Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Eliminacje MŚ 2006
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
wąski
A jednak się stało! Po klęsce z Danią Polska wygrała z Irlandią Pòłnocną ponownie rozpoczynając eliminacje MŚ od zwycięstwa (nawet wyższego).Co prawda Irlandia to nie Ukraina ale Polacy grali ładnie w tym meczu.Trochę szkoda że zabraknie Włodarczyka w środę ale to zwycięstwo daje nadzieję (jakąś...) na punkty z Wyspiarzami.A jak Wy oceniacie szanse Polski w eliminacjach i w meczu z Anglią? Mam nadzieję że nasi nie wystraszą się przeciwnika i nawiążą walkę smile.gif
kemot
Polska nie zagrala ladnie, Polska zagrala slabo, a ze przeciwnik byl marny to oczywiste... Mimo remisu z Austria mysle ze nie mamy zadnych szans z Anglia, dlaczego? bo pilkarze w kadrze sa slabi(Dudek,Zewlakow, Rzasa, Lewandowski,Zienczuk,Wlodarczyk) i jestesmy nieudacznikami, nigdy nie bedzie nas stac z takim podejsciem na walke z najlepszymi...
mino
Oczywistym jest fakt, ze z Anglia wpierdol :-D
Kusik
Fakt, Polska jest słaba ale 2 inni faworyci nie zaszaleli. Taka Walia remisuje z jakimś Azerbejdżanem (połowa ludzi nie zna stolicy tego państwa :-P) czy Anglia ktòra miała rozgromić Austriakòw. Po cichu licze na dobry wynik z Angolami...
T-Mac
kurcze gdyby Anglicy wygrali z Austria nie mieli by na sobie takiej presji, teraz to musza koniecznie wygrac z nami bo juz po 2 meczach by duzo tracili,
ciezko bedzie nam bedzie, ale Polska to narod optymistow i ja takrze sie do nich zaliczam wiec licze na dobra postawe i dobry wynik orzelkow smile.gif
jak ja bym byl selekcjonerem zagral bym takim skladem
Dudek - Klos, Bak, Glowacki, Rzasa - Gorawski, Lewandowski, Mila, Krzynowek - Zurawski, Niedzielan (Kryszalowicz)
Grabos
Witam. Mam nadzieje że Polska chociaż urwie punkt w meczu z Anglią. Musimy pròbować strzałòw z daleka(James biggrin.gif )
traf_fic
Witam ! a ja myśle pewnie jak większośc Polakòw że znowu dadzą dupy ... :twisted:
Zidane
Kurde no mi się cos wydaje że sciupiemy Anglikòw 2 - 0 (nie, nic mnie nie boli laugh.gif ) Takie właśnie odnosze wrażenie że Anglicy będą atakować cały czas ale tak bardzo będą chcieli strzelić, że to my im strzelimy hehehhehe tongue.gif
albin
POLSKA żałosny kraj i żałośni połkarze!!!!
kur.. rzygac sie chce. ITALIA do boju!!!!!!!!!!!!!
StraY
Polska to nie żałosny kraj tylko obraz żałosnych grup społecznych ktòre przez swoją głupote i zacofanie nietylko doprowadziły do tego co jest( choć mogło być gorzej), ale nie chcą niczego poprawiać bo to nie ich problem, a mòwić o Polsce Albin, że jest żałosna jest najłatwiej, jak coś Ci się nie podoba to:
a) zròb żeby było lepiej
cool.gif zrzeknij się obywatelstwa(ale na zachodnie raczej nie licz... :twisted: )
c) seppuku
laugh.gif
kemot
No i bedzie ze Lech+Arka itp.
Ale sie wypowiem, Albin twoj poziom jest zalosny, to ze nie przejawiasz zadnych pozytywnych uczuc odnosnie ojczyzny to twoja sprawa, ale obnosic sie z tym, a nawet bycie zadowolonym potwierdza tylko twoj prymitywizm... Na przykladzie twojej osoby dokladnie widac typ miernoty ktora musi szukac gdzies daleko jakis "ukochanych" rzeczy tylko dlatego ze sa dobre albo najlepsze, wiernosc i szacunek to napewno nie twoje cechy, udowodniles to pare razy, i caly czas udowoadniasz, moim zdaniem powinienes dostac bana i zostac zepchnietym na bok, zalosnym graczem pilek KONAMI(bo takiego , wiekszosc cie zna)

PS: wybierz punkt 3 z list Straya...(powodzenia)

dopisze jeszcze jedno, chociaz ile postow napisalem offtopic'owo przez ciebie?, ale: Nie obnosilbym sie rownierz jako wielkiego kibica Legii bo poprostu ludzie z lazienkowskiej powinni cie wychlostac za takie IQ

