Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 \ 14.09 - 23.09 \ kolejki 11-15
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 10 (III sezon MLO) > Sezon 10 - II liga
lukasz44

Kolejka 11
Tomek93 (Cetic) - Rybson (Panathinaikos) 2 : 3
Waski90 (Fulham) - cichy21 (Malaga)

Outger (Aston Villa) - tobinho (Newcastle) 1 : 1
T-Mac (Bayer) - chelsonik (BVB) 4 : 1
przemosek123 (Dynamo) - Nalep (Bordeaux) 1 : 3
sylwek12b (Rangers) - Grigorian (Blackburn) 3 : 1
GooFy (Spartak) - zibii75 (Braga) 1 : 0
Kubbas (Villareal) - Galaktyczny (Valencia)
2 : 0

Kolejka 12

tobinho (Newcastle) - Tomek93 (Cetic) 1 : 2
chelsonik (BVB) - Outger (Aston Villa) 3 : 0
Nalep (Bordeaux) - siero94 (HSV) 4 : 1
Grigorian (Blackburn) - T-Mac (Bayer) 1 : 3
zibii75 (Braga) - przemosek123 (Dynamo) 2 : 4

Kubbas (Villareal) - GooFy (Spartak)

Kolejka 13

Rybson (Panathinaikos) - tobinho (Newcastle) 4 : 0
Tomek93 (Cetic) - chelsonik (BVB) 2 : 2
Waski90 (Fulham) - Nalep (Bordeaux) 3 : 4
Outger (Aston Villa) - Grigorian (Blackburn) 0 : 3
siero94 (HSV) - zibii75 (Braga)

T-Mac (Bayer) - Galaktyczny (Valencia) 5 : 1
przemosek123 (Dynamo) - Kubbas (Villareal) 0 : 2
sylwek12b (Rangers) - GooFy (Spartak)
[/color]

Kolejka 14

chelsonik (BVB) - Rybson (Panathinaikos) 1 : 4

Grigorian (Blackburn) - Tomek93 (Cetic) 1 : 2
zibii75 (Braga) - Waski90 (Fulham) 6 : 2

Kubbas (Villareal) - siero94 (HSV) 2 : 1
GooFy (Spartak) - T-Mac (Bayer)

sylwek12b (Rangers) - przemosek123 (Dynamo) 4 : 2

[color="#9932CC"]
Kolejka 15

tobinho (Newcastle) - chelsonik (BVB) 2 : 2
cichy21 (Malaga) - Nalep (Bordeaux) 1 : 1
Rybson (Panathinaikos) - Grigorian (Blackburn) 3 : 2

Tomek93 (Cetic) - Galaktyczny (Valencia) 4 : 0
Waski90 (Fulham) - Kubbas (Villareal) 1 : 3
Outger (Aston Villa) - GooFy (Spartak) 2 : 2
siero94 (HSV) - sylwek12b (Rangers) 2 : 3
T-Mac (Bayer) - przemosek123 (Dynamo)
6 : 2

pomarańczowo- przedłużone (w nawiasie do kiedy)
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
GooFy
CYTAT
Zawieszeni w tygodniu 3 kolejki 11-15

Spartak (GooFy) Dikan
BVB (Chelsonik) Hummels , Petersen
Rangers (Sylwek) Davis , Miccoli
Braga (zibi) Miguel Montao
Blackburn (Grigorian) Renato Abreu
PSG (domino) Alanzinho, Erding
Aston Villa (Outquer) Bakary Kone
Villareal (Kubbas) Nilmar
Panta (rybson) Tuncay
Bordeaux (Nalep) Gouffran
Newcastle (Tobinho) Danny Simpson
Dynamo (przemosek) Popov
Celtic (Tomek) Veron

Niebieski - kontuzje
Czerwony - czerwone kartki
Pomarańczowy - żółte kartki
przemosekk
11 kolejka
Przemosek123Nalep

Milevskiy

Pizarro
G. Dos Santos
Pizarro

Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia jak skomentować ten mecz, do 35 min wszystko było okey a pozniej sie wszystko zaczeło. Mecz grany w miłej i spokojnej atmosferze. Dzięki za mecz i powo dalej Nalep !

