Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5\ 12.10 - 21.10 \ kolejki 18-21
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 10 (III sezon MLO)
WKS

Tydzień 18
Wolrid (Athletic) - witu (Hoffenheim) 1 : 4
woodi (Sporting) - lukasz44 (Zenit) 5 : 6
kuba12-15 (Ajax) - lizaku (Getafe)
BlueOle10 (Fenerbahce) - piecia1990 (Espanyol)
kksm (Hannover96) - WKSRKS (Szachtar) 1 : 11

Tydzień 19
Wolrid (Athletic) - woodi (Sporting)
lizaku (Getafe) - BlueOle10 (Fenerbahce)
piecia1990 (Espanyol) - niCejOke (Saragossa) 1 : 2

Tydzień 20
woodi (Sporting) - witu (Hoffenheim)
niCejOke (Saragossa) - lizaku (Getafe) 3 : 1
kksm (Hannover96) - Ferat (Udinese) 2 : 6
WKSRKS (Szachtar) - piecia1990 (Espanyol) 2 : 0

Tydzień 21
witu (Hoffenheim) - kuba12-15 (Ajax)
lukasz44 (Zenit) - kksm (Hannover96)
lizaku (Getafe) - WKSRKS (Szachtar)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 5 (kolejki 18-21)

Godin (Witu, Hoffenheim)
Sessegnon (Ł44,Zenit)
Wolrid
18 kolejka
Wolridwitu

Suazo

Salihovic
Gervinho
D'Agostino
Vagner Love

mecz sie odbył.

-
-

-

Jason Bourne
19 kolejka
pieciaNicejoke

Raul
Luis Fabiano
Cassano

Deja vu. Znów powrót do przeszłości i znów porażki. Znów niezasłużone..... Sam przeciwnik to przyznał i za to mu brawo. Wynik 1-2, bo 2 bramka moja to lama. Dzięki i powodzenia w lidze.

-
-

-

Chyba nikt się nie wyróżnił
woodi
18 kolejka
woodiŁukasz44

Elmander
Elmander
Elmander
Ederson
C.Beattie

Donovan
Bance
Baros
Baros
Bruno Alves
Samobój

Klątwa nad Sportingiem wciąż trwa.... Jeśłi po tym sezonie nie bedzie zmiany drużyn to odchodze z ligi bo mam powyżej uszu tego zespołu.... Chociażby grali w nim Messi, Ronaldo i same koksy nic to nie zmieni :/ Z Łukaszem zawsze ciężko mis ie gra i teraz tez tak było chociaż w 1 minucie strzeliłem gola i później prowadziłem 3:1 to i tak wiedziałem ze nie dam rady dotrzymac do konca tego wyniku i tak tez sie stało... Kluczowym momentem było wpuszczenie Barosa, który wszedł za Grafite w 60 minucie i strzelił 2 gole dające cenne 3pkt.
Zawodnik był lepszy i tyle dzieki i powo dalej

- brak
- brak

- brak

Elmander za hat-tricka i Baros za to ze wszedł zrobił swoje i dał drużynie 3 pkt

WKS
20 kolejka
WKSRKSPiecia

Jesus Navas
Jesus Navas

Mecz drużyn, którym piłka nie kleiła się wcale. Myśle, że nawet jakby grali na wczorajszej murawie z Narodowego to nie byloby zbyt wielkiej różnicy jeśli chodzi o podania i składne akcje...poprostu kopanina i nerwówka z obu stron. Głowy nie zgubił w tym wszystkim Jesus Navas który pokazał, że umie przylutowac. Trzeba przyznać iż Isaksson nie był bez winy przy obu bramkach. Powodzenia dalej, na pewno sie przyda.

-
-

-

Jesus Navas - Niesamowity zawodnik. Mam wielką satysfakcje, że go pozyskałem w zimie.

niCejOke
20 kolejka
niCejOkeLizaku

Cassano
Elano
Ronaldinho

Payet

Mecz z przewagą gospodarzy. Widać w statystykach. Jednak sytuacji 100% nie było za wiele. Myślę, że wynik sprawiedliwy. Mecz toczony w miłej atmosferze. Dzięki i powo dalej ;]]]

-
-

-

Nikt się nie wyróżnił .

STRZELCY

kksm
20 kolejka
kksmFerat

Aubameyang
Oduro

Varela
Varela
Utaka
Utaka
Carew
Carew

Długo nic nie zapowiadało tego rezultatu. Hannover miał nawet momentami sporą przewagę jednak golkiper gości był w kapitalnej dyspozycji. Na koniec coś się posypało i wynik poszedł w świat.

