Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ligowiec Roku.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości > Plebiscyt 2012
GooFy
1. Oddajemy głos na jednego z naszych ligowców. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Głosując staramy się kierować tylko i wyłącznie własnym zdaniem i odczuciami. Proszę pamiętać, że oceniamy biorąc pod uwagę cały rok (od stycznia do grudnia 2012), a nie tylko kilka ostatnich miesięcy. Termin głosowania jak na razie jest nieokreślony (zobaczymy jak wam będzie szło).
3. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
WKS
Trudno mi oddać głos na jednego ligowca ponieważ jest pare osób z którymi świetnie sie gra mecze ale skoro trzeba jednego to chyba będzie nią Nalep. Znamy sie bardzo długo, atmosfera przed meczem, po i w trakcie jest niesamowita. Bardzo lubie z nim grać i dlatego głos na niego. Bo innych kryteriów pod jakie mógłbym kierować się wyborów raczej nie ma...nikt się nie wybił...no chyba, że głupotą to wtedy by był Bartinho.
Jason Bourne
Heh znów nie wiem na kogo głosować. Może małe zaskoczenie i w innych kategoriach zagłosuję- Ladies and Gentlemen. My vote goes to......... Nicejoke
Chłopak był juz po drugiej stronie, ale wrócił do żywych biggrin.gif Brawo biggrin.gif Oszukaćprzeznaczenie 10!
Sieron94
Wg mnie ligowcem roku jest Chelsonik. Nie idzie mu podobnie jak mi w lidze, a mimo to nie wyżywa się na innych jak przegrywa docenia klasę przeciwnika sympatycznymi określeniami bo nie sztuka wygrać i podziękować, ale umieć przegrywać.
kksm
Chelsonik - wielki szacun
Rybson
dla mnie Cichy21, podobnie jak wyżej wspomniany Chelsonik, nie idzie mu w tym sezonie, ale umiejętności ma niezłe, brakuje szczęścia, jednak zawsze kulturka!

3. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani. ---> zapomnieliście dodać kategorii dyktator roku.
T-Mac
BlueOle10 - za kiwanie opiekonow tongue.gif
Outqer
Tutaj już zdecydowanie ciężki wybór, myślę jednak ze mój głos powędruje do Nalepa. Nadzwyczaj fajnie mi się z nim gra, mecze w eleganckiej atmosferze, aż chcę się grać.
Nalep
WKS - głos na WKSa przede wszystkim za to, że mi zawsze pomagał w tym 2012 roku. Wprowadził mnie w świat opiekunów. Pokazał wszystko co i jak. Poza tym mecze z nim zawsze były grane w przyjemnej atmosferze i patrząc na to jak daleko zachodził czy to w lidze (w tabeli) czy dochodząc do finału EURO 12 pokazał jaką ma klasę. Zawsze brakowało tego decydującego ciosu, ale taki nadejdzie w przyszłym roku.
chelsonik
Ciężki wybór. Ale oddam głos na KKSm - prowadzi teraz w lidze, miła atmosferka podczas meczu.

Wybór naprawdę ciężki biggrin.gif
Witu
Bez wątpienia Chelsonik mimo, że mu w lidze mu nie idzie nie zniechęca się do gry i zawsze gra fair !
Milerinho
T-mac dla mnie pozytywne zaskoczenie, wczeniej w lidze nie gral, ost nasze mecze zawsze w milej atmoferze i niezle sobie radzi nie grajac lamerskiej pilki smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.