- brak
- brak

- brak

Cała ekipa Bordeaux

Outqer
15 kolejka
OutqerGoofy

Luuk de Jong
Luuk de Jong
Lacazette
Bent

Pierwszy gwizdek, zdecydowana dominacja drużyny z Moskwy, bardzo mało okazji do strzału ze strony gospodarzy. W sumie, byłem praktycznie pewien ze szykuje się kolejna przegrana, jednak nadzieje powracają wraz z zdobytą przez Lacazetta główką bramki. Cala drużyna spięła pośladki, i zaczęła wkońcu robić coś na boisku. W rewanżu, odpowiada Luuk de Jong - również z główki (chyba, nie jestem pewien). Bramkę wyrównującą zdobył nikt inny jak Bent, dzięki któremu na konto Lwów wpada 1 cenny punkcik (grosz do grosza a będzie kokosza smile.gif) Dzięki za mecz, powodzenia dalej!

-
-

-

Goście - Luuk de Jong, zdobywca 2 bramek
Gospodarze - Bent, uratował 1 punkt, oraz stworzył sporo akcji podbramkowych.

Outqer
13 kolejka
OutqerGrigorian

Mandzukic
Schevchenko
Carlos Fierro

Pierwsza połowa, bardzo zacięte i wyrównane widowisko, nawet strzałów mieliśmy po tyle samo [7(2)]. W drugiej połowie miałem wrażenie (przynajmniej za początku) że miałem na boisku 10 rasiaków. Mija minuta, a 1szy gol w meczu zdobywa Mandzukic po strzale z główki. Potem wielkie starania gospodarzy aby odrobić straty, niestety na staraniach się zakończyło. Końcówka meczu to dla gości było kompletne nitro, non stop akcja rozgrywała się pod moją bramką. Drugi gol padł poprzez fatalny błąd 2 obrońców oraz mojego GK, duże zamieszanie 3 pobiegło do piłki, skończyło się tak, że doświadczony Shevchenko wykorzystał tą sytuację. Ostatni gol to potężny kopniak w krok gospodarzy, potężna piłka zza pola karnego posłana poprzez Fierre. Dzięki za mecz, powodzenia dalej smile.gif

-
-

-

Carlos Fierra za swoją bramkę, i przypieczętowanie wygranej

zibii75
12. kolejka
zibii75Przemosek

Omotoyossi
Diaby
Ideye
Ideye
Milevskiy
Gerson Magrao

Po 1 połowie przy wyniku 1:2 dla Kolegi myślałem iż wyciągne choć remis.
2 połowa to ciągłe gonienie wyniku najpierw 1:2 po tem 2:3 i od 65 minuty zaczęły się "cuda"
Na początku myśłałem iż winny jest serwer jednka zdziwiło mnie że lagi wystepują jedynie w polach karnych z obu stron, przy jednej akcji zawodnik wyjechał mi za linie bączną pola karnego z piłką choć naciskałem przycisk strzału a poruszał się zrywami i tak każde pole karne obwitowało w brak odpowiedzi ze strony pada. W 80 min odpuściłem mecz i nie pisałem do Kolegi, jeśli lubi tak wygrywać to trudno a słuchanie tłumaczenia iż ja miałem tak samo w pierwszej rozwala mnie. NA 10 meczy jeden taki można ścierpieć.Tym sposobem Dynamo może cieszyć się z 3 punktów po grze na jednego zawodnika oraz za pomocą przycięc i lagów w polu karnym.
Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Ja nawet Antywira zamykam Kolego aby zapewnić tym co grają ze mną przyjemność z gry.
SORY PANOWIE NA EPITET NA SCRENIE ALE NERW MI PUŚCIŁ

Nagrałem jedynie koniec akcji meczu , jednak widac najpierw zwolnienie po tem nagłego spida i tak wyglądał gra w polu karnym.
http://www.youtube.com/watch?v=V5pLxLWgFeA...e=youtube_gdata

-Brak
- Brak

-Brak

chelsonik
12 kolejka
chelsonikoutqer

Więcej nie mam, gdyż rozłączyło Outqera po pierwszej jak i po drugiej połowie.

Gotze
El Hamdoui
El Hamdoui

Świetny mecz w wykonaniu BVB. Pierwsze zwycięstwo w sezonie bardzo cieszy i napawa do optymizmu. Aston Villa próbowała atakować, ale królem obrony był dziś Neven Subotić, który rozegrał genialne spotkanie.

