Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pad??
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
melman
http://allegro.pl/show_item.php?item=64537580
czy ktos jest w stanie mi powiedziec czy oplaca sie kupic tego pada, w kontekscie gry w PESA oczywiscie
Viperdiesel
QUOTE(melman @ Sep 18 2005, 13:59:19)
http://allegro.pl/show_item.php?item=64537580
czy ktos jest w stanie mi powiedziec czy oplaca sie kupic tego pada, w kontekscie gry w PESA oczywiscie
[right][snapback]35711[/snapback][/right]

No nie wiem, może i byłby dobry, najlepiej jakbyś sprawdził w jakimś pobliskim sklepie z multimediami(?!?!) albo na giełdzie, osobiście polecam kupić pada od PS2 + przejściòwka... ale to będzie się wiązało z wydatkiem ok. 100-130 PLN jeśli dobrze poszukasz to może znajdziesz coś po okazyjnej cenie... smile.gif

edit: A jednak nie, myślałem że to będzie kosztować sporo no i się pomyliłem. Masz tu Dual Shocka 2 (albo kup sobie takiego pada) laugh.gif laugh.gif i tu przejściòwke, czyli razem wyjdzie ok. 90 PLN
Tomak
Odradziłbym kupno tego pada, bo te kòłko kontrolujące ( hmm... fachowa nazwa ? tongue.gif ) szybko się rozwali... Miałem podobnego pada i dość szybko nie miałem czym sterować ... tongue.gif Opròcz gałek of koz, na ktòrych nie umiem grać tongue.gif

Natomiast gorąco polecam tego pada : TADAM !! Sam go posiadam i nie narzekam, naprawdę solidny pad smile.gif
albin22
a gdzie takiego pada kupc co
TeDi
Tomak mògłbyś podać nazwe tego pada i w przybliżeniu ile on kosztuje?
mati
Albin najlepiej zainwestòj w dual shock'a 2 + przejściòwka wydatek rzędu 110 zł ale napewno nie porzałujesz. Co do padòw do PC to nie miałem jeszcze pada ktòry byłby tak wygodny jak DS 2, i nie popsuł sie po kilku miesiącach. DS 2 mam juz 3 latka i działa jak nowy smile.gif
>Kornel<
jest to pad Manty dostepny na allegro ! sam go posiadam juz ponad pol roku i nic ! jest bardzo dobry ! mzoan go kupic za 70 zl ! naprawde polecam
>Kornel<
jest to pad Manty dostepny na allegro ! sam go posiadam juz ponad pol roku i nic ! jest bardzo dobry ! mozna go kupic za 70 zl ! naprawde polecam
albin22
mati mam do ciebie prosbe gdzie takiego pada kupic i pszejsciuwke bo ja nie wiem a mam kase na pada
Yearman
edit: A jednak nie, myślałem że to będzie kosztować sporo no i się pomyliłem. Masz tu Dual Shocka 2 (albo kup sobie takiego pada) laugh.gif laugh.gif i tu przejściòwke, czyli razem wyjdzie ok. 90 PLN
[right][snapback]35717[/snapback][/right]
[/quote]

To jest podroba-to koło oryginalnego pada nawet na polce nie lezalo.Oj sciemniaja na allegro.

Ja zakupilem podobny pad do tego o ktory pytasz nawet od tego samego sprzedawcy:
http://allegro.pl/show_item.php?item=64534709
Widzialem ze kilka osob go zachwalalo.NIestety jeszcze go ne dostalem wiec nie moge podzielic sie wrazeniami.Ale uwazam ze bedzie o.k.

barca90
ja kupilem dual shock 2 PSX/PS2/PC-USB za 62 zl firmy manta jestem z niego zadowolony oto zdiecie http://www.manta.com.pl/image/duze/MM807DualShock2PUD.jpg
Tomak
Mojego pada kupiłem w superhipermarkecie Carrefour za bodaj 65 zł... smile.gif Polecam serdecznie smile.gif

A nazwa to Dual Shock 2 PSX/PS2/PC-USB
kuba-87
Pad Manty , ktory tu niektorzy opisuja jest moim zdaniem najlepszym padem za tak dobra cene. Mam go od 2 lat i jest swietny.Kupilem go specjalnie zeby pograc w PES 3 na PC, potem przyszedl czas na 4 i teraz bedzie słòzyl przy 5. Jesli ktos zastanawia sie nad kupnem pada do PESa lub innych gier zrecznosciowych to goraco polecam wlasnie ten.
mati
QUOTE(albin22 @ Sep 18 2005, 23:11:33)
mati mam do ciebie prosbe gdzie takiego pada kupic i pszejsciuwke bo ja nie wiem a mam kase na pada
[right][snapback]35809[/snapback][/right]

Polecam kupić na www.ultima.pl , wystarczy się zarejestrować, przesyłka tylko osiem zetòw. smile.gif
Dino
Hmm ja mam problem z padem a moze z kompem nie wiem mam PSX USB tzn pada od PSX i przejsciowke USB problem polega na tym ze pod podlaczeniu pada po raz ktorystam pisze mi w windowsie nierpoznane urzadzenie USB co to moze byc pomocy :/
Viperdiesel
QUOTE(Dino @ Sep 19 2005, 19:13:56)
Hmm ja mam problem z padem a moze z kompem nie wiem mam PSX USB tzn pada od PSX i przejsciowke USB problem polega na tym ze pod podlaczeniu pada po raz ktorystam pisze mi w windowsie nierpoznane urzadzenie USB co to moze byc pomocy :/
[right][snapback]35935[/snapback][/right]

