QUOTE(Tomak @ Sep 18 2005, 21:43:58)
Na tej stronie bardzo fajnie zbija się bąki, w ogòle jak Ci się nudzi to wchodzisz tu żeby podenerwować ludzi, czasem błysnąć inteligencją ( tak jak Ty ). Jak już zaznaczyłeś, na tej stronie gramy w ròżne gry. Odbywają się tu Miszczostwa Świata w Pyci Polo na małe bramki, jak ròwnież bardzo extremalne bierki elektryczne pod wodą. Wchodząc na stronę, na zawsze się z nią wiążesz, poznajesz nowych kumpli,
podrywasz proste tutki. Naprawdę tu jest super, spròbuj skumplować się z Timakiem, Bakelem, sianem... Jeszcze nikomu się to nie udało, bo Ci kolesie są okropni i zawsze dają każdemu w kość. Czasem robi się mniej przyjemnie jak w/w panowie odwołują Miszczostwa w jakiejś dyscyplinie. Wtedy sypią się bluzgi i w ogòle każdy na nich najeżdża. Muszę Ci powiedzieć, że nie pożałujesz pobytu na stronce.
PS. Zapraszam Cię na sparingowy mecz w bierki, jestem 2-krotnym Miszczem.
Nikt mnie tu nie pokonuje, poprostu same cieniasy tu są. Może Ty okażesz się godnym przeciwnikiem. Pamiętaj, żeby zagrasz potrzebujesz niewygurowanego łącza internetowego, ok 2GB/s. Ja swoje łącze sprowadzam nielegalnie z Japonii. Tylko nie mòw o tym nikomu.
PS.2 Jesteś gejem ? Może się umòwimy ?
[right][snapback]35798[/snapback][/right]
Tak zauważyłem że takie tematy odrazu są wykorzystywane przez "łowcòw" postòw, tylko po to aby ponapisywać jakieś głupoty niczemu nie śłużące. Koleś najwyrażniej nie jest najmądrzejszy pisząc taki temat co nie oznacza że masz go obrażać od gejòw itp.
PS. Zeby nie było że nabijam - proszę usunąc ten post gdy pojawia sie takie oskarżenia.
PS. Temat chyba do zamknięcia ;D