Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jestem tu nowy co trzeba tu robic??
board.issonline.pl > Śmieciareczka > Łapu-Capu
_1800_
dziendobry. co trzeba robic na tej stronie?? dry.gif bo jest 1 raz dry.gif tu sie gra?? dry.gif
SOLIDUS
blink.gif blink.gif
>Kornel<
powiem jedno tu sie nie gra biggrin.gif tu sie pomaga w graniu biggrin.gif
BuLi
laugh.gif
korzen
łapu capu smile.gif
Viperdiesel
Czy My o czymś nie wiemy?? Może na forum jest ukryta jakaś gra?? Tylko jaka, może PES8 bhueuheuheuh laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Tomak
Na tej stronie bardzo fajnie zbija się bąki, w ogòle jak Ci się nudzi to wchodzisz tu żeby podenerwować ludzi, czasem błysnąć inteligencją ( tak jak Ty ). Jak już zaznaczyłeś, na tej stronie gramy w ròżne gry. Odbywają się tu Miszczostwa Świata w Pyci Polo na małe bramki, jak ròwnież bardzo extremalne bierki elektryczne pod wodą. Wchodząc na stronę, na zawsze się z nią wiążesz, poznajesz nowych kumpli,
podrywasz proste tutki. Naprawdę tu jest super, spròbuj skumplować się z Timakiem, Bakelem, sianem... Jeszcze nikomu się to nie udało, bo Ci kolesie są okropni i zawsze dają każdemu w kość. Czasem robi się mniej przyjemnie jak w/w panowie odwołują Miszczostwa w jakiejś dyscyplinie. Wtedy sypią się bluzgi i w ogòle każdy na nich najeżdża. Muszę Ci powiedzieć, że nie pożałujesz pobytu na stronce.

PS. Zapraszam Cię na sparingowy mecz w bierki, jestem 2-krotnym Miszczem.
Nikt mnie tu nie pokonuje, poprostu same cieniasy tu są. Może Ty okażesz się godnym przeciwnikiem. Pamiętaj, żeby zagrasz potrzebujesz niewygurowanego łącza internetowego, ok 2GB/s. Ja swoje łącze sprowadzam nielegalnie z Japonii. Tylko nie mòw o tym nikomu.

PS.2 Jesteś gejem ? Może się umòwimy ?
saper
QUOTE(_1800_ @ Sep 18 2005, 20:35:18)
dziendobry. co trzeba robic na tej stronie?? dry.gif bo jest 1 raz  dry.gif tu sie gra??  dry.gif
[right][snapback]35767[/snapback][/right]

- klikasz w button allegro ile wlezie laugh.gif
- wysylasz pieniadze na konto kogos z redakcji
- nie zadawc głupich pytań, na ktòre znajdziesz odpowiedz tutaj
tongue.gif
korzen
QUOTE(Tomak @ Sep 18 2005, 20:43:58)
Na tej stronie bardzo fajnie zbija się bąki, w ogòle jak Ci się nudzi to wchodzisz tu żeby podenerwować ludzi, czasem błysnąć inteligencją ( tak jak Ty ). Jak już zaznaczyłeś, na tej stronie gramy w ròżne gry. Odbywają się tu Miszczostwa Świata w Pyci Polo na małe bramki, jak ròwnież bardzo extremalne bierki elektryczne pod wodą. Wchodząc na stronę, na zawsze się z nią wiążesz, poznajesz nowych kumpli,
podrywasz proste tutki. Naprawdę tu jest super, spròbuj skumplować się z Timakiem, Bakelem, sianem... Jeszcze nikomu się to nie udało, bo Ci kolesie są okropni i zawsze dają każdemu w kość. Czasem robi się mniej przyjemnie jak w/w panowie odwołują Miszczostwa w jakiejś dyscyplinie. Wtedy sypią się bluzgi i w ogòle każdy na nich najeżdża. Muszę Ci powiedzieć, że nie pożałujesz pobytu na stronce.

Nikt mnie tu nie pokonuje, poprostu same cieniasy tu są. Może Ty okażesz się godnym przeciwnikiem. Pamiętaj, żeby zagrasz potrzebujesz niewygurowanego łącza internetowego, ok 2GB/s. Ja swoje łącze sprowadzam nielegalnie z Japonii. Tylko nie mòw o tym nikomu.

