Fajny temat

...
Nieczytalem wszystkich wypowiedzi, ale lubie te tematy i o niektòrych sporo wiem;)
Kilka kwestii :
- Piramidy są za*****cie skomplikowane, tzn. kąt ścian, położenie wzgledem południkòw i ròwnoleznikòw, podobno cośtam długość x wysokość ścian, ròwna jest liczbie PI itd... to nie mogli zrobic ludzie za jakiech teraz uwazamy Egipcjan... oni musieli miec lepsze techniki, wogule w tunelu w piramidzie znaleźli metalowe narżedzie, coś jak młodek, czyli tez wytapiali metale....
- Kręgi w zbożu to wałek na 100%. Teraz są nawet firmy co robią b.skomplikowane wzory na zamòwienie

- 99 albo 100% filmòw z UFO to kicha. Na 99,99 % jakas cywilizacja jest poza nami, ba,napewno jest jakaś ktòra potrafi sie przemieszczac miedzy planetami, ale nie wiadomo czy do nas doszła...
- I jeszcze jedno czy ktos z Was miał kiedyś OOBE albo LD ? Bo ja kupe o tym czytalem i od 2 lat, pròbuje, teraz juz rzadziej, i niestety nigdy mi sie nie udało

...
PS - A oglądaliście, po necie krążył kiedys film z sekcją zwłok ufola, czarno biała, bo niby bardzo stara, i tam było z 10 min. jak mu flaki, i mòzg pokolei wyjmowali

, niby głupie ale z początku uwierzyłem