Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ligowy Offtopic
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga
WKS

Piszemy o wszystkim i o niczym - Hyde Park smile.gif

woodi
yyy ja nie gram ? :/
GooFy
Czy Ty w ogóle wiesz który mamy rok? Nie grasz. Nie potwierdziłeś udziału tutaj:

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=22951

I nie wykazałeś żadnego zainteresowania forum. Możemy Cię dopisać na ławkę rezerwowych.
woodi
no fakt nie zaglądałem na forum ale to z powodu nawału pracy :/ na gg czasami siedziałem ale tylko chwilke na forum nie wchodziłem i dlatego nie potwierdziłem udziału z czystej niewiedzy o czymś takim :/ no ale skoro tak traktujecie graczy z którymi nie było poważniejszych problemów no to ok niech tak bedzie
WKS
Jako, że gracz grigorian się wycofał to zajmiesz jego miejsce wink.gif Przyfarciło Ci się, jednak dałeś i tak niezłą palme na którą usprawiedliwienia nie ma ^^
kksm
Ale zawodnicy kupieni ze Sportingu pozostają w klubach do których przybyli oczywiście?
WKS
Tak.
woodi
to dalej bede grał sportingiem ? a kto odszedł ze sportingu?
Jason Bourne
Gargano na pewno tongue.gif

PS Czy będą przedsezonowe jakieś turnieje?
Nalep
Aktualki w Grupach Pucharu Ligi.
zibii75
CYTAT(GooFy @ Dec 15 2012, 00:19) *
19 kolejka
GooFyzibi

Luuk de Jong
Lamela
Gilberto Silva
Anelka

Miażdżąca przewaga Spartaka. Lamerska bramka i fatalny błąd obrony uratowały 1 pkt dla Bragi.

-
-

-

Faktycznie, 5 strzałów na 90 min to miazga, a określenie lamerskie bramki do pewnego mometu były zabronione na tej stronce..... już nie są ?. Nawet nie widziałem że zawodnik tam wychodzi, wpadło trudno bywa. A Twoja akcja na mijanke nie wyszła CO? Jak nagrywasz to wszystko Kolo, a nie wybrane fragmenciki. Jak sie nie wykorzystuje tegoco ma to szukamy winy iinnych????
Troche lussss
GooFy
aha
kuba12-15
Przepraszam ze nie grałem przez jakiś czas swoich męczy ale miałem problem z wyrostkiem i nie było mnie w domu. Od jutra zacznę grać zaległe mecze
Jason Bourne
"Polskie" media nie mają o czym mówić, więc mają radochę z dzisiejszego końca świata. Końca nie widać, żyjemy. Albo Majowie się pomylili, albo my, ludzi okazaliśmy się zbyt ułomni i źle zinterpretowaliśmy przekaz Majów. Czekamy z neicierpliwością na kolejny koniec świata już w 2060 roku. Tym razem zweryfikujemy teorię I. Newtona biggrin.gif Do meritum: Kolejna faza Pucharu będzie pucharowa czy grupowa? Drugie pytanko Czy 23 XII to tzw. deadline jeśli chodzi o rozgrywanie meczów i nie ma możliwośći przedłużenia? Trzecie pytanie- Czy jako ligowcy możemy wiedzieć, kiedy planowane jest okienko zimowe. I czwarte - Będą świateczne Cupy? A od razu życzę Wesołych biggrin.gif
WKS
1.Pucharowa
2. Nie, gramy mecze do końca okienka na starym patchu
3.Niedlugo sie dowiesz.
sylwek12b
Goofy, odezwij sie !!! Mecz mamy, piszę do ciebie od 6 dni dzien w dzien kiedy tylko jestem przy kompie a ty nic sie nie odzywasz. Chce zagrac nasze spotkanie.
GooFy
Nie odpowiadam na głupkowate wiadomości typu "cz". Jasnowidzem nie jestem, więc nie muszę wiedzieć o co Ci chodzi. Bez odbioru.

CYTAT(snake @ Apr 25 2006, 12:05) *
Nie używaj również wielu znaków zapytania oraz wykrzykników, jeden w zupełności wystarczy.
kuba12-15
CYTAT(WKS @ Dec 21 2012, 13:00) *
1.Pucharowa
2. Nie, gramy mecze do końca okienka na starym patchu
3.Niedlugo sie dowiesz.

Oby to była liga mistrzow smile.gif ( nie zebym cos sugerowałbiggrin.gif)
T-Mac
skad u mankiego 23 mecze w tabeli jak gramy 21
??
zibii75
Widzę, że rynek transferowy wszystkich tak pochłoną, iż chyba zapomniano, że są Święta.

