał.
chelsonik
Jan 1 2013, 16:46
Chyba źle mnie zrozumiałeś. Cieszę się, że przemosek wygrał konkurs bijąc wszystkich. Co do konkursu bardzo mi się podoba, ale dziwne, że ktoś o 00:00 nie miał co robić.
Ps. Jeśli kogoś obraziłem, przepraszam - nie to miałem na myśli.
Szczerze powiedziawszy gdybym miał możliwość cofnięcia czasu sam bym chyba spędził tak sylwestra...
chelsonik
Jan 1 2013, 16:47
A Outqer nie pamiętasz jak do domu wróciłeś

?
Jason Bourne
Jan 1 2013, 18:07
Hahahahah ten tytuł pasuje jak ulał. Masakra. Masakra. Masakra. Już wiemy jak spędził sylwka zwycięzca
Koniec kąśliwych uwag. Każdy następny tego typu post będzie karany%.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.