- brak
- brak

- brak

Kubbas.
11 kolejka
KubbasGalaktyczny

G. Rossi
G. Rossi

Bardzo przyjemny mecz, Galaktyczny walczył dzielnie mimo mojej dominacji, gdyby nie GK mogłoby być więcej, mecz przeprzyjemny w miłej atmosferze.

-
-

-

chelsonik
14 kolejka
chelsonikRybson

brak, gdyż nas rozłączało (z mojej winy) i nie było możliwości zrobienia.

Velez

Maxi Lopez
Maxi Lopez
Cleyton
Baptista

Świetny mecz w wykonaniu drużyny z Aten. Zasłużona wygrana, która nie była zagrożona nawet na chwilę. Dzięki za mecz i powodzenia dalej ! smile.gif

- brak
- brak

- brak

Julio Baptista - dzielił i rządził

Rybson
13 kolejka
Rybsontobinho

Maxi Lopez
Maxi Lopez
Crouch
Owusu-Abeyie

Dobre formy gospodarzy przyczyniły się do spokojnego rozegrania tegu meczu, fajnie sie grało dużo okazji z obu stron jednak dzis strzelali tylko gospodarze, dzieki za mecz powodzenia dalej!

- brak
- brak

- brak

Maxi lopez

sylwek12b
11 kolejka
Sylwek12bGrigorian

Benayoun
Polak
Bellamy
Mandzukic

Bardzo dobre, syzbkie spotkanie, otwarta gra spowodowała ze oba zespoly strzelaly piekne gole. Dzieki za mecz i do rewanzu

-
-

-

Craig Bellamy - strzelił bramke ktora dała koncowe zwyciestwo pilkarzom Rangersów

Tomek93
11 kolejka
Tomek93Rybson

Miguel Veloso
Miguel Veloso
Owusu-Abeyie
Katsouranis
Cleyton

Pechowa porażka ;/ W większości meczu do tej pory rozegranych, mam przewagę ale nie potrafię jej udokumentować. Ciąży nade mną jakiś pech tongue.gif Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

-
-

-

Veloso - DP strzela 2 bramki, to nie zdaża się zbyt często

13 kolejka
Tomek93Chelsonik

Owen
Bruno Martins
Ribeiro
Ribeiro

Jak wyżej - peszek wink.gif Co poradzę wink.gif Wszystko wychodzi dobrze, aż do okolic bramki przeciwnika, tam zaczyna się pech biggrin.gif

-
Felipe Santana
Montero
-

-

Tobinho
15 kolejka
TobinhoChelsonik

Arshavin
Del Piero
Montero
Riberio

Mecz grany na raty. Do przerwy Newcastle wygrywało 2-1. Dogrywaliśmy 2 połowę od nowa, następnie od 70 minuty byly lagi i gralismy ponownie dogrywajac 19minut meczu. W tym czasie zremisował Chelsonik i wynik końcowy to podział punktów. 2-2. Dzieki za mecz. Powo dalej

- brak
- brak

- brak

Trudno wybrać, gdyż za wiele sie działo...

T-Mac
. kolejka
T-Macprzemosek123

Derdiyok x2
Zeballos x4

Gusev
Ideye

Bardzo dobry mecz i wysoka wygrana. Swietnie zagral Zeballos strzelec 4 bramek.
Bardzo dobrze zagral Dante ktory czyscil wszystko co na niego szlo.
Przeciwnikowi potrzebna jest mocna przebudowa kadry bo na razie jest cienko.
powo dalej

- Schurrle
- brak

- Brak

Pablo Zeballos

T-Mac
. kolejka
T-Macgalaktyczny

Tymoshchuk x3
Zeballos
S. Sam

Gusev
Ideye

Kolejny dobry mecz. Szkoda ze napastnicy mieli slabo forme ale znakomicie zastapil ich Tymoshchuk zdobywca 3 bramek.
Przeciwnik wyskoczyl z jedna kontra i udalo mu sie wpakowac pilke do bramki po piekelnie mocnym strzale glowa.
Powo dalej

