Witam. Jako ze w jakos niedługo chce zakupic odtwarzacz mp3 (do 200zl)....a krotko mowiac niemam o tym zielonego pojęcia,a zaden z kolegow z realnego swiata nie potrafi mi doradzic. prosze o pomoc. Chciałbym zebyscie doradzili mi jakie firmy/modele są dobre warte zakupu
snake
Sep 12 2005, 20:20
Hmm do 200zeta to powyżej 256mb chyba nie dostaniesz... jeśli chodzi o firmę to polecam creative
korzen
Sep 12 2005, 20:24
mi 256 wystarczy dzieki a dobry jest Samsung? Bo niekoniecznie jak robi inne dobre artykuły to mp3 muszą byc dobre
tomek828
Sep 12 2005, 20:24
Ja mam odtwarzacz firmy PHILIPS model EXP2301/00, jak do tej pory jeszcze mnie nie zawodzi a mam go już 1rok, kupiłem go za jedyne 60...euro
snake
Sep 12 2005, 20:28
słuchaj korzeń jakichśdużych ròżnic między odtwarzaczami do 200zeta to nie ma, najhlepiej jakbyś poszedł do jakiegośdobrego sklepu i spytał sprzedawcę o radę, wtedy byś miał odtwarzacz odpowiednio przystosowany do Twoich potrzeb.. przynajmniej ja tak bym zrobił. Możesz jeszcze poszukać na jakichś forach odnośnie odtwarzaczy może tam coświęcej więdzą..ale bardziej polecam sprzedawcę ;-)
korzen
Sep 12 2005, 20:31
Snakee...heheh....mieszkam na wsi ;d w 20tysiecznym miasteczku....tu jest moze jeden sklep gdzie mozna dostac odtwarzacze i to z braku konkurencjii ceny są tam zajebiste ;P pytam tu bo wolał bym zakupic na Allegro
Viperdiesel
Sep 12 2005, 21:39
Ja też polecam Creative, najlepsza firma robiąca odtwarzacze mp3, sprzedawca raczej też Ci poleci cacuszka od Creative...
lazy_bum
Sep 13 2005, 08:39
QUOTE(korzen @ Sep 12 2005, 20:35:52)
Snakee...heheh....mieszkam na wsi ;d w 20tysiecznym miasteczku....tu jest moze jeden sklep gdzie mozna dostac odtwarzacze i to z braku konkurencjii ceny są tam zajebiste ;P pytam tu bo wolał bym zakupic na Allegro [right][snapback]34908[/snapback][/right]
Co nie koniecznie znaczy, że sprzedawca jest wsiowym głupkiem. Zapytać zawsze możesz, to nic nie kosztuje, a może ci coś fajnego doradzi?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.