To koniec mojej krucjaty przeciwko temu osobnikowi, szkoda czasu...
albin
Cytat
No i bedzie ze Lech+Arka itp.
Ale sie wypowiem, Albin twoj poziom jest zalosny, to ze nie przejawiasz zadnych pozytywnych uczuc odnosnie ojczyzny to twoja sprawa, ale obnosic sie z tym, a nawet bycie zadowolonym potwierdza tylko twoj prymitywizm... Na przykladzie twojej osoby dokladnie widac typ miernoty ktora musi szukac gdzies daleko jakis "ukochanych" rzeczy tylko dlatego ze sa dobre albo najlepsze, wiernosc i szacunek to napewno nie twoje cechy, udowodniles to pare razy, i caly czas udowoadniasz, moim zdaniem powinienes dostac bana i zostac zepchnietym na bok, zalosnym graczem pilek KONAMI(bo takiego , wiekszosc cie zna)

PS: wybierz punkt 3 z list Straya...(powodzenia)

dopisze jeszcze jedno, chociaz ile postow napisalem offtopic'owo przez ciebie?, ale: Nie obnosilbym sie rownierz jako wielkiego kibica Legii bo poprostu ludzie z lazienkowskiej powinni cie wychlostac za takie IQ

To koniec mojej krucjaty przeciwko temu osobnikowi, szkoda czasu...

kemociku:) po 1 : co ty mi wogòle gadasz?smile.gif moja wina że nienawidze kraju i wstydze sie że jestem polakiem? to u mnie w kraju ludzie są na skraju ubòstwa? są drabiny płacowe? człowiek 2- mu zazdrości wszystkiego? polak zawsze będzie postrzegany jako zło konieczne i murzyn do wszystkiego. może u ciebie w gdyni każdy ma co do gęby włożyc i nie ma biedy widoczniej. no ale spoko. włosi? dopinguje im bo tam gra delpiero i vieri:) i tylko tyle. a co do legii.wychłostać to oni mogą zydòw co najwyżej:) a że mam zryty łeb? no còż:) granie itp. juz dawno mnie zgubiło:) jakbys mnie poznał bliżej wiedziałbys że jestem w miare miłym człowiekiem i nigdy bym nie zostawił nikogo na pastwe losu.i wbijał bym czy jest żydem czy za areczką:)to tylko moje myslenie. a co do ligi:)uwierz mi kemot. gdyby nie lagi i jak by chodziło jak trzeba ( vide psx) wątpie czy byś tak gadał. zawsze jestem pewny swego. baaaaa moge grac kiedy chcesz i za ile chcesz:) dlaczego? przekonaj sie:) zapraszam na wekend:)
Bakel
a wracając do tematu to w sobotnim meczu wynik okazał się dużo lepszy niż gra
Dudek był w znakomitej dyspozycji ( co ostatnio właściwie mu się nie zdarzało ) i właściwie to jego zasługą jest to, że z Wiednia wywieźliśmy komplet punktòw.
Krzynòwek zagrał na poziomie do jakiego nas ostatnio przyzwyczaił czyli klasa europejska.
Hajto i Bąk - średni mecz w wykonaniu naszych reprezentantòw, obaj sprawdzali refleks Dudka
Rząsa i Baszczyński - niestety słabiutko słabiutko, w defensywie mocno przeciętnie, a w akcje ofensywne włączali się niezwykle rzadko
Kałużny - po strzeleniu gola spoczął na laurach, mało biegał, choć na plus należy poczytać jego opanowanie w środku pola ( nie to co drżące łydki Lewandowskiego )
Mila - a ten chłopek to jak Saviola... szuka drobnych na murawie, ani szybkości, ani balansu, przejmuje piłkę, pobiegnie parę metròw i sie przewròci przy bliższym kontakcie z rywalem, słaby mecz panie Sebastianie, może w Cardiff będzie lepiej
Zając - sporadycznie był przy piłce, koledzy jakoś nie obdarzają go zaufaniem, a szkoda, bo jego szybkość wypadałoby wykorzystać
Kosowski - widać braki szybkościowe Kamilka, ale jak zawsze waleczny, gdyby nie transfer do K'lautern to mielibyśmy z niego większy pożytek
Żurawski - aktywny, còż nie wiem co więcej na jego temat napisać, występ zupełnie przyzwoity, pozytywna postać w naszej ekipie
Rasiak - szkoda słòw... ech
Frankowski - no jedno podanie do Franka , faul na granicy pola karnego i GOL, poźniej akcja nieco na sępa, ale wpadło, Franek i Żuraw w duecie na Walię ;-)
Radomski - parenaście minut i wyrzucenie z boiska, oj

z Walią czeka nas trudny mecz, gospodarze po porażce z Anglią będą bardzo mocno umotywowani, miejmy nadzieję, że damy radę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.