Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Obsession Patch Update 5.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
kOzi
Zamieszczam tutaj link update'a 5.0 do Obsession Patch'a:

http://rapidshare.de/files/5012141/...te_5.0.zip.html
http://www.megaupload.com/?d=35QSFITE

Ale jeszcze chciałbym się o coś zapytać, gdyż mam pewien problem... jak zainstaluje ten update to wszystko jest elegancko, LECZ (!) jak już się gra to zmieniona jest kamera na taką jakby troche z tyłu do zawodnikòw... , niby pisze że to Normal Medium (tailing kamera:ball) ale to niej jest zwykły Normal Medium taki jaki był wcześniej. Może ktoś wie jak to zmienić ? smile.gif
kOzi
dobra już z tą kamerą wiem o co chodzi smile.gif tongue.gif wiec nie trza sie glowic i mi odpisywac wink.gif
Ziolo_
Dzieki za link szukalem go !!:D ten link z rapidshare nie dziala ale ten z megaupload jest git !!
albin22
sorki jestem tu nowy i jak czytam to ten patch obsession jest podobno najlepszy moge poprosic was o link na rapida do tego patcha z gòry dzieki
Viperdiesel
QUOTE(albin22 @ Sep 22 2005, 20:53:50)
sorki jestem tu nowy i jak czytam to ten patch obsession jest podobno najlepszy moge poprosic was o link na rapida do tego patcha z gòry dzieki
[right][snapback]36350[/snapback][/right]

Jeśli chciałeś link do głòwnego Obsession Patch nie update'òw to masz go tu smile.gif
Możesz mi podesłać browca, napisz mi PW to podam adres hihhie biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
mariusz19
Link na rapida nie działa!!!!! Dlaczego jak zaczynam ściągać z megaupload to mi pisze server failed??? O co tam chodzi??
mientkivv
nikt nie wie o co chodzi ale musisz probowac ja zassalem go wczoraj i poszedl bez klopotu wiec jak mi sie udalo to kazdemu sie uda biggrin.gif
Yearman
Pytanko.
Co trzeba miec zainstalowane oprocz obsession patch zeby zainstalowac ten ostatni update-bo juz sie gubie w tych patchach.na filefront znalazlem obsession patch (390MB)i do tego update 2.0 (70MB) i update 2,5 (8MB) ten patch o ktorym tutaj mowa to 0,5(2 MB) co zainstalowac najlepiej??czy wystarczy mi Obsesion patch(ten 1) i na to ten stad 0,5 ??

Jset jeszcze: Obsession Patch Edition 2005/2006 ~7MB, ktory juz totalnie nie wiem na co instalowac-a wydaje sie byc najaktualniejszy.
HELP!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.