Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 5 demo Trainer
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Winek
hmmm kurcze niedziała mi ten trailer blink.gif czas dalej jest na 5 minut a wciskam F5 blink.gif t-mac, w ktòrym momencie trzeba te F... wciskać?
T-Mac
dziala dziala smile.gif
f naciskamy podczas ustawiania trudnosci meczu i wyboru stadionu jak juz f naciskniemy wciskamy ktorys F1 F2 F3 F4 itd... zeby zobaczyc efekt zmiany nacisnij l1 r1 wtedy czas bedzie juz inny
Winek
QUOTE(T-Mac @ Sep 15 2005, 09:50:21)
dziala dziala smile.gif
f naciskamy podczas ustawiania trudnosci meczu i wyboru stadionu jak juz f naciskniemy wciskamy ktorys F1 F2 F3 F4 itd... zeby zobaczyc efekt zmiany nacisnij l1 r1 wtedy czas bedzie juz inny
[right][snapback]35205[/snapback][/right]

dzięki dzięki biggrin.gif na czasie 30 minut wygrałem 2:1 Valencią z Arsenalem tongue.gif na 5 * tongue.gif
SOLIDUS
biggrin.gif Siemka juz niedlugo sciagnie mi sie DEMO PES 5 i mam małe pytanko wie ktos jak zrobic FLIP FLAP podobno 3-razy R2 ale czy to prawda. biggrin.gif POZDRO
RuDi
tak 3x R2 i nie tylko ronaldinho potrafi tongue.gif
_DEVIL_
T-mac dzieki za trainera!Wszystko chula zajebiscie i ta gierka poprostu mid: tongue.gif
saper
QUOTE(RuDi @ Sep 15 2005, 15:44:49)
tak 3x R2 i nie tylko ronaldinho potrafi  tongue.gif
[right][snapback]35231[/snapback][/right]

W demie potrafi chyba tylko Ronaldo smile.gif
kemsi
Wiem, że nie ten temat, ale nigdzie tego nie znalazłem(ani na forum, ani w newsie): ile drużyn i jakie są w demku, bo jeszcze nie ściągnełem?
Crawler
QUOTE(kemsi @ Sep 15 2005, 15:56:06)
Wiem, że nie ten temat, ale nigdzie tego nie znalazłem(ani na forum, ani w newsie): ile drużyn i jakie są w demku, bo jeszcze nie ściągnełem?
[right][snapback]35248[/snapback][/right]

Tutaj mas ten temat : TEMAT
A w demo są 4 druźyny... Real, Arsenal,Chelsea i Valencia...
Mati5
Z kąd moge ścagnac demo Pro evolution soccer 5 ? /bo pròbowałem z tej strony ale wszędzie tu jest 100% i nie da się pobrać wie ktoś może ?
http://www.gamershell.com/download_10741.shtml
TeDi
QUOTE(Mati5 @ Sep 15 2005, 17:44:56)
Z kąd moge ścagnac demo Pro evolution soccer 5 ? /bo pròbowałem z tej strony ale wszędzie tu jest 100% i nie da się pobrać wie ktoś może ?
http://www.gamershell.com/download_10741.shtml
[right][snapback]35265[/snapback][/right]

stąd http://www.megaupload.com/?d=24PRXE3N 100 %, że działa.
pancer
ej, a ja mam zonka, mi ten trainer nie dziala. wlaczam go i mi pokazuje ze trainer nie jest w folderze z gra!! blink.gif wcisnalem go do folderu konami-> nic, potem do PES5 demo-> nic, a na koniec do data->nic. what da fuck is goin' on??!! wie ktos co jest nie tak??

edit: w morde, tyle ludu czyta ten temat i nikt nie wie??!! cool.gif
abus
pancer musisz skopiować plik pes5_demotrainer.exe do katalogu z grą (ale nie kopiuj razem z katalogiem).
pancer
(ale nie kopiuj razem z katalogiem).
o jaki katalog ci w tym przypadku chodzi?? napisze jak robilem po kolei:
1.wypakowalem tego trainera czyli tego .exe z readme na pulpit sobie bo tak mi sie podobalo ;p
2.potem wycialem to do folderu E:Konami\Pes5Demo(no voice)\
3.wlaczylem tegotrainera isie pojawil warning ze nie jest w katalogu z gra
4. sprobowalem go dac do E:Konami\, ale nic nie dalo
5. sprobowalem rowniez dac do E:KOnami\Pes5 demo\data, ale tez nic nie dalo

ps. kopiowalem pozniej razem readme, nie wiem na co liczylem ale i tak nie pomoglo. wie ktos jak zaradzic ??
abus
Ja ci napisze jak ja to zrobiłem powinno zadziałać bo mi działa
1.Wypakować katalog pes5demoTrainer
2.Z tego katalogu skopiować tylko plik pes5_demotrainer.exe
3.Wkleić go do katalogu z grą (tam gdzie są pliki pes5.exe, setting.exe)
4.Włączyć plik pes5_demotrainer.exe
5.Nacisnąć na Run Game