[right][snapback]35798[/snapback][/right]

mialo być smieszne a nie jest.

heheh saper 100% racjii......klikasz na button allegro ile wleziesz....wtedy wszyscy Cie będa szanować
Raffels
QUOTE(Tomak @ Sep 18 2005, 21:43:58)

[right][snapback]35798[/snapback][/right]

Tak zauważyłem że takie tematy odrazu są wykorzystywane przez "łowcòw" postòw, tylko po to aby ponapisywać jakieś głupoty niczemu nie śłużące. Koleś najwyrażniej nie jest najmądrzejszy pisząc taki temat co nie oznacza że masz go obrażać od gejòw itp.
PS. Zeby nie było że nabijam - proszę usunąc ten post gdy pojawia sie takie oskarżenia.
PS. Temat chyba do zamknięcia ;D

norek
no to mnie teraz rozjebalo na łopatki....zostalem skopany na miejscu....zagadaj z Arosem wpłac nalezyta sume i witamy w ekipie:)
Bart_io
hhaahhaahahahhaahaahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahaahahahahahahahahhahahahahahahahahaahhahahahaha PRZEGIAL !!!!!!!!!! kurde skad sie biora tacy......... hmm nei wiem jak to nazwac ;] ciekawe co trzeba robic?? ;]
jastrzab
Kto znalazł gre na forum huh.gif Nie no ta stronka jest poto aby pomogać sobie na wzajem i robić pache do pes4.Każdy znajdzie zajęcie żeby sie rozerwać. smile.gif A tak wogle to czasem pogrywamy w pokemony.Tomak co ty chcesz od BAKELA cool gość .
Przemo
za duzo forum sport.onet.pl... zdecydowanie za duzo...
a jasia smietane znasz??
Tomak
QUOTE(korzen @ Sep 18 2005, 20:04:31)
mialo być smieszne a nie jest.
[right][snapback]35803[/snapback][/right]

Wiem, moje 'żarty' nigdy nie są śmieszne, nikt się z nich nie śmieje. Jestem tu tylko po to, żeby chamsko nabijać licznik z postami, z forum korzystam tylko po to żeby leczyć kompleksy i śmiać się z głupszych i mniej sprytnych ode mnie (myślałem, że tacy się nie trafiają, a tu masz ! ) ...

PS. Do Bakela ani żadnego z w/w panòw nic nie mam smile.gif
onix_the_chosen
QUOTE(Raffels @ Sep 18 2005, 22:11:50)
Tak zauważyłem że takie tematy odrazu są wykorzystywane przez "łowcòw" postòw, tylko po to aby ponapisywać jakieś głupoty niczemu nie śłużące. Koleś najwyrażniej nie jest najmądrzejszy pisząc taki temat co nie oznacza że masz go obrażać od gejòw itp.
PS. Zeby nie było że nabijam - proszę usunąc ten post gdy pojawia sie takie oskarżenia.
PS. Temat chyba do zamknięcia ;D
[right][snapback]35810[/snapback][/right]

taaa, specjalnie wszyscy sie chyba udzielaja na tym forum, zeby nabijac sobie posty laugh.gif a Twoim skromnym zdankiem podaj kilka przyczyn i kilka korzysci z nabijania sobie postow ? Co ? To, ze sie ktos lubi udzielac publicznie (np. na forum) to jedynie jego plus, a ze nie zawsze pisze z sensem - to problem wielu osob na tym forum (w tym moj czasami tongue.gif ) ... smile.gif Po pierwsze to nikt nie jest doskonaly, a po drugie kazdy ma inne zdanie wink.gif
jastrzab
sad.gif Nie no temat do zamknięcia .Myśle że koleś sie jusz nie pojawi po tym co usłyszał.Myślicie że sie wystraszył ??Pewnie Tomaka bo chciał sie z nim umòwić huh.gif
Radarek
A ja wam powiem jedno: zachowujecie sie po chamsku! Skad wiecie ile koles ma lat? Wy od razu wszystko wiedzieliscie prawda? Koles wszedl na forum, widzi ze ludzie gadaja o pilce noznej, o strzelaniu brameczek, jaraja sie nowymi zagraniami ale po prostu nie wie czy my gramy w to razem czy kij wie. Jak ktos wchodzi z glupa na forum i pisze glupie posty w ktorych pyta sie po raz n-ty skad sicagnac patcha do pesa to go opieprzacie od razu zeby szukaj itp. Czy ten post pod cos takiego podchodzi? Nie wyadje mi sie. Koles pyta sie bardzo kulturalnie, uzywa form grzecznosciowych ktorych polowa z was pewnie w ogole nie uzywa na co dzien... Jedynm slowem: szczeniackie zachowanie. No ale coz... zdaje sobie sprawe ze na forum wiekszosc to goscie w wieku pewnie 14-18 lat i takie zachowanie jest typowe, co nie tlumaczy was w zaden sposob. Zastanowcie sie nad soba bo kazdy kozaczy ile moze i tyle z was pozytku.
StraY
spròbuj skumplować się z Timakiem, Bakelem, sianem