- Ricardo Costa
- brak

- Brak

Anatoliy Tymoshchuk

Outqer
11 kolejka
OutqerTobi

Daryl Murphy
Arshavin

Pierwsza połowa meczu rozgrywała się praktycznie non stop w środku boiska, z lekkim naciskiem na atak ze strony gości. W 19 minucie Arashvin daje swoim kibicom powód do radości. Następne minuty meczu są bardzo wyrównane, jednak w połowie 2 części spotkania Lwy zaczęły grać zdecydowanie lepiej. Zejście Benta, którego zastąpił Murphy okazało się kluczowym wyborem, ponieważ to on posłał piłkę do siatki dając 1 pkt na konto swojej drużyny. Dzięki za mecz, powodzenia dalej

-
-

-

Begovic - praktycznie żadna piłka nie mogła go zaskoczyć

T-Mac
. kolejka
T-Macchelsonik

Derdiyok x3
L. Bender

Usami

Mecz jednego aktora ale do czasu ;/ przeciwnik nie dawal sobie rady z Derdiyokem wiec postanowil go wyeliminowac w chamski sposob.
Co mi po przeprosinach jak bedzie pauzowal w 4 tygodniu ;/
Na filmiku nie jest ten faul na kontuzje, ale inny i z tego co widac bylo sporo takich zagran ;/
KOSA
Wszystkie bramki z nogi smile.gif

- Santana
- brak

- Derdiyok lekka

Eren Derdiyok

Tobinho
12 kolejka
TobinhoTomek93

Van der Vaart
Ljungberg

Del Piero

Czyżby Newcastle nie potrafiło wygrać meczu?? Takie jest pytanie trenera. Chyba bede zmuszony pogadać z piłkarzami, bo to co sie dzieje to nie mam pojecia. W meczu z Celticiem wszystko ładnie sie układało. Dużo akcji zakończonych strzałem, co miało przynieść korzyść bramkową, jednak tak nie jest. 11 mecz w lidze a newcastle doznaje kolejna porażke. Gratuluje zwyciezcom tego wieczoru.

- brak
- brak

- brak

nie było takiego

Nalep
12. kolejka
NalepSiero94

Pires
Pizarro
Tore
G. Dos Santos
Pizarro

Kolejny dziwny mecz, w którym brałem udział. Co prawda miałem przewagę, ale dopisało mi również szczęście, ponieważ goście także mieli swoje sytuacje pod moją bramką. Zacznijmy od początku i akcji Pizarro - Piatti. Ten drugi urwał się skrzydłem, wyszedł sam na sam i strzelił prosto w bramkarza, który sparował piłkę prosto pod nogi Piresa. Francuz nie miał żadnych kłopotów z umieszczeniem piłki w siatce. Kolejna bramkowa akcja odbyła się w doliczonym czasie gry pierwszej połowy. Claudio Pizarro otrzymał dobre podanie od Piattiego. Minął dwóch obrońców, którzy wpadli na siebie i umieścił piłkę w bramce. Chwilę później HSV strzeliło dziwną bramkę kontaktową. Dziwną, bo wyglądało to na pierwszy rzut oka tak jakby Tore strzelił w boczną siatkę, ale po ponownym przyjrzeniu się bramce jednak wszystko było dobrze i to mój GK popełnił błąd. W drugiej połowie trwała wymiana ciosów. Jedna z kontr Żyrondystów zakończyła się bramką na 3:1. Piatti zaliczył trzecią asystę w meczu. Pod koniec spotkania Claudio Pizarro ustalił wynik spotkania. Dzięki za mecz i powodzenia dalej. Do rewanżu.

- Brak
- Brak

- Brak

Pablo Piatti - asystował przy trzech bramkach. Świetne zawody w wykonaniu tego zawodnika.
zibii75
14. kolejka
zibii75Wąski90

Amara Diane
Amara Diane
Amara Diane
Amara Diane
Omotoyossi
Miller
Fred
Fred

Dobre zawody w wykonaniu zawodników Bragi, popis gry Amara Diane który strzelił dziś 4 gole.
Skuteczność jednak niezadowalajaca, Bramkarz przyjezdnych pokazał kilkukrotnie swój refleks i wybronił ze 4 razy w akcji sam na sam strzały graczy Bragi.
Dzięi za mecz i powo dalej.