Ja zrobiłem wszystko tak jak napisałem i zadziałało
gaca
Nie uważacie ze w Demie PES 5 jakoś piłkarze wolniej sie poruszają w poròwnaniu z PES 4 gra mi sie nie zacina tylko jakoś tak wolniej piłkarz biegają .
Pozdrawiam
saper
QUOTE(gaca @ Sep 16 2005, 21:50:26)
Nie uważacie ze w Demie PES 5  jakoś piłkarze  wolniej sie poruszają w poròwnaniu z PES 4  gra mi sie nie zacina tylko jakoś tak wolniej piłkarz biegają .
Pozdrawiam
[right][snapback]35435[/snapback][/right]

hmm wolniej ?m chyba Ci sie coś pojebało laugh.gif biegają szybciej smile.gif
cambel
I to dosyc powaznie cos mu sie w saganie popierdolilo pololniej biegaja jak ci sie nie podoba to niegraj i idz stad
ftomekk

I to dosyc powaznie cos mu sie w saganie popierdolilo pololniej biegaja jak ci sie nie podoba to niegraj i idz stad

Gosciu ,co tak kozaczysz.???
Chłopak tylko pytanie zadał.Od tego wlasnie jest forum.
Sam idz stad jak kultury Ci brakuje. :angry
Karol Johnn
QUOTE(Boski1985 @ Sep 16 2005, 23:49:36)
I to dosyc powaznie cos mu sie w saganie popierdolilo pololniej biegaja  jak ci sie nie podoba to niegraj i idz stad
[right][snapback]35445[/snapback][/right]

Lecz sie stary...
>Kornel<
Ty boski uwazaj sobie na slowka ! nie badz taki cwaniaczek bo zaraz mozesz sie pozegnac z tym forum i sie skonczy Twoja zasrana kariera ! sorry za slowa ale dobijaja mnie tacy ludzie tepi ! co za pustak ! sorry za OT !dzieki T-Mac z trailera ! wiesz moze cos o jakims nowym patchu bo do Fify sa juz ich setki biggrin.gif pzdr
_DEVIL_
QUOTE(Karol Johnn @ Sep 16 2005, 22:22:49)
Lecz sie stary...
[right][snapback]35451[/snapback][/right]

Gorzej! Wizyta u psychoanalityka..2 razy w tygodniu mad.gif
ftomekk
I sie doigrał,bohater od siedmiu bolaści...
cambel
Wy malolaci tak macie do wora zwami maniaki tylko przed komputerem popatrzcie w lustro to wszystko wyjasni
szymek2004
Jedna wiadomość do normalnych użytkownikòw
CODE
                                --------------------------
                       /|  /|  |                          |
                       ||__||  |    PROSIMY NIE KARMI
jastrzab
QUOTE(gaca @ Sep 16 2005, 19:50:26)
Nie uważacie ze w Demie PES 5  jakoś piłkarze  wolniej sie poruszają w poròwnaniu z PES 4  gra mi sie nie zacina tylko jakoś tak wolniej piłkarz biegają .
Pozdrawiam
[right][snapback]35435[/snapback][/right]

Chodzi oto żeby gra była bardziej rzeczywista. smile.gif
T-Mac
Boski1985 adminem nie jestes wiec siedz cicho
a tak wogole dalem ci 10% kary bedziez znal swoje miejsce w stadzie
in_sane
ludzie, kiedy wy naciskacie te guziki w trainerze np. F6, bo ja nie wiem w ktorym momencie trzeba...
Winek
QUOTE(in_sane @ Sep 17 2005, 20:31:37)
ludzie, kiedy wy naciskacie te guziki w trainerze np. F6, bo ja nie wiem w ktorym momencie trzeba...
[right][snapback]35611[/snapback][/right]

poczytał byś tego posta od początku to byś wiedział wink.gif naciskasz w tym menu gdzie wybierasz poziom trudnosci i stadiony ...
in_sane
ale mi to nic nie daje huh.gif
>Kornel<
nacisnij F6 w podanym wyzej momencie i wybierz R2 lub L2 i wtedy czas Ci sie zmieni ! albo nacisnij F6 i nacisnij strzalke w bok i juz biggrin.gif pzdr
in_sane
dalej nic
sad.gif
lukasz0
in_sane - sciagnij sobie "PES5.exe" ze strony glownej IO i bedzie po problemie smile.gif
in_sane
scaignalem i gra teraz zawiesza sie przy przejsciu do meczu blink.gif
GugSik
QUOTE(in_sane @ Sep 18 2005, 12:52:47)
scaignalem i gra teraz zawiesza sie przy przejsciu do meczu blink.gif
[right][snapback]35694[/snapback][/right]

bo sie bawisz niepotrzebnie pogoda albo pora dnia...bawic sie mozesz tylko sedzia i minutami...
in_sane
jiii biggrin.gif juz dziala
SOLIDUS
biggrin.gif Witam odrazu przepraszam ze pisze w tym temacie ale nie chcialem zakladac nowego.Wienc mam problem sciagnolem sobie : PATCHA do PES 5 : "Best of Demo" w ktorym sa : Barca , Real , Chelsea , i A.C milan a wienc problem jest w tym ze kopiuje PLIK "DAT" pozniej plik "Best of Demo .Exe" do pliku z gra pozniej klikam na IKONKE "Best of Demo .Exe" i wyskakuje mi The GAME is not property INSTALED co mam zrobic POMOCY !!! biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.