Więc Panowie tak prywatnie z mej strony

WKS
Ligowy Deadline następuje w niedziele o 24:00. Potem w nierozegranych meczach wpisujemy WO. Tyczy sie to wszystkich meczy. Przypominam, żeby później nie było gadania "Ale nic na forum nie pisało! ".
Jason Bourne
Mogę prosić o powód ostrzeżenia dla mnie? Bo podany jest powód dla Blue.
GooFy
Jason Bourne
Widzé, ze sa równi i równiejsi. Tylko ja dostalem, a osób, które uzywaja wulgaryzmow jest na peczki. Ale oczywiscie respektuje te decyzje.

Spoko nie ma tematu, to tylko ostrzezenie, wiec luz.
GooFy
Nie przeglądamy screenów z każdego meczu w poszukiwaniu wulgaryzmów. Zgłoś taki przypadek a na pewno go rozpatrzymy.
przemosekk
niestety nie posiadam filmiku z bramką Krasicia, ponieważ nie działa u mnie fraps :/. Jeżeli chodzi o gola to wg mnie było charakterystyczne ułożenie Krasicia jak przy lamie i tak wpadla bramka, ale pewnie ta wypowiedz nie bedzie uznana bez filmiku.
zibii75
CYTAT(przemosekk @ Jan 5 2013, 16:25) *
niestety nie posiadam filmiku z bramką Krasicia, ponieważ nie działa u mnie fraps :/. Jeżeli chodzi o gola to wg mnie było charakterystyczne ułożenie Krasicia jak przy lamie i tak wpadla bramka, ale pewnie ta wypowiedz nie bedzie uznana bez filmiku.

Wstawiłem 1:3, zwady nie bede robił zwiocha na jednego gola smile.gif
Jason Bourne
Kolejen moja pytanie za co dostałem aż 20 % laugh.gif ? Można wiedzieć, bo za pewne nie za przekleństwo w 1 spotkaniu, bo nie miałem wtedy % Aż nagle pojawiły się.
woodi

pomimo ze mrugałem w trakcie meczu zeby przerwać bo miałem wazny telefon i niestety rozmowa wydłużyła sie niespodziewanie a nie napisałem nic Goofiemu bo musiałem wybiec z domu zeby nie stracic zasiegu (taki urok mieszkania na wsi ) to Goofy grał sobie w najlepsze strzelając 3 gole a prowadziłem 2:0... przyszłem była 85 minuta i juz zrobic nie mogłem jedynie zremisowac mi sie udało nic wiecej...
GooFy
Pierwsza sprawa, murgałeś to Ty w 85 minucie, jak wrociles. Druga sprawa, zatrzymałem odrazu po tym jak zauważyłem, że Cie nie ma. Trzecie sprawa, mogłeś napisać, wyłączyć grę czy cokolwiek, nie mój problem. Następna rzecz, po meczu jak już emocje opadły chciałem zagrać go od nowa.

woodi
a 5 sprawa to taka ze jak tylko wróciłem chciałem zagrac od nowa i to na twoja korzysc raczej bo przegrywałes 2:0 jak musiałem wyjsc... ale Ty napisałes mi ze nie kazałes mi isc...
GooFy
Wszystko fajnie, ale po meczu napisałem, że może nie było to do końca fair, ale Ty wolałeś kręcić burzę na forum.
woodi
Jako Admin powinienes dawac przykład i wyjaśnic to na luzie i zagrac od nowa mecz ale Ty nie... Miałem ochote grac mecz od nowa wtedy co Ci pisałem a teraz nie mam ochoty i wpisz sobie ten 1 cenny pkt, który zasłuzenie wywalczyłeś... Fajnie sie strzelało bramki jak moi zawodnicy pół meczu stali jak kołki? i tak cienko tylko 3 gole...
GooFy
Chciałem wyjaśnić i chciałem zagrać od nowa. Po meczu. Niestety wolisz splendor rewolucjonisty.
woodi
Gdybym ja tak postąpił wobec Ciebie to zaraz byłyby jakieś konsekwencje tego i upomnienia ale że Ty tu karty rozdajesz to nie ma o czym mówic...
Jason Bourne
Mógłbym sie dowiedzieć za co dostałem % bo nadal nie wiem . I to aż 20 % Mogłaby mi jakaś osoba obeznana w temacie (Czyli któryś z opiekunów) wytłumaczyć, bo to jest frustrujące. Nagle wchodzisz na forum i .... masz dodatkowe % nie wiadomo za co, bez żadnych tłumaczeń
GooFy
% dostaje się nie za ligę a za złamanie regulaminu forum. Powód jest podany w logach ostrzeżeń i nie wymaga to dodatkowego tłumaczenia.
zibii75
CYTAT(Rybson @ Jan 22 2013, 11:09) *
37 kolejka
RybsonZibi