Bakel i siano to rzeczywiscie trudne wsioki ;p

Tomak, polecam JAACE biggrin.gif
snake
Postawcie sięteraz w jego sytuacji,
ja na początku jak miałbym kompa od razu z netem teżbym nie wiedział co i jak..
Radarek
Admini macie to w dupie? Jak ktos bez sensu nabija to od razu upominacie i straszycie banem. A teraz co? Sami sie w to bawicie?
lazy_bum
QUOTE(daro_ @ Sep 19 2005, 21:47:19)
korzen
QUOTE(StraY @ Sep 19 2005, 19:34:48)
Tomak, polecam JAACE biggrin.gif
[right][snapback]35941[/snapback][/right]

Rotfl! ;d A jeszcze wczoraj mi mowil ze to ja jestem gejem :DDDD
Przemo
QUOTE(daro_ @ Sep 19 2005, 22:47:19)
http://images.optin.com.au/optusxmas/flash...20to%20ma%20byc  laugh.gif
[right][snapback]35966[/snapback][/right]

to mialo byc wesolych swiat wink.gif
Radarek
QUOTE(lazy_bum @ Sep 20 2005, 09:27:48)
A ty, obrońca uciśnionych, nowych forumowiczòw, zamiast pomagać to plujesz na innych...
[right][snapback]35993[/snapback][/right]

Goscie zachowuja sie szczeniacko to co ma robic? I tak koles po przeczytaniu 10 pierwszych postow w tym topicu zapewne nigdy tu nie wroci wiec jak mam mu pomoc?
Trudno zebym wsrod tych postow umiescil odpowiedz:

Trafiles na forum na ktorym dyskutuje sie na temat serii gier ISS/PES/WE. Jesli nigdy nie uczestniczyles w dyskusjach na zadnym z for to proponuje w pierwszej kolejnosci przeczytac pod wskazanym linkiem <link> na temat jak uzywac forum. Bla bla bla...
jastrzab
Nie bądzmy infantymni .Ja niewiem poco wogle pisać w tym temacie.To nie jest temat "pokłòcimy się" .Koleś i tak nie odpisze na posty.Temat trzeba zamknąć.
snake
A i jeszcze jedno gdybym miał adma to Tomak już by miał bana...
tacy wszyscy kurwa jesteście mocni i zajebiści, ale chyba tylko w internecie..
onix_the_chosen
QUOTE(snake @ Sep 21 2005, 14:31:54)
... tacy wszyscy kurwa jesteście mocni i zajebiści, ale chyba tylko w internecie..
[right][snapback]36162[/snapback][/right]

taaa, wlasnie, prawda ... temat do zamkniecia, jeden koles spowodowal, ze zrobila sie klotnia, bajzel i balagan na forum, teraz czekamy na ruch adminow cool.gif
Karol Johnn
QUOTE(bartosz05 @ Sep 20 2005, 17:07:02)
Nie bądzmy infantymni .Ja niewiem poco wogle pisać w tym temacie.To nie jest temat "pokłòcimy się" .Koleś i tak nie odpisze na posty.Temat trzeba zamknąć.
[right][snapback]36027[/snapback][/right]

Bartoszu co to znaczy infantymni? heh
T-Mac
niepowazni, dziecięcy
Karol Johnn
QUOTE(T-Mac @ Sep 21 2005, 17:06:41)
niepowazni, dziecięcy
[right][snapback]36174[/snapback][/right]

To chyba infantylni...
dzenda_dzenda
ja tam nie wiem czego Wy sie ludzie czepiacie...chłopak pokazuje swoją...niewiem...jak by to nazwać?...gupote?...niewiedze? no coś takiego, więc "troche" krytyki nie zawadzi. Robi z siebie pośmiewisko tyrają go jest śmiesznie śmiesznie a potem jeszcze tyracie tych co go tyrają(np. Tomak) Jak widać że robi sie burdel i w ogòle to po kiego grzyba jeszcze dolewacie oliwy do ognia i kontynuujecie tą debilną konwersacje. Jak widać że sie śmietnik robi no to po prostu zamknąć temat a nie sie kłotnie robią...bzdury gadacie...pozdro
Radarek
QUOTE(dzenda_dzenda @ Sep 21 2005, 18:09:00)
ja tam nie wiem czego Wy sie ludzie czepiacie...chłopak pokazuje swoją...niewiem...jak by to nazwać?...gupote?...niewiedze? no coś takiego, więc "troche" krytyki nie zawadzi. Robi z siebie pośmiewisko tyrają go jest śmiesznie śmiesznie a potem jeszcze tyracie tych co go tyrają(np. Tomak) Jak widać że robi sie burdel i w ogòle to po kiego grzyba jeszcze dolewacie oliwy do ognia i kontynuujecie tą debilną konwersacje. Jak widać że sie śmietnik robi no to po prostu zamknąć temat a nie sie kłotnie robią...bzdury gadacie...pozdro
[right][snapback]36202[/snapback][/right]

