Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grafika w WE....
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Mecze towarzyskie
bubu
Mnie to dziwi ponieważ wszyscy tutaj grają w tą gre, a jak ja ją właczylem to przed moimi oczami ukazala sie gra o grafice przypominającej jakąś starą Fife..... czy ta gra wyglada tak u kazdego czy tylko ja cos mam nie ustawionego.....
Prosze o pomoc....
Kusik
paaanie daj pan spokoj...
T-Mac
nie zamykaj ciekawy temat smile.gif

widzisz oto chodzi ze nie tylki liczy sie grafika
prawdziwy gracz narpierw zwraca uwage na grywalnosc - miod, a dopiero pozniej na grafike
widocznie sie nie zaliczasz do nich smile.gif
bubu
Ja sie do nich zaliczam bo bardzo lubie grac....... ale jest jeszcze pare lepszych gier ktòre mozna grac w internecie.... w tej grywalnosc jest super ale gdyby tylko troszke grafike dopracowali to dopiero byl by przełom....
Kusik
Ale taka gra pòjdzie nawet na słabszych kompach więc dużo osòb posiadających takie właśnie komputery też może grać. Ty byś od razu nawalał w PES4 na necie smile.gif WE2002 rox i tyle mam do powiedzienia...
bubu
No no to prawda ze bede pes4 nawalał na necie....
A czy istnieje jakaś nowsza wersja WE w ktòrej tez mozna grac na interku ?
JTK
Bubu musisz wiedziec ze duza czesc graczy woli zdecydowanie grac w WE2k2
niz w PES3 biggrin.gif a jakie bedzie podejscie do PES4 to czas pokaze.
T-Mac
Cytat
Bubu musisz wiedziec ze duza czesc graczy woli zdecydowanie grac w WE2k2  
niz w PES3 biggrin.gif a jakie bedzie podejscie do PES4 to czas pokaze.

Kjace jak nigdy zgadzam sie z twoja wypowiedzia smile.gif
bubu
No tak zgadzam sie niestety z wami, ale czy jest jakas nowsza wersja we zeby grac online ?
Bakel
Cytat
No tak zgadzam sie niestety z wami, ale czy jest jakas nowsza wersja we zeby grac online ?

Nie

Cytat
Athlon 2800, GeForce 5900, 512 DRAM......  
i można grać do woli

no i mam teraz obraz gościa... zapewne grafika jest dla niego fetyszem i podnieca się zwiększeniem ilości klatek do 300fps po zakupieniu nowej grafiki z zajebistymi chłodzeniem ciekłym azotem wink.gif

Cytat
troszke grafike dopracowali to dopiero byl by przełom....

