Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Finanse i premie za sezon
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 10 (III sezon MLO)
WKS

Uwaga. Wiadomo jak skończył się sezon. Nie będę tutaj się "produkował" na jego temat ponieważ najlepszym sposobem byłoby zapomnieć o tym co się działo. Zająłem się premiami dla II ligi i bedą wyglądały one następująco:

Bonusy\Premie ligowe:

Jeżeli komuś nie działa screen lub jest nie wyraźny to daje download Excela.

DOWNLOAD

Oczywiście nikt z nas nie jest nieomylny. Mi również zdarzają się błędy dlatego zachęcam aby każdy przejrzał swoją sytuacje ponieważ mogłem sie pomylić. Jeżeli tak się stało to prosze pisać w tym temacie i na pewno dojdziemy do porozumienia. Pozdrawiam.

!!EDIT!!: Tu są same premie, nie liczyłem Waszych budzetów i kasy która została wam po ostatnim okienku. Dlatego te bonusy należy dodać do tego co wam zostało.

Oczywiście jest jedna rzecz, którą trzeba było zedytowac a więc Premie za bramki. Wszyscy dostali takie same premie za połowe strzelonych bramek. Czyli jeżeli ktoś strzelił bramek 50 to dostaje premie "Za 100 bramek i więcej " itd. Tutaj macie całą rozpiskę zmienioną TYLKO I WYŁĄCZNIE na to jedno okienko dla II ligowców:

Premie za gole (II liga):
Zdobycie 70 goli lub więcej - 11 mln
Zdobycie 60 goli lub więcej - 10 mln
Zdobycie 50 goli lub więcej - 8 mln
Zdobycie 40 goli lub więcej - 7 mln
Zdobycie 30 goli lub więcej - 5 mln
Zdobycie 20 goli lub więcej - 4 mln
Zdobycie 15 goli lub więcej - 2 mln
GooFy
Pierwsza liga - skromnie w notatniku.

Ferat: 1 miejsce - 19 mln ; Kartki - 16 mln ; Bramki - 9 mln

nicejoke: 2 miejsce - 16 mln ; Kartki 18 mln ; Bramki - 9 mln + 4 mln za dział ligowy

wksrks: 4 miejsce - 14 mln ; Kartki 18 mln ; Bramki - 9 mln + 4 mln za dział ligowy

kksm: 5 miejsce - 12 mln ; Kartki - 16 mln ; Bramki - 7 mln ; najlepszy strzelec - 4 mln + 4 mln za dział ligowy

blueole 6 miejsce - 12 mln ; Kartki - 18 mln ; Bramki - 10 mln

witu 7 miejsce - 10 mln ; Kartki - 18 mln ; Bramki -7 mln

wodi 8 miejsce - 10 mln ; Kartki - 18 mln ; Bramki - 6 mln

kuba12-15 10 miejsce - 8 mln ; Kartki - 18 mln ; Bramki - 6 mln

piecia 14 miejsce - 6 mln ; Kartki - 8 mln ; Bramki - 7 mln + 4 mln za zdział ligowy

Premie za gole (I liga):
Zdobycie 70 goli lub więcej - 14 mln
Zdobycie 60 goli lub więcej - 12 mln
Zdobycie 50 goli lub więcej - 10 mln
Zdobycie 40 goli lub więcej - 9 mln
Zdobycie 30 goli lub więcej - 7 mln
Zdobycie 20 goli lub więcej - 6 mln
Zdobycie 15 goli lub więcej - 4 mln
GooFy
Jak przygotować arkusz na następny sezon:

Krok 1

Krok 2

Krok 3

Krok 4

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.