http://www.youtube.com/watch?v=IsceJWyxdlg

- Brak
- Brak

-Brak

]http://www.issonline.pl/_gfx/grafiki-liga/graczmeczu.png[/img]
Amara Diane za 4 gole

przemosekk
13 kolejka
Przemosek123Kubbas

Hernan Perez
Hernan Perez

Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia jak skomentować ten mecz, w pierwszej polowie nawet nawet sie gralo gdyby nie bład GK Bogusha ktory zamiast zalapc pilke to patrzyl jak ona leciala do Pereza zas 2 polowa to byla dominacja Dynama Kijów ale niestety wszystko GK Villarealu bronil i jeden blad w obronie Kijowa i stracona głupio bramka. Mecz grany w miłej i spokojnej atmosferze. Dzięki za mecz i powo dalej Kubbas !

- brak
- brak

- brak

nikt się nie wyróżnił chyba ze GK Villarealu

wĄskI
13 kolejka
waski90Nalep

Pablo Piatti
C.Cole
C.Cole
Rommedahl

Dembele
Zamora
Fred

Bardzo ciekawe widowisko w Londynie, kibice nie mieli czego zalowac przychodzac na Craven Cottage. Pierwsza polowa bardzo wyrownana, lecz w drugiej otworzyl sie juz woreczek z bramkami. Pieknym strzalem z dystansu popisal sie C.Cole z druzyny przyjeznych, jednak Fulham nie moglo byc gorsze rownie efektowna bramka popisal sie Fred, udowodnil ze jest w formie trener pewnie bedzie na niego stawial.

-Frings
-brak

-brak

C.Cole- trafna zmiana i ladna brameczka

Grigorian
14 kolejka
GrigorianTomek93

Carlos Fierro

Owen
Owen

Mecz bardzo wyrównany. Goście byli po prostu skuteczni. Niestety moi zawodnicy popełniają zbyt wiele błędów w obronie.

- brak
- brak

- brak

Michael Owen
- strzelił dwie bramki zapewniając zwycięstwo swojemu zespołowi

Tomek93
15 kolejka
Tomek93Galaktyczny

Van der Vaart
F.Marques
F.Marques
Miguel Veloso

Fajny meczyk. Ułożył się po myśli gospodarzy, ale wcale nie musiał, rywale wcale tak nie odstawali jak wskazuje na to wynik. Dzięki i powodzenia dalej.

- Juan Valera
-

-

Kubbas.
14 kolejka
Kubbassiero94

Marco Ruben
Marco Ruben
Petric

Mecz raczej na strone Villarrealu, zespołowa gra kontruowanie akcji utrzymanie przy piłce, Villarreal 2 mecz z rzędu bez Nilmara, kontuzja, Rossiego, niedyspozycja, i 3 zwycięstwa w takim stanie (3 mecz niedawno zagrany). Na prawdę jestem dumny z mojej drużyny.

-
-

-

Łódź

wĄskI
15 kolejka
waski90kubbas

G.Rossi
G.Rossi
De Guzman

Samoboj

Slabe widowisko,brak slow zeby opisac. Gratulacje za wygrany mecz i powodzenia dalej.

-brak
-brak

-brak

sylwek12b
14 kolejka
Sylwek12bPrzemosek123

Bellamy
Bellamy
Bellamy
Grosso
Kravets
Kravets

Wyrownany mecz, swiadczy o tym liczba celnych strzalow na bramke obu ekip. Wiekszą skutecznoscia wykazali sie piłkarze Rangersow i to oni odnieśli zwycięstwo w tym spotkaniu.

- brak
- brak

- brak

Bellamy - jego 3 bramki dały wygraną Rangersom

Grigorian
12 kolejka
GrigorianT-Mac

Welbeck

Zeballos
Zeballos
Zeballos

Ogromna przewaga gości. Zasłużone zwycięstwo, tylko kilka razy Blackburn zagroził bramce rywali.

- Schurrle (Bayer)
- brak

- brak

Cały zespół Bayeru - znakomity meczu w wykonaniu niemieckiego zespołu

Rybson
15 kolejka
RybsonGriorgian

Leto
Cleyton
Maxi Lopez

Mandzukic
Wellbeck

Griorgian, postawił Ciężkie warunki, i nie zasłużyłem na zwycięstwo miałem sporo szczęścia, i to chyba tylko dzieki temu udało się wygrać, Ogólnie pozytywnie zaskoczył mnie Griorgian swoją grą, a gralismy ze sobą pierwszy raz:) wpadły ładne bramki szczególnie 2 bramka strzelona przez Welbecka dzieki za mecz i powodzenia dalej!