Doumbia

Ibarbo
Ibarbo
Omotoyossi

Dawno, oj dawno nie przyszło mi grać z takim hipokrytą, *** i *****.... poprostu jeden wielki żal, nie nagrałem całego spotkania, ale wszystko sprowadzało się do akcji którą nagrałem i wrzuciłem poniżej... gosciu który najwięcej się pluje na to jak inni powinni grać gra sobie w najlepsze ... jak ***... naprawdę jestem poirytowany, bo człowiek się stara kombinuje, a ten wali lamusy... 2 w tym meczu.. jadnego gola zdobył przepięknego po wrzucie i minieciu bramkarza, Gratulacje panie ZIBI... mam nadzieję, że z głową wszystko w porządku i nie masz rozdwojenia jaźni. naprawde jestem poirytowany tym meczem, nie dzieki i powo:D baw się dobrze.

tak gra zibi... jakież było Twoje zdziwienie, jak przypadkiem strzelasz takie gole, z tego co pamietam zawsze dążysz do strzelenia takiej bramkii, tak to sobie graj na orliku.

- Sow
- brak

- brak

Janot

[/size]Wnoszę o ukaranie ostrzeżeniem gracza Rybsona za niesportowe zachowanie podczas meczu.

Określenia i teksty typu; ?muł?, ?sieposław?, ?szkoda miczasu na takich jak ty? jak by nie było mało mają wspólnego z miłą atmosferą podczas meczu. Widać kolegę poniosło no, bo jak inaczej zareagować na fakt,kiedy lider ligi traci punkty z takim ogonem rozgrywek jak ja.

Proszę o wstawienie wyniku meczu 2: 1 dla mnie, bo jak widać Rybsona bardzo zirytowała pierwsza bramka gdzie podanie było w środek polakarnego na niekrytego zawodnika. Nie zmienia to fakty, że przeciwnik był mniej skuteczniejszy w tym meczu i zasłużenie przegrał.

Ps.

Proszę Rybsona o dokończenie złotej myśli z meczu ?boże nie mów,że jesteś????

Co do Twojego opisu to jesteś kłamcą, oszustem i piszesz nieprawdę. Miałeś czas nagrać 1 gola a czasu na skrót z całego meczu nie?????. Wspaniałe masz tłumaczenia na swoje porażki a przyznanie komuś zwykłego zasłużonego zwycięstwa nie przechodzi przez gardło. Dobrze to nie świadczy o Tobie i Twoim charakterze. Więc wyjaśniam 2 gol to dogranie długiej piłki, która przelatuje nad obroną i bramkarzem odbiera ją Omotoyossi na 5 metrze i pakuje pod poprzeczkę w długi róg. 3 gol to Ibarbo urywa się przed polem karnym i pakuje piłkę obok interweniującego bramkarza. Oczernianie mnie na forum chyba sławy Ci nie przyniesie i obyś niezdobył mistrza, bo do tego tytułu trzeba po prostu dorosnąć. Zegnam dziecko Neo.

A i jak znajdziesz czas dodaj wynik łaskawie do tabeli .

[size="3"]
Rybson
równie dobrze sam sobie możesz dokończyć, szkoda czasu i taka jest prawda, teraz możesz sobie tłumaczyć, po twoim golu odechciało mi się grać, mając w pamięci twoje wywody pisane na forum, jak należy grac <hahaha> no tak skzoda ze nie nagralem twoich akcji których 80% to podanie wzdłuż bramki w polu karnym. koniec tematu Panie znawco, alfo i omego jak sie grac powinno:D następnym razem Cie minę z 4 razy i nara:) powo dalej.
zibii75
Jw.
Wnoszę o ostrzeżenie dla tego gracza, te 80% akcji to twoje urojenia i radze kontrole u psychiatry.
I zakończ tą farsę papierowy mistrzu, nagraj przedstaw a potem oceniaj wnoś pretensje czy co tam chcesz.

- teksty typu : "lamerski styl" bądź inne tym podobne nie są tolerowane i będą tępione przez opiekunów ligi. Osoby które nagminnie będą wytykać innym ich sposób grania bez sensownego powodu będą karane ostrzeżeniami w postaci 1 sztuki.
Rybson
nie użyłem tych słów, a po drugie to serio żal mi Ciebie. pozdrawiam.
GooFy
Taki już panuje trend, że wiele osób dużo mówi o ładnej grze, samemu mając sporo za uszami. Proponuję żeby każdy zaczął zmiany od siebie, bo takie konflikty będą miały miejsce.
chelsonik
hoho, poniosło Was chyba smile.gif Tu chyba chodzi o zabawę, a nie o to co jest widoczne powyżej....
T-Mac
ktos sie walnol w tabeli
Rybson ma 43 mecze a gramy przeciez 42
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.