cambel
Sep 20 2005, 18:28
Siema wszystkim dzisiaj wyszedl nowy patch do pes4 ja narazie zaczynam sciagac moze ktos go mam to napisze opinie o nim patch naywa sie pepsi 05/06 mozna go pobrac ze strony
http://www.fpfrance.com/download-patch-191.html Pozdrawiam
cambel
Sep 21 2005, 14:06
Juz sciaglem tego patch jest bardzo dobry nowe narodowosci i nawet rasiak w tottenchamie warto sciagac transfery do 16 wrzesnia
Boski to może opisz tego patcha, jakie ma plusy jakie minusy bo ja mam Obssesion Patch i niewiem czy warto ściągać.
Grabos
Sep 22 2005, 06:44
Opisz patch dokładniej. Czy to jest cos w stylu Obsession czy mniejsza produkcja
Może się ktoś podzielić swoimi spostrzerzeniami na temat w/w patch`a ?? Coś szerzej na ten temat mile widziane.
qazwsx
Sep 22 2005, 19:03
Mògłby ktoś wyciągnąc option file'a z tego ?? bo niechce mi sie całego ściągac bo mam transfer po byku :/

[B] Patch jest bardzo dobry! Naprawdę polecam! Chociaż ja mam problemy bo mi wychodzi do pulpitu jak właczam mecz:P ale to kwestia przeinstalowania PESa mam nadzieje:P
Yearman
Sep 23 2005, 09:54
QUOTE(BoBaN @ Sep 22 2005, 23:08:19)

[B] Patch jest bardzo dobry! Naprawdę polecam! Chociaż ja mam problemy bo mi wychodzi do pulpitu jak właczam mecz:P ale to kwestia przeinstalowania PESa mam nadzieje:P
[right][snapback]36360[/snapback][/right]
Mozesz zamiescic zmiany jakie wprowadza i czy mozna na zPatch-owana gre to nakladac .
patch ma wszystkie najnowsze składy:d i koszuli kilka twarzy zjebali:P ale to standard nie ma nic idealnego. nowa szata graficzna w menu:P i nowa muzyka. nie jestem pewien czy mozna nakładac na spatchowaną gre, lepiej skopiuj cały folder pesa i dopiero wgraj:))
Grabos
Sep 23 2005, 21:59
I co na angielski sie nie da zmienić?
Crawler
Sep 24 2005, 09:23
QUOTE(qazwsx @ Sep 22 2005, 20:07:45)
Mògłby ktoś wyciągnąc option file'a z tego ?? bo niechce mi sie całego ściągac bo mam transfer po byku :/
[right][snapback]36331[/snapback][/right]
Dla leniwych bykòw : Option File
QUOTE(Graboś @ Wczoraj, 23:03:31)
I co na angielski sie nie da zmienić? wink.gif
NIe da się... chyba że bedziesz pròbował w DKZstudio... a propo nie lepiej na polski?? 
Pozdro
Mam Problem :/ Gdy właczam mecz wychodzi mi do windowsa. Co powinienem zrobić żeby naprawić błąd? Proszę o pomoc.

PS. Zainstalowałem na czystego pesa.
Zauważyłem że prawdopodobnie plik 0_text w tym pepsi patchu może być uszkodzony:/ Ktoś może to sprawdzić?? Proszę. Najbardziej zalerzy mi na tym żeby były aktualne stroje z tego patcha i wszystkie stadiony sprawne! nie tak jak w obsession Bernabeu zepsuli:/ Moze ktoś wyciągnąć te pliki z koszulkami i ze stadionami i podać jak je wgrać na 0_text z obsession patch ?? Wtedy było by naprawde dobrze.
motylll
Sep 25 2005, 14:02
Ludzie ale tam jest do sciągnięcia angielska wersja
Czy dzieki Option File bede mial aktualne sklady??
BartekRym
Sep 25 2005, 15:55
Nie. Będzieszmił z sezonu 97/98...
A teraz na poważnie, oczywiście, że będziesz miał aktualne składy.
lukasso
Sep 25 2005, 15:57
tak
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.