Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: we2002 po angielsku
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
wilimowski
Czy jest jakiś patch zangielszczający we2002 i jesli tak to czy bedzie działał z waszym najnowszym patchem a jezlei nie ma takiego patcha to czy jest jakas stronka tłumacząca poszczegołne opcje.Niestety mam zbyt słabe łącze zeby grac online i pozostaje mi tylko walka z kompem a granie w wersji japonskiej jest troche uciazliwe.
Bakel
TŁUMACZENIE MENU PRZEDMECZOWEGO:
1. CZAS GRY : Random* – Day – Night
2. POGODA : Random* -- kròtkie rękawy/słonecznie -- kròtkie rękawy/deszcz -- długie rękawy/słonecznie -- długie rękawy/deszcz
3. DŁUGOŚ
mino
ja przeciez spolszczylem cala gre we2002
do pobrania tutaj: http://www.tvknet.pl/morela/polevo/we2002PL.ppf
wilimowski
GOOD JOB MISTRZU :!: Wielkie dzięki za pomoc
kemot
ja tez o tym zapomnialem, dlaczego? bo nigdzie nie mozna tego sciagnac wink.gif trza to dac na IO
bubu
Gdzie ten plik .pdf trzeba skopiowac..??
mino
trzeba nim spatchowac roma przy pomocy programu ppf o matic, jednak jezeli chcesz z kims grac online na tym patchu to druga osoba tez musi go uzywac,
Bakel
to jednak mino nie straciłeś bezpowrotnie miesiąca pracy wink.gif
mino
tylko stracilem cale dane robocze i teraz juz nic nie zrobie z tym ze w menu sie jeden wyraz pierniczyl jak sie na czystego roma nagrywalo a nie na polevo; i nie zmienie migajacego textu w formacjach jak sie gra na 2; to takie 2 bugi ktore znalazlem a ktorych juz nigdy nie naprawie sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.