Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pożegnanie ze stroną.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
Orange_91
Pewnie to nikogo nie zainteresuje, ale postanowiłem, że muszę napisać tego posta bo z tą stroną łączy mnie bardzo wiele. smile.gif
Jestem na niej około 6.5 roku i poznałem tu wielu fantastycznych ludzi, większość z nich od dawna się tu nie udziela, a pozostali tylko nieliczni ze starej ekipy. Ja sam od dłuższego czasu nie udzielam się na tej stronie tak jak kiedyś, gdy robiłem patche z ekipą pol - evo czy też prowadziłem ligę PES 6. Dlatego też postanowiłem zrezygnować z funkcji administratora forum i na dobre pożegnać się z tą stroną. PES to już nie to samo co kiedyś, a ja już raczej nie wrócę do żadnego patchmakingu czy też prowadzenia jakiejkolwiek ligi. Od dłuższego czasu zaglądanie na tą stronę ograniczało się do otwarcia jej w przeglądarce i zamknięcia po upływie 10 sekund, ponieważ nie było tematów, które mnie interesowały i mógłbym w nich zabrać głos. Wielka szkoda, że największy serwis o PESie w Polsce od kilku lat przeżywa taki kryzys i jest na równi pochyłej, starsi użytkownicy zapewne pamiętają wspaniałe czasy kiedy strona tętniła życiem. Mam jednak nadzieję, że PES jeszcze wróci na tron piłkarskich kopanek i na ISSOnline pojawią się nowi ludzie, którzy dźwigną ten serwis z zapaści. Nie przedłużając tego wywodu, żegnam ISSonline po tych kilku latach tutaj spędzonych. Trzymajcie się i postarajcie się dźwignąć ten serwis.
Jason Bourne
Nie wróci już isso i nie nawiąże do swoich najpiękniejszych lat. Te "tłuste" lata już za isso, a szkoda. Ale "C'est la vie".
Hold on i powodzenia biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.