Zdecydowanie GK Udinese.

kksm
18 kolejka
kksmWKSRKS

Lisandro Lopez

Samobój
Samobój
Samobój
Samobój
Samobój

Doumbia
Doumbia
Doumbia
Doumbia
Mutu
Jesus Navas

Cały mecz to po prostu kpina ze strony WKSRKS. Osoba zarządzająca ligą, która to powinna być przykładem mści się jak jakieś dziecko za mecz z poprzedniej rundy, w którym to stracił punkty. Co 2 bramka to mijanka, a pozostałe gole to dogrania na lepszą nogę do w bicia w brameczkę. Gratuluję Jaśnie Panie Opiekunie. Cel osiągnięty - punkty zdobyte, mam nadzieję, że jest satysfakcja za udany rewanż. Jeśli tak to gratuluję. Dla mnie to jakaś kompromitacja. Tacy ludzie mają się zajmować ligą? Osoby w których to jest niesamowita zawiść za chociażby jeden głupi gol wbity w jakimś spotkaniu. Tak jak obiecał, tak zrobił i zrewanżował się w beznadziejnym stylu. Dla mnie liga ISSonline nie ma sensu jeśli zarządzać nią będą właśnie takie osoby.

Ulżyło Ci? To jeszcze raz gratuluję i dziękuję, że mogłem Ci pomóc z uwolnieniem Cie od jednego z Twoich poważnych problemów - żądzy rewanżu, bo na szczęscie się udało ufff.

Powodzenia dalej i mam nadzieję, że więcej się nie spotkamy, bo granie z Tobą mija się z celem.

kksm

Jaśnie Pan Opiekun WKSRKS

Czy to była zemsta za bramke ? Nie, ja Ci tylko odtworzyłem Twoją grę w pierwszym spotkaniu. Miałem duże opory, ale stwierdziłem że nawet jeżeli przegram to pokaże Ci "posmak" Twojej gierki, która wyróżnia się bezczelnością i brakiem szacunku. Ciesze sie, że się udało. Czy mnie te 3 pkt cieszą ? Oczywiście w takich "meczach" zawsze. Mecz był obrzydliwy i moim priorytetem była taka gra jaka była, tego sie nie wypieram. Każdy ma o mnie różne zdanie, jednak myślę, że przeważają opinie pozytywne. Jeżeli nie....cóż, przykro mi. Ty i Ci którzy nie są ze mnie zadowoleni bedą musieli się męczyc bo ani myśle aby zrezygnowac smile.gif Pozdrawiam. WKSRKS

Btw. W moim odczuciu gwiazdor meczu to Boruc XD Przyćmił samego Doumbie ^ ^ poproponuje zmienić bramkarza.
Witu
kolejka 21
WituKuba

Babel

Kerzhakov
Kevin Gameiro
Jakubko

Jeden gol dla Ajaxu to lama dlatego 3 : 1

Mecz na remis, szkoda tej porażki bo w moim odczuciu gorszy nie byłem, ale słabsza moja skuteczność spowodowała i dużo lepsza rywala spowodowały, że to Ajax wywozi 3 pkt z Niemiec.

Nikt się nie wyróżnił

BlueOle10
18 kolejka
blueolePiecia

Emre
Alex
Podolski
Fuller
Raul
Raul

mecz wyrownany, o czym swiadczy wynik, malo sytuacji stuprocentowych, za to bramki strzelone w bardzo ladnym stylu.

-
- Samba

-

Mimo remisu chyba jednak strzelec dwoch bramek - Raul

kuba12-15
... kolejka
kuba12-15Lizaku

Kerzhakov
Kerzhakov
Kerzhakov
P.Diop
Nihat Kahveci

Mecz dziwny, bo po statach można by rzec, że po prostu Getafe nie miało w tym meczu nic do powiedzenia, ale tak nie było. Zadecydowała skuteczność i w ty mprzypadku moje szczęscie, bo gdyby Lizak, który w tym meczu miał więcej sytuacji wysokoprocentowym wykorzystał swoje sytuacje to wynik mógłby być inny. Moje bramki (szczegolnie te 4) Padały z tzw. dupy. Mimo wszystko chwała chłopakom, którzy w tej rundzie utrzymują wysoki i solidny poziom.

-
-

-

Kerzhakov - strzelec 3 bramek

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.