Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Facemaker Roku.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości > Plebiscyt 2012
GooFy
1. Oddajemy głos na jednego z naszych forumowych facemackerów. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Głosując staramy się kierować tylko i wyłącznie własnym zdaniem i odczuciami. Proszę pamiętać, że oceniamy biorąc pod uwagę cały rok (od stycznia do grudnia 2012), a nie tylko kilka ostatnich miesięcy. Termin głosowania jak na razie jest nieokreślony (zobaczymy jak wam będzie szło).
3. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
WKS
Myślę, że wybór jest wiadomy. T-Mac jako jedyny w roku regularnie sklejał mordy do naszej kopanki. Poziom cały czas świetny. Więc w tym temacie mój głos zaskoczenia nie ma.
przemosekk
Mój głos leci do T-Mac'a. Robi świetne face'y oby tak dalej.
Jason Bourne
Głos na Tracy Lamar McGrady, Jr. czyli T-Mac'a Zajebiste fejsy, dzieki min. jego pracy -dla idei tongue.gif to forum żyję.
kuba12-15
Timak
Nalep
T-Mac

Zdecydowanie jego "pracki" były w tym roku najlepsze i niewątpliwe, że będą także w 2013. Świetne twarze zawodników, nawet tych bardzo mało znanych. Jakość zawsze przednia, a przede wszystkim regularne dodawanie nowych tworów.
chelsonik
Timak, za zaangażowanie i poważne podejście do sprawy.
kksm
T-Mac. Świetne japy w mega ilośći.
Rybson
Timac... uyasadnienie ynajduje si w postach powzej
T-Mac
ja tongue.gif
bo nikt inny nie robi
Witu
timak no a któż by inny ? biggrin.gif Jemu jedynemu się chce poświęcać swój czas na to ;p
Outqer
Sprawa chyba oczywista, Timak
Tygrysek0302
Timak. Dlatego że ma do tego cierpliowść. I jest jedyny i niepowtarzalny :- Pozdro wszystkim smile.gif
GooFy
T-Mac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.