wilimowski
Oct 25 2004, 18:33
Czy jest jakiś patch zangielszczający we2002 i jesli tak to czy bedzie działał z waszym najnowszym patchem a jezlei nie ma takiego patcha to czy jest jakas stronka tłumacząca poszczegołne opcje.Niestety mam zbyt słabe łącze zeby grac online i pozostaje mi tylko walka z kompem a granie w wersji japonskiej jest troche uciazliwe.
TŁUMACZENIE MENU PRZEDMECZOWEGO:
1. CZAS GRY : Random* – Day – Night
2. POGODA : Random* -- kròtkie rękawy/słonecznie -- kròtkie rękawy/deszcz -- długie rękawy/słonecznie -- długie rękawy/deszcz
3. DŁUGOŚ
ja przeciez spolszczylem cala gre we2002
do pobrania tutaj:
http://www.tvknet.pl/morela/polevo/we2002PL.ppf
wilimowski
Oct 25 2004, 23:00
GOOD JOB MISTRZU :!: Wielkie dzięki za pomoc
ja tez o tym zapomnialem, dlaczego? bo nigdzie nie mozna tego sciagnac

trza to dac na IO
Gdzie ten plik .pdf trzeba skopiowac..??
trzeba nim spatchowac roma przy pomocy programu ppf o matic, jednak jezeli chcesz z kims grac online na tym patchu to druga osoba tez musi go uzywac,
to jednak mino nie straciłeś bezpowrotnie miesiąca pracy
tylko stracilem cale dane robocze i teraz juz nic nie zrobie z tym ze w menu sie jeden wyraz pierniczyl jak sie na czystego roma nagrywalo a nie na polevo; i nie zmienie migajacego textu w formacjach jak sie gra na 2; to takie 2 bugi ktore znalazlem a ktorych juz nigdy nie naprawie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.