Słuchaj do tej przejściòwki USB powinieneś dostać dyskietkę, na ktòrej powinny znajdować się sterowniki, jeśli takowej nie posiadasz, to hmm ciezka sprawa. Możesz poszperać w necie, albo jak chcesz to napisz mi na priva, ja Ci udostępnie te pliki biggrin.gif

Edit: Masz tu są stery do tej przejściòwki sprawdź, może będą działać
kemocik
QUOTE(Dino @ Sep 19 2005, 20:13:56)
[right][snapback]35935[/snapback][/right]

Jeśli przejściòwka jest Manty (taka czarna) to masz smile.gif http://www.manta.com.pl/download/duc.zip
niewiem
a ja gorąco polecam pad logitecha (i w ogòle wszystko co mam logitecha jest świetne)
konkretniej
Logitech Rumble Pad 2 (tego mam)
Logitech Crodless Rumblepad 2 (a ten sie niczym nie ròzni opròcz tego ze jest bezprzew. i... sporo droższy)
raczej nie kupujcie żadnych mant, mediatechòw itd, za jakość trzeba płacic a te z tego co wiem podobno szybko sie rozlatują (bez obrazy dla posiadaczy, ktòrzy wychwalają sprzęt tych firm ;P)

najlepiej ten za 120zł, zadnego ładowania itd.
tylko popatrzcie na te oceny ròwnież na innych stronkach
rumblepad2 jest warty swojej ceny i z tego co wiem był wzorowany na DS (choc raczej niezbyt podobny)
mam go od pòł roku i trzyma sie solidnie, dzięki materiałowi po bokach pad nie wyślizguje sie ze spoconych dłoni gdy w 90 minucie przegrywamy jednym punktem biggrin.gif hmm.. a materiał na analogach mnie pasuje mimo ze ktoś tam narzekał
10 przyciskòw (nie 12 tak jak niektòrzy mòwią, to że analogi da sie wcisnąć nie znaczy ze są to przyciski bo u mnie gra podczas konfiguracji nie czytała tego)
fajna opcja "mode", ktòra często sie przydaje gł. w symulatorach (podmienia analog z krzyżakiem)
krzyżak fakt mògłby być lepiej przymocowany lub być zrobiony podobnie jak w dualu, bo leciutko sie okręca jednak mnie to nie przeszkadza (i tak częsciej korzystam z l. gałki wink.gif )
no i 'wibracje' ;P choć w PESie raczej sie nie przydadzą to w innych grach typu colin itd. wrażenia są b. dobre

nie zgodze sie z niektòrymi opiniami w komputroniku rolleyes.gif a w szczegòlnosci z gosciem ktòry wystawił ocene 8
1. fakt dpad ma luzy, ale nie hałasuje az tak zeby sąsiedzi z gòry sie zlecieli, jak gra wciągnie to nawet o tym zapominasz, a jak masz słuchawki to juz w ogòle ;]
2. obszary analogòw nie są okrągłe... fakt, ale zalezy od gustu mnie to aqrat nie przeszkadza a w PESie bez problemu wykonasz triki
3. po co grubszy kabelek? jest dobry smile.gif nigdzie nie chaczy sie o biurko czy cos
4. przyciski mogłyby być oznaczone jak na PS2, ale to pad pod kompa a nie dla konsoli... mnie w sumie to obojętne i mogą se być nawet literki blink.gif

a co najwazniejsze grunt ze sie w PESa oraz inne sportòwki (i nie tylko) świetnie gra
zatem polecam ten padzisz, raczej nikt nie będzie żałowal wydania tych 120zł smile.gif
_DEVIL_
QUOTE(Tomak @ Sep 19 2005, 16:23:35)
Mojego pada kupiłem w superhipermarkecie Carrefour za bodaj 65 zł... smile.gif Polecam serdecznie smile.gif

A nazwa to Dual Shock 2 PSX/PS2/PC-USB
[right][snapback]35887[/snapback][/right]

tomak ma racje to jest jeden z najlepszy padòw do PC jak nie najlepszy..a do tego można go podpiać do konsoli!Sam go posiadam ,mam go ponad pòł roku i jest wyjebiste polecam bardzo koszt 69zl plus wysyłka na stronie manty kupisz(ja tak kupielem)
Yearman
A ja mam pytanko: Jak wolicie grac? na galkach analogowych czy na krzyzaku ??
ppatrykk
ja gram na krzyzaku z przyzwyczajenia tongue.gif
A co do glownego tematu , to takze radze kupic pada do PSX'a albo PS2 i przejsciowke smile.gif sam wybralem tn wariant i jest bardzo przyjemnie biggrin.gif tzn. w sensie gry biggrin.gif przyjemnie sie gra biggrin.gif hehe a ze mam w niej dwa wejscia czyli moge se grac z kumplem na dwoch padach i przyjemnosc jest podwojna smile.gif
niewiem
QUOTE(Yearman @ Sep 20 2005, 11:24:48)
A ja mam pytanko: Jak wolicie grac? na galkach analogowych czy na krzyzaku ??
[right][snapback]36017[/snapback][/right]

pewnie że na gałkach tongue.gif
saper
QUOTE(niewiem @ Sep 20 2005, 14:44:53)
pewnie że na gałkach tongue.gif
[right][snapback]36019[/snapback][/right]

Ja gram na krzyzaku, dla mnie lepiej wygodniej latwiej wink.gif analog tylko jak chce zrobic rulete i osmieszyc kogo laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.