- Seitaridis
- brak

- brak

Maxi Lopez za zdobycie decydującego gola, oraz Ranocchia, który trzymał defensywe dzis!

sylwek12b
15. kolejka
Siero94Sylwek12b

Whitehead
Petric
Helmes
Helmes
Helmes

Bardzo wyrownane spotkanie, 1 minuta i gol, pozniej bramka w 47 minucie dawala 2 gole prowadzenia rywalowi. Rangersi wzieli sie za gre - w duzej mierze wygraną zawdzieczaja Helmesowi, ktory od tego momentu zaczal strzelac i piłka wpadała do siatki. Gdyby nie on wygralaby ekipa HSV

- Brak
- Brak

- Brak

Helmes - jego 3 gole dały zwyciestwo Rangersom

cichy21
15. kolejka
Cichy21Nalep

Pizarro
Kerzhakov

Mecz rozpoczął się od ataków z jednej jak i drugiej strony lecz długo nie udawało się pokonać bramkarza przeciwnika. W drugiej połowie inicjatywę przejęło Bordeaux i w 54. minucie bramkę dla Żyrondystów strzelił Pizarro. Po tej bramce Malaga postawiła wszystko na jedną kartę i udało się doprowadzić do remisu za sprawą Kerzhakova. Do końca meczu obie ekipy walczyły o zgarnięcie całej puli, ale mecz zakończył się remisem po 1.

-
-

-

Caballero- jego interwencje dały remis Maladze.

------------------------------------
STRZELCY
------------------------------------

GooFy
11 kolejka
GooFyzibi

Luuk de Jong

Ciężki, brzydki dla postronnego widza mecz. Tak jednak się dzieje gdy żadna z drużyn nie chce się otworzyć. Wygrała drużyna skuteczniejsza.

- brak
- brak

- brak

Luuk de Jong

aktualka kartek.
wĄskI
11 kolejka
waski90cichy21

Rondon
Edinho
Lazovic

Leandro Damiao
Leandro Damiao

Mecz rozgrywany na raty poniewaz przerwalo nam. Mecz dosc wyrownany, z przewaga gosci co dalo im zwyciestwo moze nie zasluzone ale jednak, Dzieki i powo dalej.

-brak
-brak

-brak

GooFy
14 kolejka
goofytmac

Derdiyok
Derdiyok
Derdiyok
Lamela

Przegrałem, bo jestem cienki. Gratuluję kreatywności.

http://www.youtube.com/watch?v=ys5f2VnkD9c

- brak
- brak

- brak

sylwek12b
13 kolejka
Sylwek12bGoofy

ZWERYFIKOWANE JAKO WALKOWER DLA GOŚCI, GRAŁ ZAWIESZONY ZAWODNIK

Mecz pod dyktando gospdoarzy, chociaz tak naprawde wpływ na caly przebieg spotkania miała czerwona kartka którą otrzymal obronca Spartaka w 7 minucie. Helmes po raz kolejny pokazał ze na czerwonej formie jest w stanie zdobyc kilka bramek, tym razem był autorem wszystkich trafień dla zespołu ze Szkocji.

- Palombo
- Stearman

- brak

Helmes - strzelec 4 bramek w tym spotkaniu

Sieron94
13 kolejka
siero94zibii75

Mancienne
Petric
Welliton
Son Heung-Min

Bardzo dobry mecz w wykonaniu gospodarzy. Przede wszystkim skuteczna gra w ofensywie i bez większych błędów w obronie.

-
-

-

Mancienne - nie dość, że świetnie dyrygował linią obrony, to strzelił bramkę otwierająca z gry co dla śr. obrońcę jest wielką sztuką.

Kubbas.
12 kolejka
KubbasGoofy

Luuk De Jong
Douglas Costa
Douglas Costa
G. Rossi
Marco Ruben
Mubarak

Wyrównany mecz, w duchu fair play

-
-

-

Douglas

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.