Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa C
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Puchar Ligi
Nalep

Jak widzicie tym razem system rozgrywek uległ zmianie.
Gramy tylko po jednym meczu z danym przeciwnikiem,
a nie mecz i rewanż tak jak miało to miejsce dotychczas.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonów ligowych
Termin na rozegranie pierwszych trzech meczów to ------> 12.12.12 (23:59)
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=23154
Ustawienia meczowe takie jak w lidze. Strzelcy będą liczeni, kartki i kontuzje zaś nie.

WYCIĄGI Z REGULAMINÓW:
CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z

przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do

konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada

takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem

3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000

+ ostrzeżenia za te wybryki
Jason Bourne
1 kolejka
pieciaprzemosek

Mati Fernandez

Obinna

Wyszedłem ławka, bo puchar nie jest dla mnie ważny no i wyniki jaki jest taki jest. Miałem więcej setek, przemosek też miał jedną, po której na szczęście bramka nie wpadła. Byłem niemiłosiernie kontrowany, stąd trzeba było uważać w obronie. Booth zaliczył słabszy występ. Zmiennicy spisali się na 3+

-
-

-

Nikt

przemosekk
3 kolejka
Mankiprzemosek

Soldado

Eboue
J. Pereira
J. Pereira
Milevskiy
Amara Diane
Cummings

Mecz grany na raty. Fantastyczny popis zawodników z Dynama Kijów, oby tak dalej! Dzięki za mecz i powo dalej Manki smile.gif

- brak
- brak

- brak

Jonathan Pereira - za 2 bramki strzelone dla zespołu z Kijowa

przemosekk
2 kolejka
Przemosek123Ferat

Cummings

Bouba Diop
samobój (Shovkovskiy)
Carew
Emana
Mark Gonzalez
Mark Gonzalez

Mecz fajny dla oka. Fantastyczny popis zawodników z Udinese, oby tak dalej! Dzięki za mecz i powo dalej Ferat smile.gif

- brak
- brak

- brak

Cały zespół Udinese

woodi
4 kolejka
woodiPrzemosek123

Elmander
Elmander
Samobój
Bukharov

Bellamy

w 64 minucie przy stanie 3:1 dla sportingu serwer spłatał figla i wywaliło mnie i przemoska dogralismy 26 min bramke strzelili portugalczycy i wynik koncowy to 4:1. Co do meczu to zaciety bój i dużo błędów po obu stronach ale wiecej ich popełnili rosjanie i dlatego przegrali. dzieki i powo dalej

- brak
- brak

- brak

Elmander za 2 gole które dały pewne zwyciestwo u siebie smile.gif

Jason Bourne
4 kolejka
pieciaFerat

zapomnialem z tego wszystkiego biggrin.gif

Albin
Albin
Ewerthon
Mauro Zarate
Mauro Zarate
Santa Cruz

Di Natale
Emana
Carew

Bardzo ciekawy mecz na stadionie Espanolu. Katalończycy zmierzyli się ze swoją dotychczasowąmantrą- Udine. Jeszcze nigdy Espanyol nie wygrał w meczach z Włochami. był to najlepszy mój mecz chyba w pesie. Wszystko mi wychodziło, grałem spokojnie i zasłużenie wygrałem. Moze rozmiary wygranej są zbyt wysokie, jednak byłem lepszy w tym spotkaniu. Mam nadizeję, że znalazłem patent na Ferata tongue.gif Kolega był bezsilny i musiał uznać wyższość Espanyolu. Ofensywne, piękne spotkanie, warte pokazanie każdemu, kto gra lamersko. Mam nadzieję, że nie tylko na Ferata znalazłem patent, ale i na pozostałych ofensywnie grajacych.

-
-

-

Cały Espanyol za walkę na całego i do upadłego.

Ferat

Feratwoodi

M.B.Diouf
Izmailov
Izmailov
Briand
Briand
Briand
Elmander
Elmander
Elmander
Bojinov

Blamaz Udine, glupia czerwien zdemotywowala Wlochow w polaczeniu z doza szczescia dala taki a nie inny wynik, dzieki za mecz i powo dalej.

-
- Armero

-

Elmander

woodi
3 kolejka
woodipiecia1990

Elmander
Ederson
Bukharov
Schieber

Mecz od pierwszych minut zdominowali gospodarze nie dając szans gością z hiszpani najmniejszych szans... Oczywiście Espanyol miał kilka świetnych okazji ale dziś świetnie na bramce spisywal sie Lloris (co jest rzadkością) biggrin.gif w pucharze o wiele lepiej idzie Sportingowi niż w lidze tongue.gif

YOUTUBE

- Fuller
- brak

- brak

Mysle że Lloris za kapitalne interwencje w bramce Sportingu smile.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.