W koncu doczekalismy sie tego patcha, ale niestety kazda czesci zajmuje ok 450MB i nie kazdy moje ja sciagnac bo by sciagala przez pare miesiecy.....i tu JEST PROSBA gdyby ktos juz sobie sciagnal tego patcha (Farciarz) to moglby zamiescic SWOJEGO OF , wtedy to on zajmuje mniej miesca ale kazdy by sobie pogral. UWAGA! Tuz po sciagnieciu PEs Italia Patch jak chce ktos zamiesci swojego OF to nie robi zadnych poprawek tzn zadnych transferow i tak dalej tylko odrazu swiezo po wgraniu. Dziekuje . http://pesitalia.socceraccess.net/index.php?as=idg/idg.phppes italia POZDROOOOOO ALLLLLLLL!>!>!
Crawler
Sep 13 2005, 15:19
Władowałem na rapidshare... chyba umiesz stamtą ściągnąć... KLIK Pięć dych...
cambel
Sep 13 2005, 15:43
Ja juz go mam i jest slaby nie radze sciagac bo sie rozczarujecie jak narazie to teraz najlepszy jest obsession z update 4
korszak1
Sep 13 2005, 16:07
Dla mnie sie podoba szczegòlnie stroje wielu drużyn są z tego sezonu(nie oblukałem jeszcze wszystkich). Stadiony tez są ok najbardziej mi się podoba Stamford Bridge z czarnymi siatkami w bramkach . Mam pytanie czy jest coś aby zmienic na angielski menu? jakis plik do ściągnięcia?
luis nazario de lima
Sep 13 2005, 16:28
Ty LOKKAS_FAN ALE SKAD MASZ TEGO OPTION FILE BO SCIAGNALEM I JEST OK TRANSFERY NA BIERZACA ALE STROJE NIE TE NP WESTHAM MA STROJE CRYSTAL PALACE LUB ROMA 1991 CHYBA MA STROJE LEGII WARSZAWA I NIE MA ZADNCY ZMIAN PILEK BUTOW ITP ITD CZY TO JEST OF Z PES ITALI CZY NIE ODP CZE
Winek
Sep 13 2005, 16:41
ludzie nie ma sensu kombinować i bawić się z jakimś ... włoskim patchem najlepszy bez wątpienia jest obsession patch z najnowszym updatem zgadzam się jak najbardziej z boskim stadiony, stroje, transfery są zrobione bardzo dobrze pozdrawiam
Crawler
Sep 13 2005, 18:27
QUOTE(luis nazario de lima @ Sep 13 2005, 17:32:32)
Ty LOKKAS_FAN ALE SKAD MASZ TEGO OPTION FILE BO SCIAGNALEM I JEST OK TRANSFERY NA BIERZACA ALE STROJE NIE TE NP WESTHAM MA STROJE CRYSTAL PALACE LUB ROMA 1991 CHYBA MA STROJE LEGII WARSZAWA I NIE MA ZADNCY ZMIAN PILEK BUTOW ITP ITD CZY TO JEST OF Z PES ITALI CZY NIE ODP CZE [right][snapback]34990[/snapback][/right]
Bo to jest tylko OF czyli Option File... jak chcesz mieć wszystko to weź sciągnij sobie całego patcha.
barca90
Sep 13 2005, 19:39
ma ktos OF gzie jest Rasiak w totenhamie i pare innych ostanich transferow
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.