synu... czego Ty chcesz od grafiki ? czysta, klarowna, po prostu dobra (jak na swòj wiek)
mc
W kręgu znajomych w, w ktorym mam przyjemnosc przebywac, jest jedno doskonale okreslenie na podobnych osobnikow : Xp-kowcy (czyt. ikspekowcy ) biggrin.gif , czyli ludzie, dla ktorych abstrakcja jest np kofiguracja pliku autoexec i config.sys w celu wycisniecia kilku dodatkowych kilo pamieci....... ech to byly czasy gdy na Pentium 90( tak, tak Bubu, istnial kiedys taki sprzet....), wylaczalo sie myszke aby moc pograc np w SWOS .... bylo minelo. pozdro
zyga
ja tam mysle ze fifa zrobila mu pranie mozgu tongue.gif
StraY
bubu ile ty masz lat? bo podejście 12latka ktòry patrzy na gre pod kątem wyjebiozy graficznej i zgadzającego się z każdym kto ma inne zdanie a mimo to pytającym ciągle o to samo lekko mnie irytuje...
kemot
jako SYMULATOR pilki kopanej, we2k2 nie musi, miec ladnej grafiki bo nie chodzi tu o wrazenia wizualne(w czasie gry nie zwraca sie na to uwagi), tylko o realizm i mozliwosc rywalizacji, przykro mi ze wlasnie przez ten twoj sprzet nie dostrzegasz sedna...
mc
Stray.....blisko, blisko.....przyznaj sie ze podgladales tego jegomoscia profil....chlopaczyna ma 13 latek dopiero....spuscmy wiec zaslone milczenia na jego wypowiedzi. Dorosnie, wylysieje jak niektorzy z nas, zje pare zabkow na grach komp., brzuzek mu od pewnego boskiego napoju urosnie.... beda jeszcze z niego ludzie. to tylko kwestia czasu. pozdro
StraY
profilu nie podglądałem( mòj błąd tongue.gif ) ale dzieciaka wyczułem wink.gif
piter88
widac koles jest wogole nie w temacie, swoja droga jak mozna nie znac tej gry...
ale z calym szacunkiem do niej ( na iss ach i we ach z psx a sie wychowalem smile.gif ) uwazam ze jest to juz jednak stara gra i przy pes ie 4 wypada blado...
bubu
Zgadzam sie ze przy pes'ie 4 wypada blado... a to ze moze i mam 13 lat to nie znaczy ze nie wiem co to jest dobra gra i wcale nie liczy sie dla mnie tylko grafa.... poprostu zadalem pytanie czy tak jest u wszystkich z ta grafiką.......... A gra podoba mi sie baaardzo....
bubu
A po za tym całym tematem mam pytanko czy u kazdego jest taki spuzniona reakcja... gdy przyciskam przycisk podania na klawiaturze to on podaje po dluzszym czasie... a w tym czasie przeciwnik zdąrza mi zabrac piłke....??
kemot
tylko ze twoj piekny podpis pod wypowiedziami duzo o tobie mowi, szczerze...
gutted
bubu ta gra to maxymalne mozliwosci graficzne psxa, ktore sa wykorzystane calkowicie ;p,nic wiecej nie da sie wycisnac z tego sprzetu. Dzieki emulatorowi mozna odpalic ja w wyzszej rozdzielczosci , wygladzic textury, ale to niewiele i tak zmieni.

odpowiedz na drugie pytanie, prawdopodobnie pilkarz nie ma galy przy nodze, poda dopiero wtedy gdy bedzie mogl, calkiem mozliwe, ze biegniesz z "turbo" wtedy w ogole bardzo ciezko jest cokolwiek z pilka uczynic smile.gif
Pio G
albo grales przez neta i miales lagi ... bo wtedy to czasem nawet 100 razy mozna naciskac a zawodnik i tak nic nie zrobi :wink:
bubu
No mozliwe z tymi lagami przez Neta.....
A co do mojego opisu on tylko pokazuje jaki mam sprzet....
bo gier nowych to ja wogòle nie mam i nie gram
halladin
bo to chyba taka moda panuje od pewnego czasu, zeby sobie robić podpis 'jaki to ma sie wypasiony i podkrecony sprzęt'smile.gif
gutted
a benchmark.pl - jako strona startowa wink.gif
bubu
Jak tak wam sie nie podoba to sobie zmienie opis...!!!!!
kemot
Mam nadzieje ze bedziesz sie trzymal nowego, LEPSZEGO opisu...
bubu
No narazie sie bede go trzymał..... chyba ze kupie jakis nowy sprzecik to napisze....
mc
wystarczy.....Rysiu.
JTK
Bubu nic sie nie martw opis to twoja prywatna sprawa i nikt nie ma prawa nakazac ci go zmienic biggrin.gif

Cytat
Mam nadzieje ze bedziesz sie trzymal nowego, LEPSZEGO opisu...

Cytat
tylko ze twoj piekny podpis pod wypowiedziami duzo o tobie mowi, szczerze...

POLEVO gratulujemy Kemota tongue.gif
mino
zycie...nie kazdy facet musi byc potylny jak baranek, wiekszoasc lasek na to leci...
kemot
Pan "jestem wielki, wiec dlaczego nie liza mi dupy" znowu cos nabazgral...
halladin
kemot a ty nie jestes przez przypadek kibolem??smile.gif
kemot
Jestem kibicem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.