1. Oddajemy głos na jednego z naszych forumowych facemackerów. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Głosując staramy się kierować tylko i wyłącznie własnym zdaniem i odczuciami. Proszę pamiętać, że oceniamy biorąc pod uwagę cały rok (od stycznia do grudnia 2012), a nie tylko kilka ostatnich miesięcy. Termin głosowania jak na razie jest nieokreślony (zobaczymy jak wam będzie szło).
3. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
Myślę, że wybór jest wiadomy. T-Mac jako jedyny w roku regularnie sklejał mordy do naszej kopanki. Poziom cały czas świetny. Więc w tym temacie mój głos zaskoczenia nie ma.
przemosekk
Dec 30 2012, 15:37
Mój głos leci do T-Mac'a. Robi świetne face'y oby tak dalej.
Jason Bourne
Dec 30 2012, 16:03
Głos na Tracy Lamar McGrady, Jr. czyli
T-Mac'a Zajebiste fejsy, dzieki min. jego pracy -dla idei

to forum żyję.
kuba12-15
Dec 30 2012, 16:06
Timak
T-Mac
Zdecydowanie jego "pracki" były w tym roku najlepsze i niewątpliwe, że będą także w 2013. Świetne twarze zawodników, nawet tych bardzo mało znanych. Jakość zawsze przednia, a przede wszystkim regularne dodawanie nowych tworów.
chelsonik
Dec 30 2012, 17:26
Timak, za zaangażowanie i poważne podejście do sprawy.
T-Mac. Świetne japy w mega ilośći.
Rybson
Dec 30 2012, 18:15
Timac... uyasadnienie ynajduje si w postach powzej
ja
bo nikt inny nie robi
timak no a któż by inny ?

Jemu jedynemu się chce poświęcać swój czas na to ;p
Outqer
Dec 30 2012, 23:51
Sprawa chyba oczywista, Timak
Tygrysek0302
Dec 31 2012, 14:09
Timak. Dlatego że ma do tego cierpliowść. I jest jedyny i niepowtarzalny :- Pozdro wszystkim
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.