Glupote? Czy normalnie zadane pytanie jest glupota?
snake
Daj już spokuj Radarek, jak widzisz do niektòrych matołòw to nic nie dociera...
Przemo
kurde i kto pokazuje glupote?? koes zrobil prowokacje a wy sie smiejecie z jego "debilnosci" a wy na kogo wychodzicie??
Radarek
QUOTE(Przemo @ Sep 21 2005, 19:49:38)
kurde i kto pokazuje glupote?? koes zrobil prowokacje a wy sie smiejecie z jego "debilnosci" a wy  na kogo wychodzicie??
[right][snapback]36222[/snapback][/right]

Czy gdyby ktos na postawione w 1 poscie tego topica *(ktorego uznajesz za prowokacje) odpowiedzial po prostu ze to jest forum, ze tu sie dyskutuje na pewne a nie inne tematy i na tym dyskusja (zapewne) by sie skonczyla to co z tego mialby koles ktory to napisal (gdyby to byla prowokacja)? Nie mozna zakladac ze tego typu pytanie to prowokacja bo w ten sposob wszystko co pochodzi z internetu podejrzewalbys o prowokacje (a bo osoba ktora wlasnie do ciebie zagadala na gg jest tak na prawde twoim kolega a nie Kasia jak sie przedstawila etc). Bez przesady... Tak na prawde to sami zrobiliscie sobie prowokacje bo caly ten topic mogl sie zamknac w kilku postach. Amen. Skonczmy te dyskusje bo za mlodzi (i "gowniarscy") jestescie.
Przemo
QUOTE(Radarek @ Sep 21 2005, 20:08:47)
Czy gdyby ktos na postawione w 1 poscie tego topica *(ktorego uznajesz za prowokacje) odpowiedzial po prostu ze to jest forum, ze tu sie dyskutuje na pewne a nie inne tematy i na tym dyskusja (zapewne) by sie skonczyla to co z tego mialby koles ktory to napisal (gdyby to byla prowokacja)? Nie mozna zakladac ze tego typu pytanie to prowokacja bo w ten sposob wszystko co pochodzi z internetu podejrzewalbys o prowokacje (a bo osoba ktora wlasnie do ciebie zagadala na gg jest tak na prawde twoim kolega a nie Kasia jak sie przedstawila etc). Bez przesady... Tak na prawde to sami zrobiliscie sobie prowokacje bo caly ten topic mogl sie zamknac w kilku postach. Amen. Skonczmy te dyskusje bo za mlodzi (i "gowniarscy") jestescie.
[right][snapback]36230[/snapback][/right]

1. wlasnie gdyby nikt nie odpowiedzial to by teraz on nie mial pozywki do smiania sie z tych osobnikow
2. i twoje wyzywanie od gowniarskich jest bardzo dorosle? wlasnie gadanie nie gadam z toba bo jestes gowniarzem jest brakiem argumentow i okazywaniem slabosci przez tego "starszego" a skad ta pewnosc ze to Ty jestes starszy a jesli nawet to czy dojrzalszy?? wink.gif
Koniec tematu
pozdrawiam
Bakel
Dżizas, to już porządnemu człekowi nawet pochorować odrobinkę nie dadzą ;-p
Radarek, robinhoodowanie nie jest trendi/dżezi/hiip. Zresztą temat rzeczywiście nadaje się do Łapu-Capu.

QUOTE(StraY-teeej)
Bakel i siano to rzeczywiscie trudne wsioki ;p

Jakaś forma zemsty za pozostawienie pyry sam na sam z sianem w nieprzyjaznym pyrexom Wrocławiu?:>

Od tej chwili sugestie typu "chyba temat do zamknięcia" karane będą procentami. 70% postòw z tego wątku nadaje się do napiętnowania ostrzeżeniem.

Idę się dalej kurować.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.